Trial SPM SBP 2009 : Kertas Peperiksaan Percubaan SPM SBP 2009

Kertas Peperiksaan Percubaan SPM SBP 2009

Additional Mathematics
Mathematics
Bahasa Melayu
Bahasa Inggeris
Pendidikan Islam
Sejarah
FIZIK
Chemistry
Biology

Trial PMR SBP 2009

Mathematics
Science

Advertisements

Latihan SPM : modul Tuituion Mathematics SPM

Mathematics

standard form
quadratic expressions
sets
mathematical reasoning
straight lines
statistics
probability
circle
elevations
plane 3D

SOLID GEOMETRY
CIRCLE, AREA AND PERIMETER
QUADRATIC EXPRESSIONS AND EQUATIONS.
SETS
INEQUALITIES
MATHEMATICAL REASONING
THE STRAIGHT LINE
STATISTICS
LINES AND PLANES IN 3-DIMENSIONS
GRAPHS OF FUNCTIONS
TRANSFORMATIONS
MATRICES
GRADIENT AND AREA UNDER A GRAPH
PROBABILITY
PLAN AND ELEVATION
EARTH AS A SPHERE

Latihan SPM : Module Perfect Score SBP 2009

Post kali ini berkaitan dengan module latihan SPM . Kesemuanya latihan spm untuk subjek sains tulin..berlian tulin , emas tulin , zulian tulin da juga tulin sdn. bhd . Iaitu subjek spm biology , spm fizik , spm mathematics dan juga spm add math . JAdi bagi yang berminat leh la download ye..jgn segan2  🙂

BIOLOGY
Module 1
Module 2
Module 3
Module 4

Additional Math SBP 2009

MathematicsKertas Julai 2009

Pautan percubaan SPM MRSM 2002-2008

Last day 5 Bintang SMKSK 2008 .

S1010606

Ramai yang tanya , bila si farah nak postkan gambar last kelas 5 bintang ni..Ahhaa..Sory kerana mengambil masa sampai setahun utk postkan gambar tersebut . Tala masa meh…Hu hu hu…Ok , lets check it out more bebeh..Hi hi hi..yang atas ni gambar bersama dengan cikgu BM . Nama cikgu ni aku ingat . Ejaan aku tak berapa nak hingat ! Hohoho .. Nama cikgu ni cikgu Norashikin . Tah betul ke tak ejaan tak tau la , yelah keliru sama ada “Noor” tu dekat ke tak …HEhehe ..Jgn marah …… :p

S1010611

Ha…ni pula bergambar dgn cikgu sejarah . Cikgu Hashim tak silap aku nama dia . Cikgu ni kalau temberang bercerita mmg power la . Tenganga mulut korang di buatnya nnt ! Sampai leh msk lalat . Hi hi hi.. Cikgu ni penuh dengan angan2 azam . In short , seorang yang berazam tinggi . Tapi tak tau la sama ada terjadi ke tak impian dia tu .. Oppsss ..Lazerr sudah ..Hehe

S1010615

Oh ni pula cikgu botak , budak kelas akaun panggil pulau Cikgu Hasnan . Ajar Add math . Perwatakan yang boleh di beri ialah straight , mulut kononnya tak byk bercakap tapi lazer sebenarnya….Ho ho ho..Sampai cikgu Faridah pun ada cakap..ish malas lah dengan cikgu Hasnan tu…Har har har…eleh Cikgu Faridah takut2 kucing kunun..hehhee

p/s – harap post ni tak digembar gemburkan bahawa ada isu kutuk mengutuk . harap maklum

Kenangan Futsal S3B 5sn1 08 di SMKSK .

My classmate 2

S3B…Anda kenal dengan wajah2 ini?Ahhaa…Gambar ni aku jmpa selepas belek2 PC aku dalam bilik yang dah kulapuk dek ketinggalan zaman tu..Kenal dengan muka2 dalam gambar ni?Hi hi hi..Populer dol..Takkan tak kenal kot..Cewah..Perasan lah pula..Alah…Sekali sekala , betul tak?Hi hi hi..

Tak kenal dengan wajah2 ni?Hmm..kalau tak kenal maka tak lama lagi la tu..Tak lama apa ? Tak lama nak kiok …He he he..jangan mara aaa…Ok , jom tgk lagi gambo lagi satu..meh2..jom ushar..Ahakzz

S3B

Inilah team S3B ..Tak silap aku nama panjang S3B ni Saya Budak Baru Belajar . Menurut tilikan aku masa tu , sebab nama tak bertuah ni juga lah kumpulan ni kalah ! Hahahahahaha..Gurau ok..Alah adat permainan . Ada yang menang ada yang kalah !

Tapi dorang yang lain tu main kasar2 dol . Sakin badan2 aku lepas main . habis aku kena lanyak . Macam kena himpap dengan sumo lak. Tak boleh aku ingat time hidayah langgar aku … mak aih…Nasib baik tak tercampak kat jalan raya bawah sekolah tu..Ahhaa..Tapi skrng dah ada tembok baru..kalau terpelanting pun , kena kat tembok br tu je.Hehehehe..

p/s – dalam pertandingan futsal tu , aku rasa leha lebih2 dowh …semangat gila..Nasib baik aku tak suruh dia makan bola tu sekali  … Ekekekekeke

Download soalan Trial PMR : Negeri-Negeri lain 2008

Semalam adalah kenangan, hari ini adalah kenyataan, esok adalah harapan….. Iman itu bukan hanya harapan, ia adalah apa yang terpancar di dalam hati dan dibuktikan dengan amalan…

Negeri Perak
Bahasa Melayu [ k1 ] [ k2 ][ jwp ]
Sejarah [ k ] [ ans ]
Math [ k1 ] [ k2 ] [ ans K1 ] [ans K2]
Sce [ k1 ] [ k2 ] [ ans k1 ] [ ans k2 ]
Pend Islam [ k ] [ ans ]

Negeri Pulau Pinang
Geografi PMR P.pinang
Geografi Ans

Negeri Kelantan
Mathematics
Pen Islam [ skema ]
Bahasa Inggeris
Geografi
KH Teknikal
Science
Sejarah

Negeri Terengganu
Sce [ K1 ] [ K2 ]

Negeri Sembilan
Bahasa Inggeris [ P1 ] [ P2 ] [ SKEMA]
Bahasa Melayu [ K1 ] [ K2 ] [ SKEMA]
Geografi
KH perdagangan
Sejarah
Sce [ K1 ] [ K2 ]
Math [ K1 ] [ K2]
KH ERT
KH TEKNIKAL

Negeri Perlis
Bahasa Melayu
Bahasa Inggeris
Mathematics
KH Teknikal
Pendikan Islam
Sejarah
Science
Geografi

Negeri Kedah
Bahasa Melayu
Bahasa Inggeris;[BI K1]
Mathematics 1
Mathematics 2
Sce 1
Sce 2
Sejarah
Geografi
Pendidikan Islam

Negeri Selangor

Science
BI [ K1 ] [ K2 ]
Sejarah [ skema ]
Geografi [ skema ]
Bahasa Cina [ K1] [ k2]
Bahasa Melayu

Negeri Pahang
BI
BM [ K1][ K2 ]
MTH [ K1 ][ K2 ]
SCE [ K1 ] [ K2 ]
SEJARAH
GEOGRAFI
KH ERT
KH TEKNIKAL
PENDIDIKAN ISLAM

Negeri Serawak
Bahasa Inggeris
Sejarah
Geografi
Science
Mathematics
Pendidikan Islam
Bahasa Melayu

Download trial SPM : Akhir Tahun F4 Trengganu 2007

Setiap kita di dunia ini tidak mahu..memilih jalan yg derita ..hakikatnya tanpa usaha keajiabpan tidak akan berlaku.

Bahasa Melayu [ K1 ] [ K2]
Bahasa Inggeris [ K1 ] [ K2]
EST [ K1 ] [ K2]
Sejarah [K1 ] [K2]
Pendidikan islam [ K1 ] [ K2]
Matematik [ K1] [K2]
Add Mth [K1 ] [ K2]
Fizik [ K1] [K2 ] [ K3]