Posts Tagged ‘ Guru-Guru kami ’

Keluaran Majalah Gemersik SMKSK , SuTAS , SMK Sg. Kertas 2009.

Asslamualaikum w.b.t

Seperti yang diketahui.Majalah Gemersik SuTAS , SMKSK , SMK Sg. Kertas telah pun keluar.Bagi calon yang mengambil SPM 2009 boleh juga mendapatinya pd hr anda mengambil keputusan.Di sini ada beberapa gambar majalah gemersik tersebut.Jika berminat boleh berhubung dengan sidang redaksi sekolah.Harap maklum..TQ

Harap info dapat membantu.Wassalam

Advertisements

New update : Download soalan TRIAL SPM 2009 ( Soalan Percubaan SPM 2009 )

Assalamualaikum w.b.t

Seperti yang diketahui masih ramai lagi yang bertanykan tentang percubaan2 SPM seluruh negeri . Anda juga boleh lihat di ruuangan komen yg ramai bertanyakan ada soalan trial spm terengganu 2009 ka? trial SPM 2009 perlis ? macam mana pula trial SPM 2009 kelantan ? nogoie den plak..trial SPM negeri sembilan 2009 ? TRIAL SPM SABAH ? SPM 2009 SARAWAK ? Ahhaa .. tak cukup dengan tu …Bagaimana pula trial spm 2009 perak ? trial spm pahang ? Melaka punya trial spm 2009 lak ? Hmm .. negeri mana lagi aku tak sobutkan …Haaa…Trial spm 2009 negeri kedah , penang ? ada lagi ke negeri lain?Hehe..

Jawapan dia..datang la kat blog ni..InsyAllah aku uasahakan mana yang patut..cewah..tinggal korang je yang rajin ke tak rajin nak mendownload-nyer tu..Hehehe..Tanpa bebel byk2 Download-lah soalan Trail SPM 2009 !!!!t/k juga keatas mozac .

Percubaan SPM Negeri Terangganu
Add Maths
Kimia
Pendidikan islam
Sejarah
Bahasa Melayu
Mathematics

Percubaan SPM Melaka 2009
(semua kertas digabung dan disertakan skema )
B.Melayu
B.Inggeris
Mathematics
Add Mathematics
Sejarah
Fizik
Kimia
Pendidikan Islam
Pendidikan Moral
Biology

Percubaan SPM Johor 2009
(semua kertas digabung dan disertakan skema )
B.Melayu
B.Inggeris
Mathematics
Add Mathematics
Sejarah
Fizik
Kimia
Pendidikan Islam
Pendidikan Moral
Biology

Percubaan SPM Sabah 2009
Bahasa Melayu
Bahasa Inggeris
Sejarah
Kimia
Biology
Sce
Fizik
Mathematics
Add Mth

Percubaan SPM Kedah
Bahasa Inggeris
Bahasa Melayu
Sejarah
Sce
Kimia
Biology
Add Mth
Mathematics
Pendidikan Islam
Prinsip Akaun
Perdagangan
Fizik [ K1 ] [ K2 ] [ K3 ] [Skema ]

Percubaan SPM Perlis
Bahasa Melayu
Bahasa Inggeris
Sce
KimiaSkema
Biology
Add Math
Pendidikan Islam
Mathematics
Ekonomi Asas
Pendidikan Moral
Fizik
Sejarah

Percubaan SPM Negeri Sembilan
Sejarah 1
Sejarah 2

Percubaan SPM Pahang
Mathematics
Add Mathematics
Biologi
Kimia
Fizik
Pendidikan Islam
Bahasa Melayu
B.Inggeris
Sejarah

Percubaan Kelantan
Mathematics
Kimia [ P1 ] [ P2 ] [ P3]
Biology [ P1 ] [ P2 ] [ [ P3 ]
Sce [ P1 ] [ P2 ] [ skema ]

Percubaan SPM Selangor
ADD Mathematics
Mathematics
Kimia [ K1 ][ K2 ] [ K3 ]

p/s:skema disertakan bersama soalan tertentu shj…layari juga blog ini utk ulangkaji lain..

Soalan dan skema dari ulangkaji SPM TIMES 2009
Jika tuan/puan mempunyai soalan untuk dikongsi sila emailkan kepada mozac2141@gmail.com

(Semua fail dalam format pdf adobe acrobat version 6.0 standard)

Trial SPM 2009 : Percubaan SPM seluruh negeri 2009

Percubaan SPM negeri 2009

Percubaan SPM Melaka 2009
(semua kertas digabung dan disertakan skema )
B.Melayu
B.Inggeris
Mathematics
Add Mathematics
Sejarah
Fizik
Kimia
Pendidikan Islam
Pendidikan Moral
Biology

Percubaan SPM Johor 2009
(semua kertas digabung dan disertakan skema )
B.Melayu
B.Inggeris
Mathematics
Add Mathematics
Sejarah
Fizik
Kimia
Pendidikan Islam
Pendidikan Moral
Biology

Percubaan SPM Sabah 2009
Bahasa Melayu
Bahasa Inggeris
Sejarah
Kimia
Biology
Sce
Fizik
Mathematics
Add Mth

Percubaan SPM Kedah
Bahasa Inggeris
Sejarah
Sce
Kimia
Biology

Percubaan SPM Perlis
Bahasa Melayu
Bahasa Inggeris
Sce
KimiaSkema
Biology
Add Math
Pendidikan Islam
Mathematics
Ekonomi Asas
Pendidikan Moral
Fizik
Sejarah

Percubaan SPM Negeri Sembilan
Sejarah 1
Sejarah 2

p/s:skema disertakan bersama soalan tertentu shj…layari juga blog ini utk ulangkaji lain..

Soalan dan skema dari ulangkaji SPM TIMES 2009
Jika tuan/puan mempunyai soalan untuk dikongsi sila emailkan kepada mozac2141@gmail.com

(Semua fail dalam format pdf adobe acrobat version 6.0 standard)

Latihan SPM : modul Tuituion Mathematics SPM

Mathematics

standard form
quadratic expressions
sets
mathematical reasoning
straight lines
statistics
probability
circle
elevations
plane 3D

SOLID GEOMETRY
CIRCLE, AREA AND PERIMETER
QUADRATIC EXPRESSIONS AND EQUATIONS.
SETS
INEQUALITIES
MATHEMATICAL REASONING
THE STRAIGHT LINE
STATISTICS
LINES AND PLANES IN 3-DIMENSIONS
GRAPHS OF FUNCTIONS
TRANSFORMATIONS
MATRICES
GRADIENT AND AREA UNDER A GRAPH
PROBABILITY
PLAN AND ELEVATION
EARTH AS A SPHERE

Last day 5 Bintang SMKSK 2008 .

S1010606

Ramai yang tanya , bila si farah nak postkan gambar last kelas 5 bintang ni..Ahhaa..Sory kerana mengambil masa sampai setahun utk postkan gambar tersebut . Tala masa meh…Hu hu hu…Ok , lets check it out more bebeh..Hi hi hi..yang atas ni gambar bersama dengan cikgu BM . Nama cikgu ni aku ingat . Ejaan aku tak berapa nak hingat ! Hohoho .. Nama cikgu ni cikgu Norashikin . Tah betul ke tak ejaan tak tau la , yelah keliru sama ada “Noor” tu dekat ke tak …HEhehe ..Jgn marah …… :p

S1010611

Ha…ni pula bergambar dgn cikgu sejarah . Cikgu Hashim tak silap aku nama dia . Cikgu ni kalau temberang bercerita mmg power la . Tenganga mulut korang di buatnya nnt ! Sampai leh msk lalat . Hi hi hi.. Cikgu ni penuh dengan angan2 azam . In short , seorang yang berazam tinggi . Tapi tak tau la sama ada terjadi ke tak impian dia tu .. Oppsss ..Lazerr sudah ..Hehe

S1010615

Oh ni pula cikgu botak , budak kelas akaun panggil pulau Cikgu Hasnan . Ajar Add math . Perwatakan yang boleh di beri ialah straight , mulut kononnya tak byk bercakap tapi lazer sebenarnya….Ho ho ho..Sampai cikgu Faridah pun ada cakap..ish malas lah dengan cikgu Hasnan tu…Har har har…eleh Cikgu Faridah takut2 kucing kunun..hehhee

p/s – harap post ni tak digembar gemburkan bahawa ada isu kutuk mengutuk . harap maklum

Download soalan Trial PMR : Negeri-Negeri lain 2008

Semalam adalah kenangan, hari ini adalah kenyataan, esok adalah harapan….. Iman itu bukan hanya harapan, ia adalah apa yang terpancar di dalam hati dan dibuktikan dengan amalan…

Negeri Perak
Bahasa Melayu [ k1 ] [ k2 ][ jwp ]
Sejarah [ k ] [ ans ]
Math [ k1 ] [ k2 ] [ ans K1 ] [ans K2]
Sce [ k1 ] [ k2 ] [ ans k1 ] [ ans k2 ]
Pend Islam [ k ] [ ans ]

Negeri Pulau Pinang
Geografi PMR P.pinang
Geografi Ans

Negeri Kelantan
Mathematics
Pen Islam [ skema ]
Bahasa Inggeris
Geografi
KH Teknikal
Science
Sejarah

Negeri Terengganu
Sce [ K1 ] [ K2 ]

Negeri Sembilan
Bahasa Inggeris [ P1 ] [ P2 ] [ SKEMA]
Bahasa Melayu [ K1 ] [ K2 ] [ SKEMA]
Geografi
KH perdagangan
Sejarah
Sce [ K1 ] [ K2 ]
Math [ K1 ] [ K2]
KH ERT
KH TEKNIKAL

Negeri Perlis
Bahasa Melayu
Bahasa Inggeris
Mathematics
KH Teknikal
Pendikan Islam
Sejarah
Science
Geografi

Negeri Kedah
Bahasa Melayu
Bahasa Inggeris;[BI K1]
Mathematics 1
Mathematics 2
Sce 1
Sce 2
Sejarah
Geografi
Pendidikan Islam

Negeri Selangor

Science
BI [ K1 ] [ K2 ]
Sejarah [ skema ]
Geografi [ skema ]
Bahasa Cina [ K1] [ k2]
Bahasa Melayu

Negeri Pahang
BI
BM [ K1][ K2 ]
MTH [ K1 ][ K2 ]
SCE [ K1 ] [ K2 ]
SEJARAH
GEOGRAFI
KH ERT
KH TEKNIKAL
PENDIDIKAN ISLAM

Negeri Serawak
Bahasa Inggeris
Sejarah
Geografi
Science
Mathematics
Pendidikan Islam
Bahasa Melayu

Download trial SPM : Akhir Tahun F4 Trengganu 2007

Setiap kita di dunia ini tidak mahu..memilih jalan yg derita ..hakikatnya tanpa usaha keajiabpan tidak akan berlaku.

Bahasa Melayu [ K1 ] [ K2]
Bahasa Inggeris [ K1 ] [ K2]
EST [ K1 ] [ K2]
Sejarah [K1 ] [K2]
Pendidikan islam [ K1 ] [ K2]
Matematik [ K1] [K2]
Add Mth [K1 ] [ K2]
Fizik [ K1] [K2 ] [ K3]