Lets make money – Donwload free Pro Affilate ebook n joint the pay per lead program

OK..hari ni aku nak ckp pasal program pay per lead plak..sebenarnya post ni dah lama tertangguh..tapi takpe la..aku postkan jugak..hehehe..wlupun dah terlambat gler..ebook ni dilancarkan oleh Din beramboi dan Kento..laporan ni PERCUMA JE..jd kalau berminat korang boleh download kat sini..

Apa yang ada di dalam ebook ringkas PERCUMA ini?

Ebook ringkas ini akan memberikan panduan dan teknik yang betul dalam melakukan program affiliate. Kami tidak mahu anda berasa tertipu, jadi ingin menjelaskan kepada anda ebook ini adalah panduan dan langkah pertama yang selama ini ramai mengabaikannya.

Ini adalah sebahagian dari bab pertama Panduan Pro Affiliate dan akan mengajar anda tentang pencarian niche untuk market affiliate dan bagaimana ingin menguasai pasaran affiliate.

Apa yang lebih menarik adalah…anda boleh buat duit dengan laporan percuma ini !

Ya, kami menyediakan satu program affiliate Pay Per Lead di mana jika anda menjadi affiliate kami dan mempromosikan laporan percuma ini, anda akan mendapat komisyen setelah pelawat anda subscribe. Syaratnya, mereka subscribe dari link affiliate anda.

Setiap kali pelawat yang opt in (subscribe) menggunakan link anda, anda akan mendapat komisyen sebanyak RM0.25 . Hanya promosi , promosi dan promosi….semua tolls telah kami sediakan di ruangan affiliate iaitu banner-banner yang anda boleh gunakan untuk tujuan promosi.

Untuk daftar sebagai affiliate dan mula mempromosi, sila klik di sini.

Anda dinasihatkan supaya membaca terma dan syarat sebelum mula mempromosi.. Antara syarat yang terpenting adalah, anda tidak boleh melakukan penipuan dengan subscribe sendiri di laman yang mengandungi link anda. Kami boleh mengenalpasti berdasarkan IP yang dikesan. Jika anda berbuat demikian, mungkin komisyen anda tidak akan dibayar dan akaun anda akan di banned.

Jom mendaftar sebagai affiliate dan mendapat komisyen..klik di sini untuk mendaftar.

p/s – Program ini tidak akan tamat pada 13 ogos 2008..Jadi apa tunggu lagi..Jom dapatkan ebook percuma dengan segera..bkn susah pun..just download..mudah kan..jangan berlengah2 lagi..hehehe

pss – wlu pun aku tau ni blog sekolah..tapi apa kata aku selitkan sikit demi sedikit mcm mn nak buat duit..hahaha..mungkin ada yg berminat..klu tak berminat takpe la..janji baca setiap post aku dan komen!!!!!hi hi hi..

Jom nyanyikan lagu Jalur Gemilang…

Ok..hahaha..eh2 gelak plak aku kali ni..hmm kali ni jom kita geledah beb!!haha..mana ada geledah la..aku nak cakap pasal nyanyi lagu Jalur Gemilang hari tu..hehehe..suma ingat tak ni??weh..benda baru lagi ni..baru je kita nyanyi sama2 akhir bulan 7 hari tu kan..takkan dah lupa kot..hahaha..hmm aku tak sempat nak nyanyi..sbb aku ada tugas nak dilakukan time tu..haha..ye ke??leh pakai x cakap aku ni??tp kalau korang tgk dlm gmbr tu..aku xde pun kan..maknanya tgh buat keje la tu..sdih aku xde dlm gambar..hi hi hi..tapi xpe..muka korang ada..aku still leh tgk korang lagi walaupun aku tak wujud dalam gambar tu..jom kita tengok gambar hari tu!!zasshhhhh……..

Cikgu Norulhuda yg mengetuai nyanyian.Tapi tgk dia tak buka mulut pun.hihi

Kesemua pelajar berada di dalam keadaan berdiri dan bersemangat!!

Aku rasa ada budak prasan cun kat sini..hohoho..

Rehana yg setia menunggu laki dia yg bernama??F n H..hahaha

Soprano2 5 sains 1..hehehe

Hahahaha..amacam kenangan ni??best tak??hahaha..tak sangka budak2 ni sanggup nyanyi demi subjek sejarah mereka..haha..semangat dowh!!jom kita nyanyi sekali lagi..sape ada buku teks sejarah tigkatan 5 tu..cepat le..amik skrng..buka m/s 190..ada lirik kat sana tu..yang bestnya sblm nak nyanyi lagu ni cikgu siap tanya..tak ganggu ke kelas sebelah??time tu Teacher Selvi kot tgh ngajar sains2…hahaha..pastu ada yg menjawab..xpe..kot dia nak join skali..ajak je la..huhhuu..bersemangat betol budak2 ni nak nyanyi..suma berdiri plak tu..cewah..

Tapi apa yang bestnya pas dah nyanyi terus tambah bersemangat lagi tu nak belajar sejarah..al maklumlah kekadang bila belajar sejarah ni mata cepat ngantok kekadang..hi hi hi..sape la tu suka sngt tido dlm kelas kan??hahha..cepat ngaku..cepat!!!aku gurau je la..tak kisah pun sbenarnya..tapi kalau tanye cikgu..cikgu kisah kot..hahaha..hmm weh..apa kata kita nyanyi skali lagi nak??aku bersemangat nih..hari tu tak sempat nak nyanyi..hahaha..apa kata yang dah surf internet ni gi download lagu Jalur Gemilang tu..ok apa..semangat nak merdeka yang ke……….jap aku kira..lupa plak.. 2008-1957 = 51…hohohoho..51 tahun sudah kita merdeka rupanya..Alhamdulillah kita kekal aman sampai skrng wlu pun dunia politik kita tidak brp begitu bagus skrng ni…hi hi hi…JOM KITA NYANYI SAMA2!!..walau pun xde iringan muzik..jomlah bersemangat sikit nyanyi lagu ni dari dgr lagu jiwang mawang bawang tu..CINTAILAH TANAH AIR KITA..MERDEKA7!!!weh mcm nak sambut 31 Ogos la plak..hehehe

Jalur Gemilang (Pak Ngah / Siso Kopratasa)

Jalur Gemilang

Merahmu bara semangat waja
Putihmu bersih budi pekerti
Kuning berdaulat payung negara
Biru perpaduan kami semua

Puncak dunia telah kau tawan
Lautan luas telah kau redah
Membawa semangat jiwa merdeka
Semarak jaya kami warganya

Empat belas melintang jalurnya
Semua negeri dalam Malaysia
Satu suara satu semangat
Itu sumpah warga berdaulat

Jalur gemilang… di bawah naunganmu
Jalur gemilang… kami semua bersatu
Perpaduan ketaatan
Amalan murni rakyat Malaysia
Jalur gemilang… megah kami terasa
Jalur gemilang… kibarkanlah wawasan
Merah putih biru kuning
Jalur semangat kami semua

Berkibarlah
Berkibarlah
Berkibarlah

Jalur gemilang

p/s – weh aku baru perasan gambar bdk yg duk kat blakang xde..sory eh..

Jamuan kelas 5 Sains 1 pada 2007..

OK..kali ni nak mengimbau sejarah pasal jamuan tahun lepas plak..hahhaa..best2 cerita ni..hangat wooooooo..sampai hari ni masih ada di ingatan lagi..ada yang berpuas hati dan ada juga yang tidak..KENAPA???aku malas nak cakap..hahaha..nanti kalau aku sokong sebelah sana ada yang cakap aku berat sebelah plak..kalau sokong belah sini cakap aku kat sini plak..aku takmo cerita pasal tu lagi..biarlah jadi kenangan..huhhuu..ok..tengok balik gambar2 jamuan yang ada pada tahun lepas ni..hehehe..sape lagi kalau bukan tukang capture yang terkenal dalam kelas sains 1 tu..tak lengan kamera di tangan dia..macam dah kena gam..hahaha..sape lah tu..pening kepala aku tgk bdk tu kadang2..hahaha..macam perangai dia..

Hahha..dah tengok suma gambar2 tu??ingat lagi tak peristiwa ni??hehehe..mesti ingat lagi kan…takkan dah lupa kot..kalau dah lupa..maybe korang ni mmg jenis lupa daratan agaknya..hahaha..aku gurau je lah..tapi apa yang tak bestnya pada jamuan hari tu kan3..banyak cikgu2 yang tidak dapat hadir..sedih ni..huhhuu..sedih la..jap..jamuan ni buat time cuti sekolah kan??aku pun dah lupa dah pastu tak silap aku buat hari jumaat pas abih semayang jumaat..tak silap la..aku pun dah lupa pasal bila tarikh jamuan tu bila dia buat..antara cikgu yang terawal datang ialah Sir Sukri..hehehe..hmm risau gak mula2..mana taknya ingatkan sorang Cikgu pun tak nak datang..pas tu kebetulan plak aku ada no hp cikgu Aznam..hehehe..suh la bdk fadhilah tu call..akhirnya..datang gak Cikgu Aznam ni..fuh nasib baik..dah dua cikgu nih..yang ajarnya ramai..baru dua kerat je datang..apa cerita beb??gambar cikgu aznam kat atas tu bukan gambar yang diambil masa jamuan sbb masa jamuan tu tak sempat plak aku nak mengambilnya..segan la kunun..heheh..ye ke segan??hahaha..

Pastu sape tah telefon plak Cikgu Ghazali..telefon2..nasib baik dia angkat..tapi angkat je la..aku dengar cerita..hahaha..lawak sikit cikgu ni..ada ke dia kata..orang baru bangun tido la..nak jemput makan apa..orang nak tido ni..hahaha…cikgu aku sorang ni..lawak…aku suka style dia..hahhaa..tapi kan..dah siang2 pun baru pukul 3 pun nak sambung tido balik ke??hahaha..nak buat macam mana..dah tu time orang memang rehat pun..kelas kita orang ni je tak reti nak rehat n baru nak makan time tu.haha..last skali cikgu tu tido kat rumah tak datang pun jamuan..sedih ni..kalau cikgu tu ada time tu mesti best kan..sebab ramai yang cakap cikgu tu comel…hahaha..ok dah2..sambung plak dengan cikgu yang lain..seterusnya Fadhilah call plak Cikgu Hasnan..haha.aku ada kat sebelah dia time tu..aku duk nyampuk je apa yang Fadhilah cakap time tgh call..cikgu aku lagi sorang ni pun sama gak..masa tu duk pasang loud speaker..suara dia macam baru bangun dari membuta..hohohoho..nampak gayanya suma cikgu tgh tido la time tu..bila dah tido,mana la nak datang jamuan tu..tido lagi sedap la..hahaha..takat makan ni..kat kedai pun boleh beli kan??hahaha..dengan kesimpulan aku leh cakap..dua sahabat baik ni memang tgh tido time tu dan confirm takkan datang punya maaaaaa..hahaha

Cerita disambung lagi dengan talian hayat ke Teacher Fatimah..tut..tut..helo2..hahaha..yes2 teacher speaking ni..knp n nak apa??oh..macam ni teacher..kami nak jemput teacher datang jamuan kami ni..datang la teacher..hahaha..begitu la bunyi rayuan salah seorang dari kami..aku dah lupa sape yang call tu..oh time cuti sekolah bukak ke??teacher tanya..salah sorang dr kami pun jwb bukak..utk jamuan kami je..haha..oh ok..teacher datang jap lagi..tunggu punya tunggu..kami tut..tut..teacher skali lagi..hahaha..tut2 tu call la..tapi tut2 kali ni lain punya bunyi dia..bunyi dia mcm ni..aku rasa la..the number you have call is not in service..please try later..hahaha..teacher dah tutup hp dia sudah..aku rasa la..haha..tapi tak tau la kot2 ada hal lain ke sbb teacher tak dapat hadir kan..itu lah alkisahnya bagi teacher kami ni..

Hahaha..tapi aku sorang je yang call Sir Selvaraj ni..hmm aku tak call la..mana berani dgr sore dia..sms cukup..hahaha..aku ajak dia..tapi kebetulan time tu depavali tak silap..dia nak pegi raya la..tak dapat ikut gak..tapi dia mesej dengan aku dia cakap dia mmg tak dpt dtng sbb tgh beraya n dia ckp tq sbb ajak n masih ingat kat dia lg..huhhuu..sedih tak weyh??takpe la kes Sir Selvaraj ni biar aku bawak sorang2..korang takyah ikut..hehehe..

Tapi di sini aku sebagai wakil nak ucapkan ribuan terima kasih bagi cikgu2 yang dapat hadir tu..iaitu Sir Sukri , Cikgu Aznam , Ustazah Suhaila dan Teacher Kimia (Pn Noor Ashikin)..tanpa mereka berempat apalah sangat jamuan kami tu..ibarat pasu yang tiada pokok dan bunganya..hahaha..dan bagi cikgu2 yang tidak dapat hadir..kami paham dengan komitmen anda..sebab anda juga manusia..kami buat jamuan pun mmg tak kena pada masanya..Terima kasih sekali lagi..bagi yang hadir atau tidak..anda semua adalah guru kami..pendidik kami..dan memberi kami ilmu..kami tidak berkecil hati sekali pun..tapi lps ni datanglah ke jamuan kami tu..hehehe..

p/s – weh aku dah tak larat nak tulis panjang2..aku ni kalau bab menulis memang takkan berenti punya..apa kata korang bagi komen pasal jamuan hari tu..ok apa??hahaha..nak dengar gak cerita korang ni..asik aku je tulis..apa kata korang plak??hahaha..ada yang tak dapat hadir gak masa jamuan tu..aku sedih sekali lagi sbb tak dpt berkumpul sama2..huhhu

pss – sejak bila sufian jadi tukang kutip tisu tandas ni??ko jangan pian..sufiah pandai math tu jadi tut…ko plak nak pecah sejarah jadi macam tu ke??hahaha..aku gurau la weyh..oklah..chaiyok2…eh ayat sape ni ha??hehehe..komen jangan tak komen!!!

Apabila guru di kartuniskan…

OK..hahaha..hari ni kita tgk plak wajah2 guru kita melalui gambaran virtual atau khayalan aku nih..huhhuu..jahat ke aku nih?hahaha..xdela..aku saje2 je test buat gambar nih..nak lain drpd yg lain sikit post kali nih..ok gambar2 kartun ni aku blajar dr blog topo..hahaha..bgs gak blog budak tu..cuma aku kekangan masa nak belek2 blog orang sekarang ni memandandangkan aku sekarang ni sibuk meneyelesaikan pelbagai perkara termasuk jugak lah masalah batin peribadi..huhhuu..leh pakai ke cakap aku ni??korang pikir la sendiri…maleh plak nak cakap lebih2..

Hmm aku tak nak cakap banyak sebenarnya..aku nak korang nilai sendiri gambar2 kartun ni..kot2 ada mengena dengan tuan punya badan tu ke kan..hahaha..kalau nak kutuk ke apa ke..korang komen je lah kat bahagian bawah tu tau..hehehe..yang untuk cikgu perempuan tu plak..tak dapek den nak pasangkan tudung..hahaha..dalam program tu takde tudung la..ni je yang ada..jadi jangan pertikaikan kenapa jadi macam tu..aku malas nak jawab!!!korang lebih arif pasal komputer dari aku..jadi aku rasa penerangan aku ni apa la sangat..berbanding korang kan..hahaha

Wokeh..ada yg tanya..kenapa letak gambar Sir Selvaraj dan Ustazah Suhaila..bukan ke dia tak ngajar kita dah???hahaha..ada orang tanye soalan tu kat aku..bg aku..mengajar atau tak…tu cikgu aku..aku pedulik hape nak letak atau tak..suka hati aku la nak letak apa…dorang pun cikgu aku gak..kalau korang rasa bukan cikgu korang..korang tutup mata dan jangan pandang gambar cikgu tu..paham tak ni??lagi 1..jgn tanye kenap cikgu2 ni pakai seluar pendek..aku takmo jawab kenapa..

Dah la tu..penat aku marah2..hehehe..komen gambar2 kartun cikgu2 kita nih..jgn lupa!!hehehe..penat aku buat tu..tak smpi 300 saat..sakit bijik mata aku dibuatnya mengahadap PC ni..hohoho..

p/s – klik kat sini kalau nak pg ke blog aku yg lg satu tu..dekat sini korang leh download ebook2 free..tak rugi pun kalau download..gi la cepat..haha..tapi blog ni aku dah takleh nak update dah sebab tangan aku yang gatal ni tah apa gi duk gondam smpi sndr pun dah takleh nak sign..

pss – nantikan post aku yang datang dengan gambar2 real guru2 kita k..kali ni bukan virtual lagi..dan nantikan post2 gosip & liar terbaru mengenai kelas kita tu..benda ni mungkin akan masa..tapi selau2 lah datang ke blog aku ni..dada..wa cau dulu beb..hehehe

LETS MAKE MONEY – Download free ebook from Ammar Zahar n learn from him..

Ok…hari ni aku nak cerita psl seorang lagi mamat tapir potato di dalam dunia internet ni..bak kata orang..tak kenal maka tak cinta..jadi aku nak kenalkan kat korang sape tuan punya blog ni..hahaha..mamat ni nak kata hensem..boleh la tahan muka dia..dia lagi hensem dari mama bangla karpet yang ada kat malaysia ni..hehehe..kenapa aku panggil dia mamat potato??suka hati aku la..aku nak panggil orang apa pun…macam biasa aku tak sempat nak conteng muka dia..kalau aku duk buh topi n misai..confirm ada iras2 mat potato mcm dlm iklan tv tu..hahahaha..ok korang tgk dulu mamat bawah ni sama ada hensem atau tidak seperti aku war2kan tu..hahaha…

hahhaa..ada hensem tak mamat nih??hehehehe..leh tahan gak kan muka dia??korang cuba bayangkan muka dia ni klu kita letak misai dgn topi yg mcm aku ckpkan tu..sama xmcm mamat potato tu??hehehehe..dah2..kita terus ke main point nyer..nama mamat potato ni adalah Ammar Zahar..Namun itu hanyalah nama ’samaran’ dia dalam bidang intenet ni.Nama betul dia ialah Muhammad Ammar bin Zaharudin, berasal dari Johor tapi menetap di Negeri Sembilan.Kira orang nogoie la ni.jom kita cakap nogoie plak..nak test aku ni power ke tak..hahaha…mamat potato ni masih belajar di UPM dan mengambil cos seni binna landskap…huhhuu..adakah dia salah seorang arkitek yg akan berjayo nnt??weh2..aku dah pening sudah..hahaha..dia ni arkitek ke??aku tak kisah..klu dia bkn arkitek..aku nak jd arkitek suatu hr nnt..heehehehe..cita2 dia juga adalah untuk menjadi IM yg berjaya suatu hr nnt..moh sama2 kita doakan supaya hajatnya tercapai..hahaha…selain dr tu potato ni menjual khidmat dia utk membangunkan laman web, mencipta logo, grafik, dan yang sederet dengannya..weh paham x apa aku cerita ni??penat nih aku tulis…baca!!!!jgn malas plak nak baca nyer..

Nampak ebook ni??wokeh..jom masuk cerita baru plak..tak silap aku ebook ni akan dilancarkan pada hujung bulan julai ni ataupun pada awal bulan ogos..jadi kalau nak tau perkembangan tentang ebook ni better korang lawat tuan punya blog ni..klik dekat sini kalau nak fly ke sana..

Apa ada kat dalam ebook ni????jom kita selongkar

  1. Ianya adalah PERCUMA..sekali lagi aku repeat PERCUMA!
  2. RAHSIA SQUEEZE PAGE ini ialah cara2 buat squeeze page , kendalikan autoresponder dan byk lagi..
  3. Sesuai untuk newbie yang baru nak belajar buat squeeze page..
  4. Untuk 5 pembaca yg download terawal akan dapat hadiah misteri…hehehe..nak tau ke apa??hmm aku rasa lebih baik korang tekan kat sini klu nak tahu maklumat lanjut dan download ebook squeeze itu secara percuma..klik!!jgn tak klik…

OK..ni plak produk mat potato a.k.a Ammar zahar yang seterusnya..hehehehe..wah..apa yang best pasal ni plak..hahaha..apa lagi kalau bukan percuma..download la..bukan susah pun kan..penat aku promote..tak nak download ke??weh orang bg free tu pun malas nak gi download??hisshhhh…gi download skrng..klik kat sini klu nak mendownload ebook tersebut..gi copek!!!

Dalam buku ni plak..tersebut al kisah yang dapat mengajar kita tentang…tentang apa??haaaaa..kali ni macam best sikit..sbb kali ni dia nak ajar kita tentang macam mana nak blajar ilmu grafik..wah bestkan??hehehe..ebook free lagi ni weh??jom2 kita download..hahahaha..ebook ni sebenarnya ajar kita pelbagai tips mengenai pembinaan grafik website yang betul..Pre Launch siri 1 KOLEKSI GRAFIK V2 ni rugi kalau korang tak dapatkannya…nak tau sebab apa??sebab ebook ni maklumat yang padat dan lebih-lebih lagi teori mengenai grafik web.Jadi rugi kalau tak download cepat2..

Hmm..nampaknya aku kepenatan hari ni..aku tak larat nak ulas banyak2..sbb folio add math aku masih tak siap lagi ni..aku tolong bagi jawapan kat orang..tapi aku sendiri tak siap2 print lagi..ahhahaha..kesimpulan yang aku dapat bagi tahu ialah..mamat potato ni a.k.a Ammar zahar sebenarnya..bg pendapat aku la..dia seorang yang ada masa depan yang cerah dalam bidang IM ni..sbb dekat blog dia byk info2 yang terkini dan aku tak ketahui..lebih senang lagi dgn kata jawanya..eh2 nogoie nyer..korang akan banyak dapek ilmu br jika korang datang dokek blog dia ni..jadi klik sini untuk terbang ala2 mcm karpet aladin tu ke bloag Ammar zahar yang aku gelarnya sebagai mamat potato..hehehehehe..gi cepat!!!

Hello world!

Welcome to WordPress.com. This is your first post. Edit or delete it and start blogging!