Selamat Hari Lahir : Cikgu Hashim dan Cikgu Rozaimah .

Assalamualaikum w.b.t

Beberapa hari lepas merupakan hari lahir Sir Sukri. Kini pada 25 April adalah hari lahir Cikgu Hashim dan 26 April pula hari lahir Cikgu Rozaimah .

Seperti yang diketahui,En Hashim Saryani merupakan guru yang mengajar subjek sejarah.Selain itu beliau juga terlibat dalam bahagian disiplin sekolah..ek betul ke??Ho ho…Pada tahun ni genaplah usia Cigku Hashim bin Saryani berumur 44.

Ini pula Cikgu Rozaimah Borhan . Beliau merupakan seorang cikgu Math . Tahun ni beliau sudah pun genap 36 tahun.Haha..Cikgu ni pun selalu bertanggungjawab dalam hal2 pendaftaran spm dan pmr..Ek..sekali lagi fakta yang tak dapat dipastikan..

Apa-apa pun buat kedua-dua cikgu ni..Selamat hari lahir…Semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki sekeluarga.Harap maaf kerana post kali ini tidak seberapa panjang sebab tuan punya blog ( a.k.a Farahaznil) sedang sibuk dengan final exam di IPTA.

At last but not least..Terima kasih di atas ilmu yang diajarkan kepada kami buat suatu ketika dahulu(Farahaznil) . Jasamu dikenang selalu..Hoho

p/s – Huh..ayat bm dah lintang pukang..kena tulis post bahasa arab agaknya..hahahaha

    • hashim saryani
    • May 4th, 2010

    Terima kasih kerana menulis tentang profil saya. sebenarnya saya sekarang mengajar di sesi petang (GPK petang)dan dekat dua puluh tahun menagajar, ada juga bekas pelajar yang mengingati sya walaupun tak mengajar sepenuhnya.Selamat berjuang dimenara gading dan tekadkan azam untuk menyumbnag bakti kepada masyarakat bila dan grad. nanti.

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: