Hangat : Hasliza minat dgn Abang Misai!

Hahhaa..buat liza..jangan marah kalau aku post benda mcm ni.Dah terbukti..dah terang lagi mau bersuluh aaa..hi hi hi..Cerita hangat!Liza dah jatuh cinta dengan Abang misai.Oppss!!!jangan marah..sbb ko sndr yg bg komen kat blog ni yg ko akan setia pada abang misai!Hi hi hi..relax liza…aku tunjuk buktinya,supaya aku tak lingkup bila kena marah dgn ko nnt..hehehe..eleh liza..budak kita jarang msk blog ni.Orang luar yg slalu msk,jadi jgn risau lah..Identiti siapakah abang misai ko takkan terbongkar!Har..har..har..aku dah gelak jahat ni!

8 | lieezzy cute

October 26th, 2008 at 2:01 amedit

owh tidak…aku masih setia terhadap yang bermisai….ha99

Hi hi hi..siapakah abang misai tersebut?Ish3..adakah mereka diatas ni?hahaha.. Utk pengatahuan korang ini sekadar gambar hiasan sahaja!Kalau nak gosipkan mana2 1 dlm gambar ni pun boleh.Kalau 2 lagi bgs!Haha..Hanya liza je yang faham apa yg aku cakap.Betul tak liza?Suka hati ko le..har..har..har

Ok..berbalik kepada siapakah si misteri yang bermisai tu.Cis!!dia sama baya dgn liza.Haha..ehem2..kalau rasa dah nak hantar kad kawin atau nak buat nasi minyak ke.Bagi tau aku ok?Jangan lupa..Aku dah tolong promotekan ni..hi hi hi…Cakap dgn laki ko tu nanti.

Liza ala2 malu kucing bila jumpa si misai tu.Haha..sanggup tukar nama leha.Nama sedap2 mak bagi liza.Duk buh leha lak.Al maklumlah nak tukar identiti di depan si dia..Hi hi hi..Taktik apa ko pki ni liza.Yang leha lak duk ngikut je tukau namo.Takpe lah liza.Kita je yg faham apa yang aku ckp ni kan? Sebab time aku dan beberapa org je tahu rahsia ni..oklah..aku takmo gosip lebih2 nanti liza marah!

Liza adakah kau mahu yg buy 1 free one lagi?hi hi hi..nanti ko nak test kekuatan yg mana 1?Hahahahahaha..aku nak chow gi kenduri kawin dulu..makan2..haha…buat wandek..ni lah si liza..Korang dua mmg suka buat hangat kat blog ni dgn bg komen gaduh2..jadi selamat berkenalan!Wan ko ada misai tak?Skali liza jatuh hati dgn misai ko lak.Nak ke ko kat dia?Hi hi hi hi…

p/s – ni kena buat anugerah misai bibir sape paling kemas n cun yg di minati oleh liza ni..hahaha

    • jannah xD
    • October 26th, 2008

    wah2….
    liza ade skandal!!
    tp x pe…
    aku berdoa la semoga diorang berbahagia!!
    haha…..🙂

    mampus la ko ari rabu nie…
    kena srg ngan liza a.k.a makwe abg misai….
    haha….
    nnt aku join sekali la nk buli ko!!
    yahooo!!
    siap sedia pki baju kebal….😀

    • fara5
    • October 27th, 2008

    ko plak..brani buat..
    kang aku letak cerita psl ko nak?
    dgn lebah ke..gb ke..nak??
    brani..kaco aku..
    ko tahu la nnt apa aku buat kat ko…

    • jannah xD
    • October 27th, 2008

    klu ko brani buat la…..
    nnt aku bongkar psl ko ngan z….
    semuanyer….😛

    • jannah xD
    • October 27th, 2008

    eh2….
    cuit jap….
    ko nk wat cite aq skandal ngan diorang….
    x boley… (cakap nada kat u-mobile…. hi.. hi..)
    sbb gb kan ehem punyer…..
    pastu lebah…. bkn ko nyer kew…
    hehe…
    apew la ko niew…..
    guro jew la….
    sensitive giler….
    haha….😉
    x baek fitnah2…. dosa….
    sesungguhnya fitnah lbh trk dr membnh…
    cewah2…
    jd uztazh lak…😛

    • fara5
    • October 28th, 2008

    sensetive la..benda mcm tu buat main lak..
    lebah minat kat ko la…dia asik puji ko je..haha

  1. nsib bek…datuk K dah kena cop dengan CT. Kalu x…….

    • fara5
    • October 28th, 2008

    Kampungboy – agak2 ko berkenan dgn misai yg mn 1?Haha

    • otak
    • October 28th, 2008

    hang

    • rEy_aNa
    • October 29th, 2008

    lawak giler r!!!!

    • fara5
    • October 29th, 2008

    otak – wahai manusia..siapakah kau..mcm ku kenal je blog mu tu..

    rey – lawak apa..tu benda betul la..gi tnye liza..hi hi hi

    • eyna valera
    • October 29th, 2008

    wah!
    mana liza tk bg comment ni?
    hehe.

    • fara5
    • October 29th, 2008

    dia ada tu..cuma tak nak expose..takut nnt gosip ni jd smakin liar.

    p/s – nak buat anugerah bibir paling cantik ke misai paling cantik ni?Hahahahahahahhahahahahahahahaha

    • shah_kz
    • October 30th, 2008

    hahahha…
    x sngka na..
    die leh mint mat misai..!!
    tpi okey pew..
    macho skit..
    hahaha..

    • fara5
    • October 31st, 2008

    shah_kz – ko ckp mcm tu sbb ko ada misai..hahaha..ko rasa siapakah abg misai si liza ni shah?hi hi hi hi

  2. saya tak faham…lost!!!

    • fara5
    • November 2nd, 2008

    reddebt – hang mmg takkan faham!huhhuu..benda ni konflik sebenarnya..yg benar2 memahami hanya bbrp org di sekolah sahaja..haha

    • cazlien
    • November 27th, 2008

    ish3x……
    xsangke….

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: