I win another contest at Cyza blog.

OK..Post Lets make mani money hr ni membawa episod kpd aku menang contest di internet lagi..Haha..kayo2..duit2..cewah..kenapa?korang jeles?Hi hi hi..padankan muka.Aku suruh join contest kat internet,takmo! Konon..tak percaya. Aku dah menang tah brp byk tah.Hehe..Jangan jeles ok..aku dapat duit lagi..yg contest aku menang kali ni ialah contest di blog cyza.

Haha..sebenarnya ni adalah post review kemenangan aku pada hujung bulan 10 lepas.Tapi aku saje tulis lmbt sbb mls nak type nak tggu keputusan contest lg satu tu..tapi lambat lak.Hi hi hi..contest apa?Alah yang aku post hr tu,yg psl contest di blog titan..hi hi hi..lumayan gak hadiah contest kat sana.Tak sabau nak dgr sape yg menang nih..hehe

OK..ni adalah senarai pemenang

NI plak kata cyza kepada para pemenang..

It has been an exhilarating full of suspense contest that and I have never imagine it to last like this. For about 30 days, Titan stayed strong as the leader of the contest, followed closely by a young girl called Farah. Samdaddy appeared occasionally in the blog and provided some interesting comments as well.

On the dying minutes, a new contestant came forward to give a sudden challenge. Within a space of 6-7 hours he crazily posted 127 comments in http://www.cyza.us. Farah noticed the danger 2 hours before the time was out and fought for the first place. Unfortunately, time was not on her side and she was forced to admit that Contest2u is the official winner of the insane October 2008 contest. She lost by 16 comments.

Hahha..mcm cyza ckp.Mamat gila mana tah contest2u telah memotong aku dgn sepantas khilafnya.Takpe2..time tu aku gi kuar mkn dgn abah aku yg br balik..kalo la aku tak gi mana2 mlm tu,sah2 aku no 1 punya.Hi hi hi..no 2 pun jadilah..blog cyza @ zaki ni dlm berbahasa inggeris utk pengatahuan korang.Hadiah yg diberikan pada top comentators di blog cyza pula ialah..

It is clear that the cash winner of $12.50 is “Contest2u” whereas the runner up is “Farah” and she’ll get $7.50.

Setelah aku tgk converter yg terbaru,USD 1 bersamaan dgn MYR 3.60 @ RM3.60.Hi hi hi..ini maknanya aku menang duit sebanyak RM 27 hinggit bulan lps.Jadi la tu.Allhamdulillah…tiap2 bulan ada income pasif yg tak seberapa buat bdk mcm aku nih.Aku mmg ada masalah sikit kalau nak tuntut2 hadiah ni.Macam contest Nuaeman hr tu,yg Aku dan Ramadhan.Aku rasa aku dah send email kat dia.Tapi lambat la..Tak tahu la dia dah dpt alamat aku ke tak. Aku pun tak contact dia lagi ni.Hehe..

Oklah..aku ada buat beberapa trackback dlm post ni..bagi org yg nak hantar hadiah tu..ini dia alamat aku.Misal kata korang tak dpt lagi email2 aku.Amik trus alamat kat bawah ni k..Sorry kpd cyza n nuaeman sbb hantar maklumat lambat.Yang lain takde mengena dgn aku.Nak hantar surat boleh je..hantar kat alamat bwh ni..Kot korang nk bg surat cinta,aku balas..Tapi dgn tulisan ibu aku la..Ok apa..mak aku cina.Untung gak korang nnt,dpt makwe cina.Hahahahahha…Untuk contest terbaru di blog cyza lak..Pemenang bg bulan ni akan memenangi Pen drive 4GB.Besar tu.Dan tempat ke dan 3 pula akan memenangi wag tunai sahaja.Lumayan tau.Kalau nak join klik sini.Comment kali ni hendaklah di post dlm bahasa inggeris sahaja.Harap maklum.

Hazatul Farah Khairudin

NO 12 4/1F ,
Taman Bandar Bau Selayang ,
68100 Batu Caves ,
Selangor.

  1. spm camner? okey ke? jawab elok2 yeaaa…

    • tivitune
    • November 13th, 2008

    hehe. aku tak nak menang sesebuah comment contest dengan hanya participart in one day. Itu spamming namanya..

  2. hahahahaha. masih tengah seronok dapat duit. Harap ingat gak dengan SPM yer

  3. kau ni.. SPM dah ready sgt ke? haha..baik2 dow..

  4. weh ko nih selalu menang je la..bila nk bg chance kt orang lain plak? haha😉

    • fara5
    • November 16th, 2008

    fatah – TQ..haha..buku ttp buku..tu masa dpn wooo…

    tivitune – nak buat mcm mn..dah org nyer mcm tu pangai dia..aku nak komen lebih2 psl org tu..tal sdap ati plak kang..huhhuu

    taukey richie – contest ni dah lama dah..tp br hari ni aku ckp yg aku mnang..ni contest bln 10 hr tu..hi hi hi..spm masa dpn aku woo..mana leh main2..

    kento -selalu ke?haha..mana ada..kadang2 je mnang tu..alah..aku nak buat duit cara lain kat tenet masih tak boleh lg..al maklumlah umur tak cukup nak buat pay pal..haha

  5. Haa farah.. hadiah tu Insya_Allah minggu ni akan dapat.. maaflaa lambat.. kamu pun hantar maklumat lambat..🙂 apapun tahniah kerana menang contest lagi.. tadi baru jee ada satu kuiz kat blog pakcik.. tapi dah ado pemenang.. hehe..

  6. Tahniah kerana menang…. aku bagi korang menang pasal tak baik berebut dgn pompuan..😛

  7. exam dah abis.. so ape prog?

  1. November 15th, 2008

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: