Posts Tagged ‘ Kami pelajar 5 Sains 1 ’

Soalan Percubaan SPM – Add Math

Assalamualaikum w.b.t

Banyak di dalam ruangan komen di blog ini masih lagi tidak di balas.Pihak blog (Farahaznil) meminta maaf di atas kejadian tersebut…Tapi Jangan risau,kerana Farahaznil akan postkan soalan-soalab percubaan SPM tersebut.Antara soalan percubaan SPM yang akan Farahaznil post kan pada post kali ini ialah soalan percubaan add math . Soalan percubaan add math spm kali ini terdiri daripada soalan percubaan SPM add math tahun : – ( seperti berikut )

Kali ini farahaznil postkan soalan percubaan spm add math dan juga skema jawapan bagi kertas soalan percubaan spm add math. Harap ianya dapat membantu anda !

Soalan Percubaan SPM Add Math

Kertas 1, Pep Akhir Tahun 2007, Ting 4, Terengganu
Kertas 2, Pep Akhir Tahun 2007, Ting 4, Terengganu
Kertas 1, Percubaan SPM 2007, Pahang
Kertas 2, Percubaan SPM 2007, Pahang
Kertas 1, Percubaan SPM 2007, Sek Berasrama Penuh
Kertas 2, Percubaan SPM 2007, Sek Berasrama Penuh
Kertas 1, Percubaan SPM 2007, TIMES
Kertas 2, Percubaan SPM 2007, TIMES
Kertas 1, Percubaan SPM 2007, Melaka
Kertas 2, Percubaan SPM 2007, Melaka
Kertas 1, Pep Pertengahan Tahun 2007, Ting 5, Sek Berasrama Penuh
Kertas 2, Pep Pertengahan Tahun 2007, Ting 5, Sek Berasrama Penuh
Kertas 1, Percubaan SPM 2008, Sek Berasrama Penuh
Kertas 2, Percubaan SPM 2008, Sek Berasrama Penuh
Kertas 1, Percubaan SPM 2008, Perak
Kertas 2, Percubaan SPM 2008, Perak
Kertas 1, Percubaan SPM 2008, Johor
Kertas 2, Percubaan SPM 2008, Johor
Kertas 1, Pep Akhir Tahun 2008, Ting 4, Terengganu
Kertas 2, Pep Akhir Tahun 2008, Ting 4, Terengganu
Kertas 1, Sem 1 Ting 5 2009, Terengganu
Kertas 2, Sem 1 Ting 5 2009, Terengganu
Kertas 1, Percubaan SPM 2009, Pahang
Kertas 2, Percubaan SPM 2009, Pahang
Kertas 1, Percubaan SPM 2009, Sek Berasrama Penuh
Kertas 2, Percubaan SPM 2009, Sek Berasrama Penuh
Kertas 1, Percubaan SPM 2009, Selangor
Kertas 2, Percubaan SPM 2009, Selangor
Kertas 1, Percubaan SPM 2009, Sabah
Kertas 2, Percubaan SPM 2009, Sabah
Kertas 1, Percubaan SPM 2009, Perak
Kertas 2, Percubaan SPM 2009, Perak


Kertas 1, Pep Akhir Tahun add math 2007 Ting 4, Terengganu ,Kertas 2, Pep Akhir Tahun add math 2007, Ting 4, Terengganu ,Kertas 1, Percubaan SPM add math 2007, Pahang,Kertas 2, Percubaan SPM add math 2007, Pahang,Kertas 1, Percubaan SPM add math 2007, Sek Berasrama Penuh ,Kertas 2, Percubaan SPM  add math 2007, Sek Berasrama Penuh ,Kertas 1, Percubaan SPM add math 2007, TIMES ,Kertas 2, Percubaan SPM add math 2007, TIMES ,Kertas 1, Percubaan SPM add math 2007, Melaka ,Kertas 2, Percubaan SPM add math 2007, Melaka ,Kertas 1, Pep Pertengahan add math Tahun 2007, Ting 5, Sek Berasrama Penuh,Kertas 2, Pep Pertengahan Tahun add math 2007, Ting 5, Sek Berasrama Penuh,Kertas 1, Percubaan SPM add math 2008, Sek Berasrama Penuh,Kertas 2, Percubaan SPM add math 2008, Sek Berasrama Penuh,Kertas 1, Percubaan SPM add math 2008, Perak,Kertas 2, Percubaan SPM add math 2008, Perak,Kertas 1, Percubaan SPM add math 2008, Johor ,Kertas 2, Percubaan SPM add math 2008, Johor,
Kertas 1, Pep Akhir Tahun add math  2008, Ting 4, Terengganu ,Kertas 2, Pep Akhir Tahun add math 2008, Ting 4, Terengganu ,Kertas 1, Sem 1 Ting 5 add math 2009, Terengganu,Kertas 2, Sem 1 Ting 5 add math 2009, Terengganu,Kertas 1, Percubaan SPM add math 2009, Pahang,Kertas 2, Percubaan SPM add math 2009, Pahang,Kertas 1, Percubaan SPM add math 2009, Sek Berasrama Penuh ,Kertas 2, Percubaan SPM add math 2009, Sek Berasrama Penuh ,Kertas 1, Percubaan SPM add math 2009, Selangor,Kertas 2, Percubaan SPM add math 2009, Selangor,Kertas 1, Percubaan SPM add math 2009, Sabah,Kertas 2, Percubaan SPM add math 2009, Sabah,Kertas 1, Percubaan SPM add math 2009, Perak,Kertas 2, Percubaan SPM add math 2009, Perak,

New update : Download soalan TRIAL SPM 2009 ( Soalan Percubaan SPM 2009 )

Assalamualaikum w.b.t

Seperti yang diketahui masih ramai lagi yang bertanykan tentang percubaan2 SPM seluruh negeri . Anda juga boleh lihat di ruuangan komen yg ramai bertanyakan ada soalan trial spm terengganu 2009 ka? trial SPM 2009 perlis ? macam mana pula trial SPM 2009 kelantan ? nogoie den plak..trial SPM negeri sembilan 2009 ? TRIAL SPM SABAH ? SPM 2009 SARAWAK ? Ahhaa .. tak cukup dengan tu …Bagaimana pula trial spm 2009 perak ? trial spm pahang ? Melaka punya trial spm 2009 lak ? Hmm .. negeri mana lagi aku tak sobutkan …Haaa…Trial spm 2009 negeri kedah , penang ? ada lagi ke negeri lain?Hehe..

Jawapan dia..datang la kat blog ni..InsyAllah aku uasahakan mana yang patut..cewah..tinggal korang je yang rajin ke tak rajin nak mendownload-nyer tu..Hehehe..Tanpa bebel byk2 Download-lah soalan Trail SPM 2009 !!!!t/k juga keatas mozac .

Percubaan SPM Negeri Terangganu
Add Maths
Kimia
Pendidikan islam
Sejarah
Bahasa Melayu
Mathematics

Percubaan SPM Melaka 2009
(semua kertas digabung dan disertakan skema )
B.Melayu
B.Inggeris
Mathematics
Add Mathematics
Sejarah
Fizik
Kimia
Pendidikan Islam
Pendidikan Moral
Biology

Percubaan SPM Johor 2009
(semua kertas digabung dan disertakan skema )
B.Melayu
B.Inggeris
Mathematics
Add Mathematics
Sejarah
Fizik
Kimia
Pendidikan Islam
Pendidikan Moral
Biology

Percubaan SPM Sabah 2009
Bahasa Melayu
Bahasa Inggeris
Sejarah
Kimia
Biology
Sce
Fizik
Mathematics
Add Mth

Percubaan SPM Kedah
Bahasa Inggeris
Bahasa Melayu
Sejarah
Sce
Kimia
Biology
Add Mth
Mathematics
Pendidikan Islam
Prinsip Akaun
Perdagangan
Fizik [ K1 ] [ K2 ] [ K3 ] [Skema ]

Percubaan SPM Perlis
Bahasa Melayu
Bahasa Inggeris
Sce
KimiaSkema
Biology
Add Math
Pendidikan Islam
Mathematics
Ekonomi Asas
Pendidikan Moral
Fizik
Sejarah

Percubaan SPM Negeri Sembilan
Sejarah 1
Sejarah 2

Percubaan SPM Pahang
Mathematics
Add Mathematics
Biologi
Kimia
Fizik
Pendidikan Islam
Bahasa Melayu
B.Inggeris
Sejarah

Percubaan Kelantan
Mathematics
Kimia [ P1 ] [ P2 ] [ P3]
Biology [ P1 ] [ P2 ] [ [ P3 ]
Sce [ P1 ] [ P2 ] [ skema ]

Percubaan SPM Selangor
ADD Mathematics
Mathematics
Kimia [ K1 ][ K2 ] [ K3 ]

p/s:skema disertakan bersama soalan tertentu shj…layari juga blog ini utk ulangkaji lain..

Soalan dan skema dari ulangkaji SPM TIMES 2009
Jika tuan/puan mempunyai soalan untuk dikongsi sila emailkan kepada mozac2141@gmail.com

(Semua fail dalam format pdf adobe acrobat version 6.0 standard)

Trial SPM 2009 : Percubaan SPM seluruh negeri 2009

Percubaan SPM negeri 2009

Percubaan SPM Melaka 2009
(semua kertas digabung dan disertakan skema )
B.Melayu
B.Inggeris
Mathematics
Add Mathematics
Sejarah
Fizik
Kimia
Pendidikan Islam
Pendidikan Moral
Biology

Percubaan SPM Johor 2009
(semua kertas digabung dan disertakan skema )
B.Melayu
B.Inggeris
Mathematics
Add Mathematics
Sejarah
Fizik
Kimia
Pendidikan Islam
Pendidikan Moral
Biology

Percubaan SPM Sabah 2009
Bahasa Melayu
Bahasa Inggeris
Sejarah
Kimia
Biology
Sce
Fizik
Mathematics
Add Mth

Percubaan SPM Kedah
Bahasa Inggeris
Sejarah
Sce
Kimia
Biology

Percubaan SPM Perlis
Bahasa Melayu
Bahasa Inggeris
Sce
KimiaSkema
Biology
Add Math
Pendidikan Islam
Mathematics
Ekonomi Asas
Pendidikan Moral
Fizik
Sejarah

Percubaan SPM Negeri Sembilan
Sejarah 1
Sejarah 2

p/s:skema disertakan bersama soalan tertentu shj…layari juga blog ini utk ulangkaji lain..

Soalan dan skema dari ulangkaji SPM TIMES 2009
Jika tuan/puan mempunyai soalan untuk dikongsi sila emailkan kepada mozac2141@gmail.com

(Semua fail dalam format pdf adobe acrobat version 6.0 standard)

Latihan SPM : modul Tuituion Mathematics SPM

Mathematics

standard form
quadratic expressions
sets
mathematical reasoning
straight lines
statistics
probability
circle
elevations
plane 3D

SOLID GEOMETRY
CIRCLE, AREA AND PERIMETER
QUADRATIC EXPRESSIONS AND EQUATIONS.
SETS
INEQUALITIES
MATHEMATICAL REASONING
THE STRAIGHT LINE
STATISTICS
LINES AND PLANES IN 3-DIMENSIONS
GRAPHS OF FUNCTIONS
TRANSFORMATIONS
MATRICES
GRADIENT AND AREA UNDER A GRAPH
PROBABILITY
PLAN AND ELEVATION
EARTH AS A SPHERE

Last day 5 Bintang SMKSK 2008 .

S1010606

Ramai yang tanya , bila si farah nak postkan gambar last kelas 5 bintang ni..Ahhaa..Sory kerana mengambil masa sampai setahun utk postkan gambar tersebut . Tala masa meh…Hu hu hu…Ok , lets check it out more bebeh..Hi hi hi..yang atas ni gambar bersama dengan cikgu BM . Nama cikgu ni aku ingat . Ejaan aku tak berapa nak hingat ! Hohoho .. Nama cikgu ni cikgu Norashikin . Tah betul ke tak ejaan tak tau la , yelah keliru sama ada “Noor” tu dekat ke tak …HEhehe ..Jgn marah …… :p

S1010611

Ha…ni pula bergambar dgn cikgu sejarah . Cikgu Hashim tak silap aku nama dia . Cikgu ni kalau temberang bercerita mmg power la . Tenganga mulut korang di buatnya nnt ! Sampai leh msk lalat . Hi hi hi.. Cikgu ni penuh dengan angan2 azam . In short , seorang yang berazam tinggi . Tapi tak tau la sama ada terjadi ke tak impian dia tu .. Oppsss ..Lazerr sudah ..Hehe

S1010615

Oh ni pula cikgu botak , budak kelas akaun panggil pulau Cikgu Hasnan . Ajar Add math . Perwatakan yang boleh di beri ialah straight , mulut kononnya tak byk bercakap tapi lazer sebenarnya….Ho ho ho..Sampai cikgu Faridah pun ada cakap..ish malas lah dengan cikgu Hasnan tu…Har har har…eleh Cikgu Faridah takut2 kucing kunun..hehhee

p/s – harap post ni tak digembar gemburkan bahawa ada isu kutuk mengutuk . harap maklum

Kenangan Futsal S3B 5sn1 08 di SMKSK .

My classmate 2

S3B…Anda kenal dengan wajah2 ini?Ahhaa…Gambar ni aku jmpa selepas belek2 PC aku dalam bilik yang dah kulapuk dek ketinggalan zaman tu..Kenal dengan muka2 dalam gambar ni?Hi hi hi..Populer dol..Takkan tak kenal kot..Cewah..Perasan lah pula..Alah…Sekali sekala , betul tak?Hi hi hi..

Tak kenal dengan wajah2 ni?Hmm..kalau tak kenal maka tak lama lagi la tu..Tak lama apa ? Tak lama nak kiok …He he he..jangan mara aaa…Ok , jom tgk lagi gambo lagi satu..meh2..jom ushar..Ahakzz

S3B

Inilah team S3B ..Tak silap aku nama panjang S3B ni Saya Budak Baru Belajar . Menurut tilikan aku masa tu , sebab nama tak bertuah ni juga lah kumpulan ni kalah ! Hahahahahaha..Gurau ok..Alah adat permainan . Ada yang menang ada yang kalah !

Tapi dorang yang lain tu main kasar2 dol . Sakin badan2 aku lepas main . habis aku kena lanyak . Macam kena himpap dengan sumo lak. Tak boleh aku ingat time hidayah langgar aku … mak aih…Nasib baik tak tercampak kat jalan raya bawah sekolah tu..Ahhaa..Tapi skrng dah ada tembok baru..kalau terpelanting pun , kena kat tembok br tu je.Hehehehe..

p/s – dalam pertandingan futsal tu , aku rasa leha lebih2 dowh …semangat gila..Nasib baik aku tak suruh dia makan bola tu sekali  … Ekekekekeke

Download soalan Trial PMR : Negeri-Negeri lain 2008

Semalam adalah kenangan, hari ini adalah kenyataan, esok adalah harapan….. Iman itu bukan hanya harapan, ia adalah apa yang terpancar di dalam hati dan dibuktikan dengan amalan…

Negeri Perak
Bahasa Melayu [ k1 ] [ k2 ][ jwp ]
Sejarah [ k ] [ ans ]
Math [ k1 ] [ k2 ] [ ans K1 ] [ans K2]
Sce [ k1 ] [ k2 ] [ ans k1 ] [ ans k2 ]
Pend Islam [ k ] [ ans ]

Negeri Pulau Pinang
Geografi PMR P.pinang
Geografi Ans

Negeri Kelantan
Mathematics
Pen Islam [ skema ]
Bahasa Inggeris
Geografi
KH Teknikal
Science
Sejarah

Negeri Terengganu
Sce [ K1 ] [ K2 ]

Negeri Sembilan
Bahasa Inggeris [ P1 ] [ P2 ] [ SKEMA]
Bahasa Melayu [ K1 ] [ K2 ] [ SKEMA]
Geografi
KH perdagangan
Sejarah
Sce [ K1 ] [ K2 ]
Math [ K1 ] [ K2]
KH ERT
KH TEKNIKAL

Negeri Perlis
Bahasa Melayu
Bahasa Inggeris
Mathematics
KH Teknikal
Pendikan Islam
Sejarah
Science
Geografi

Negeri Kedah
Bahasa Melayu
Bahasa Inggeris;[BI K1]
Mathematics 1
Mathematics 2
Sce 1
Sce 2
Sejarah
Geografi
Pendidikan Islam

Negeri Selangor

Science
BI [ K1 ] [ K2 ]
Sejarah [ skema ]
Geografi [ skema ]
Bahasa Cina [ K1] [ k2]
Bahasa Melayu

Negeri Pahang
BI
BM [ K1][ K2 ]
MTH [ K1 ][ K2 ]
SCE [ K1 ] [ K2 ]
SEJARAH
GEOGRAFI
KH ERT
KH TEKNIKAL
PENDIDIKAN ISLAM

Negeri Serawak
Bahasa Inggeris
Sejarah
Geografi
Science
Mathematics
Pendidikan Islam
Bahasa Melayu