Selamat Hari Lahir buat Sir Sukri Abdullah .

Assalamualaikum w.b.t

22 hb April merupakan hari jadi Sir Sukri B.Abdullah,iaitu Cikgu / Sir Biology yang mengajar di SMK Sg.Kertas. Haha..Siapa yang tak kenal dengan Sir Bio yang gagah kita ni kan?? Mungkin ada segelintir pelajar yang tak sempat nak belajar bersama Sir Sukri ni..Walaubagaimanapun,inilah satu-satunya Sir Biology yang ada di SMK Sg.Kertas buat masa skrng ni..Haha..Itupun kalau betul la.Sebab Farahaznil tiada update dan info  terbaru tentang SMKSK atau SuTAS untuk tahun 2010 ni.

Apa-apa pun hanya ucapan dan doa buat Sir Sukri supaya dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki sekeluarga . Tahun ni tiada kek yang sempat Farahaznil berikan buat Sir Sukri.Tengah sibuk dapat carry mark untuk mid-sem ni!! Haha…Lepas tu mggu dpn kelas terakhir buat short sem-3.Mggu lagi satu pula final exam..Hoho…Cepat sungguh masa berjalan . Masa zaman sekarang ibarat sepintas kilat !

Sebenarnya,pada tahun lps Farahaznil ada belikan kek buat Sir….Tapi masa tu Sir pergi kursus di Pulau Pangkor..Mungkin dah takde rezeki buat Sir kot..Jadi kami terus ke rumah Ustazah Azzah..Tak baikkan rezeki dibazirkan begitu sahaja???Hi hi hi..Jadi kami sekelas berparti dan berpesta makan di rumah Ustazah..Syok juga time tu,meriah…. (^-^)

Oklah..Akhir kata…Sama-samalah kita mendokan kesihatan Sir Sukri kita ni supaya sentiasa sihat sejahtera…….Anda boleh tinggalkan nota di ruangan komen…

p/s-Siapa boleh teka umur Sir Sukri tahun ni??Hahaha…Sir nampak awet muda lagi tau !!! Teka2…..

pss-Kalau ada masa dan di murakan rezeki Farahaznil…InsyaAllah,nak belanja Sir Sukri lagi..Hohoh

  1. Assalamualaikum

    Terima kasih Farah kerana masih teringat saya dan hari lahir saya semoga anda terus berusaha dan berjaya. setakat ini fakta yang awak paparkan itu masih lagi betul tentang guru bio. Oh ya jia ada masa singgahlah ke SuTAS Ya…ok

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: