I win the 3rd place for Nuaeman Contest.

Salam semua..Dah terasa begitu lama tak update blog ni.Haha..al maklumlah sejak 2,3 hari yg lepas ada masalah sikit PC ni.Dah pueh aku duk gondam sana sini.Hardisk dah penuh rupanya.Agak susah nak back up file balik nampaknya dan juga tak lupa masalah lain yg menimpa.Hohoho..masalah apa?Biarlah rahsia. Kerja aku skrng duk menukang je la PC ni.Tengah mencari masalh.Berita yg bestnya.Aku dah pandai sikit menukang isi yg ada kat dlm CPU ni.Hi hi hi..duk buka skru sana..skru ni..Abih la suma terajai.Tapi kalau ada tok guru sebelah takpe kan.Hi hi hi

Ok berbalik kepada contest yg aku menang td tu.Ingat lagi ak post aku yg lepas.Alah..yg Aku dan Ramadhan tu.Haha..lagi sekali aku ckp..sediakan tisu kalau nak baca post tu.Bukan senang nak habis baca post tu tau.Hi hi hi.. Aku meang tempat ke-3 utk contest kali ni.Nampak gayanya..badi aku dah semakin berkurang sejak akhir2 ni utk menang contest.Nasib baik e tu.Tapi Allamdulillah lah jugak.Tersenarai sebagai pemenang.Walaupun di tempat yg ketiga.Aku nak ucapkan terima kasih kepada para juri.Kerana sudi mengambil Farah sebagai pemenang.Hi hi hi..

Pelajar sekolah yang agak gila-gila dan popular dengan username farahaznil. Entri Aku dan Ramadhan terpanjang.. yang amat-amat memedihkan mata juri untuk membacanya..

Korang tengokla apa si nuaeman cakap dekat aku.Hi hi hi..Gila2 ke aku yg gila?Hohohoho..dah2..cukup2..malas nak rapu panjang2 lagi.Aku makin penat dari sehari ke hari.Haha..ubat tak makan lagi ni.Makan pun tak berpantang.Bising mulut ibu aku kalau dia tahu aku tak jaga makan.Tu takleh nak makan..ni takleh nak makan.Tersiksa pula..Time sihat takmo dgr cakap org..padankan muka!Walaupun nampak sihat dari segi zahir,batin siapa yg tahu!Cewah..power ayat aku.Hi hi hi.tapi tu lah hakikat nyer kekadang.Yang aku tension.Air milo pun takleh nak minum,apa la doktor ni..kata cafein je.Ni milo pun tak boleh.Kempunan aku tgk org lain minum air milo.Haha..nak minum boleh,tapi takut aturan jam makan ubat terganggu pula.Nanti ubat tak boleh nak makan,lagi tambah teruk lak.Ni aku bengang ni.Huhuhu..

Tempat Pertama =>Sehelai sweater, Sebuah Buku Azizi Ali-Millionaires are from a different Planet dan Wang Tunai 10 usd / RM 30.

Tempat Kedua =>Satu China HandCraff, Sebuah Buku Azizi Ali-Millionaires are from a different Planet dan Wang Tunai 5 usd / RM 15.

Tempat Ketiga =>Dua Rantai Kunci, Wang Tunai 3 usd / RM 10.

Dan para pemenangnya pula ialah

  1. Samdaddycool
  2. Kujie
  3. Farahaznil(aku)

Nampaknya aku kempunan lagi sekali.Sebab tak dpt pakai sweater si nuaeman ni.Hi hi hi..hadiah tu dirangkul oleh sam.Takpe la..dia berhak menerima seadanya. Kalau korang perasan masa post contest Aku dan Ramadhan tu,aku ada selitkan sam sekali.Nak tahu sebab apa?Aku dah agak dia pemenang no 1.Haha..Jangan perasan lak sam.Tapi aku leh baca siapa pemenanh no 1st tu. Hi hi hi.Aku terpaksa bersejuk lagi nampaknya malam ni.Sweater dah dikebas oleh sam.Lawa tak sweater tu sam?Haha..

Oklah aku nak chow dulu.Banyak keja aku tak siap lagi ni.Bising lak ibu aku tu kang.Nak sambung tido jap.Nanti kalau ada contest lain,kot aku rajin nak menulis..aku tulis.Paham?Aku malas menulis lak sejak akhir2 ni.Ntah kenapa pun aku tak tahu,termasuklah karangan di sekolah.Lantak la..aku tgh pening ni..haha..Bye!

p/s – ku masih hampa di atas kekalahan kuiz sastera di batu arang.Walaupun aku bukan budak sastera,tapi aku suka dgn cikgu aznam bm.Mungkin sbb masa sekolah rendah dulu asik dapat markah rendah je dlm bm terutama pemahaman,karangan pula so n so je.Naik sekolah menengah,mula tunjuk belang sikit.Haha..kalau la aku menang kuiz semalam,aku dah gi DBP dah.aku dapat 36/50..manakala 3 lagi rakan yg lain mendapat 32,32 dan 38 markah.Jadi average adalah 138.Lagi sikit je nak kalahkan tempat ke-3 rasanya.Tak lupa,aku terjumpa sekali lagi juri atau hakim masa aku gi debat ala parlimen hari tu.Haha..segan la plak.Tak lupa juga penggiat seni atau bm yg tersohor di dpn mata aku je masa  sekolah rendah dulu,Cik Faizullah.Jumpa lagi kita ye.Haha..Aku juga seperti berada di balai semasa berada dlm kereta cikgu aznam.Macam2 dia tanya.Nasib baik aku baik kat sekolah.Kat luar pandai2 la korang fikir aku mcm mn.Haha..chow dulu..

  1. Congratulations….
    share la sikit…boleh kan…

    • fara5
    • October 10th, 2008

    haha..TQ zaki..tp hadiah aku tu ciput je..nak kongsi gak ke??haha..ko amik je la keychain tu..amacam??nak…

  2. bersejuk ke? hehe

  3. … kali ni aku akan bermaharajalela dengan semua contest internet… hatta dalam serta luar negara…

    Tenkiu Farah bagi aku menang .. ;P

    • fara5
    • October 11th, 2008

    taukey – kenapa tanya??nak tolong pelukan aku?haha..sejuk ni.. sweater sam dah kebas..huhuhuhuhu..

    sam – hahaha..ni mesti amik badi aku ni..tu psl aku dah kurang menang..tp nasib baik aku dpt gak tmpt ke-3 tu..hi hi..Allahamdulillah lah juga.Bagi ko menang..aku rasa dgn post cenggitu dah mmg layak pun..bangga ke??hi hi hi..aku kasi lps la hadiah tu demi si adam…cewah..haha

  4. … aku menang….
    … aku menang…….
    …..aku menang….
    … aku menang…….
    …..aku menang….
    … aku menang…….
    …..aku menang….
    … aku menang…….
    …..aku menang…

    jgn jeles…..
    jgn jeles…..
    jgn jeles…..
    jgn jeles…..
    jgn jeles…..
    jgn jeles…..
    jgn jeles………..

    • fara5
    • October 11th, 2008

    ish..poyo lak si sam ni..mentang2 la slalu menang contest..poyo lak…jeles ni..hi hi hi..

  5. Contest kat sekolah ker? Aku nak join gak boleh? Tapi korang student lagi.. Nanti aku join mesti korang tak puas hati.. Hahha, ye lah nanti asyik aku je menang.. Hohoho..😀

  6. Susah betul la blok farah nie nak taip URL.. 5sn1smksk tu?

    • fara5
    • October 13th, 2008

    traffic – mana ada blok nama 5sn1smksk..blog ada ala..hi hi hi.. bukan apa URL tu di ambil semperna nama kelas dan sekolah.5 Sains 1 Sek.Keb.Sungai Kertas..tu yg panjang gler tu..

    lagi 1..contest2 yg ada kat dlm blog ni semuanya join kat internet punya le..sekolah mana ada buat..hi hi hi..banyak lagi contest kat internet ni boleh join..nanti kalau ada masa semak post br..hahhaa..kalau minat la nak join contest!

  7. ish..poyo lak si sam ni..mentang2 la slalu menang contest..poyo lak…jeles ni..hi hi hi..

    aku gumbiraaaaaaaa!

  8. wah menang lagi dan lagi dan lagi menang….

  9. ooo hebat ye… bagus2! gambatte kudasai ne!😀

  10. ops, lupa nk ucap arigato sbb link utk blog ku kt tepi, baru nmpak.😀 nnti haku linkback balik eh

  11. Wa….tukang komen blog nie, ramai org Jepun la…

    p/s:western betoi blog nie.

  12. Okla tu tpt ke 3 drp xde tempat…hehe

  13. Salam,

    I want to tell you about great site I found. They pay me to read the advertising,
    visit web sites and much more.

    It’s free to join and easy to sign up! CLICK THIS LINK TO VISIT:
    http://isabelmarco.com/?r=denan

    for more information feel free to visit http://alhikayat.blogpsot.com

  14. hehe..cikgudenan dah sampai farah. cikgu u ni. appapun, tahniah sebab menang contest. bukan selalu tu..

    • lieezzy cute
    • October 21st, 2008

    congrat fara
    sape “cikgudenan”????

  15. tahniah banyak2… teruskan berusaha tambah pendapatan secara online… lepas pekse kejor duit usd habis-habisan…

  16. …Aku dah dapat hadiah ni Farah… tgk gambar sweater yang aku dapat dalam post terkini blog akuuu… cool!

    • fara5
    • October 24th, 2008

    hohoho..byk nyer komen..tak cukup tangan aku nak balas ni..oklah ni komen utk semua org yg bg komen ye..haha

    org jepun?haha..ok la tu..nanti aku test buat post ckp dlm bahasa jepun..ok??bg yg ucapkan tahniah lak…aku nak ucapkan terima kasih..hi hi hi..bukan senang tau nak menang..byk saingan dia tu..huhhuu

    liza – ko silap bg komen ni..cikgu denan tu kat post psl fizik kan..kenapa leh mlayang kat sini??haha..cikgu denan tu cikgu fizik tak silap aku..haha..knp?ko dah minat dgn org fizik ke?

    sam – haha..apsal post kat sana ko tunjuk sweater je..ko pki la skali sweater ko tu..br la gempak beb..hi hi hi..weh gmbr ko dolu2..lain bebenor dr rupa ko skrng..huhhuu..kecik je muka ko..ala2 mat jepun..haha

    • lieezzy cute
    • October 26th, 2008

    ohh fara…aku tak minat sama sekali ngan oran fizik….
    cukuplah aku knl org fizik yg menggunakan prinsip (blaja untok idop n ko 2 bukanye pandai sangat ….)
    serik2…

    • fara5
    • October 26th, 2008

    dah nak buat mcm mana liza..dia fikir dia bgs…alah ko dgn dia bkn org lain gak kan?hi hi hi..ko bkn rapat ke dgn dia?

    • nuaeman
    • October 26th, 2008

    farah.. tak dapat lagi maklumat kiriman dari ko.. untuk dihantar hadiah..

  1. November 13th, 2008

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: