Archive for October, 2009

New update : Download soalan TRIAL SPM 2009 ( Soalan Percubaan SPM 2009 )

Assalamualaikum w.b.t

Seperti yang diketahui masih ramai lagi yang bertanykan tentang percubaan2 SPM seluruh negeri . Anda juga boleh lihat di ruuangan komen yg ramai bertanyakan ada soalan trial spm terengganu 2009 ka? trial SPM 2009 perlis ? macam mana pula trial SPM 2009 kelantan ? nogoie den plak..trial SPM negeri sembilan 2009 ? TRIAL SPM SABAH ? SPM 2009 SARAWAK ? Ahhaa .. tak cukup dengan tu …Bagaimana pula trial spm 2009 perak ? trial spm pahang ? Melaka punya trial spm 2009 lak ? Hmm .. negeri mana lagi aku tak sobutkan …Haaa…Trial spm 2009 negeri kedah , penang ? ada lagi ke negeri lain?Hehe..

Jawapan dia..datang la kat blog ni..InsyAllah aku uasahakan mana yang patut..cewah..tinggal korang je yang rajin ke tak rajin nak mendownload-nyer tu..Hehehe..Tanpa bebel byk2 Download-lah soalan Trail SPM 2009 !!!!t/k juga keatas mozac .

Percubaan SPM Negeri Terangganu
Add Maths
Kimia
Pendidikan islam
Sejarah
Bahasa Melayu
Mathematics

Percubaan SPM Melaka 2009
(semua kertas digabung dan disertakan skema )
B.Melayu
B.Inggeris
Mathematics
Add Mathematics
Sejarah
Fizik
Kimia
Pendidikan Islam
Pendidikan Moral
Biology

Percubaan SPM Johor 2009
(semua kertas digabung dan disertakan skema )
B.Melayu
B.Inggeris
Mathematics
Add Mathematics
Sejarah
Fizik
Kimia
Pendidikan Islam
Pendidikan Moral
Biology

Percubaan SPM Sabah 2009
Bahasa Melayu
Bahasa Inggeris
Sejarah
Kimia
Biology
Sce
Fizik
Mathematics
Add Mth

Percubaan SPM Kedah
Bahasa Inggeris
Bahasa Melayu
Sejarah
Sce
Kimia
Biology
Add Mth
Mathematics
Pendidikan Islam
Prinsip Akaun
Perdagangan
Fizik [ K1 ] [ K2 ] [ K3 ] [Skema ]

Percubaan SPM Perlis
Bahasa Melayu
Bahasa Inggeris
Sce
KimiaSkema
Biology
Add Math
Pendidikan Islam
Mathematics
Ekonomi Asas
Pendidikan Moral
Fizik
Sejarah

Percubaan SPM Negeri Sembilan
Sejarah 1
Sejarah 2

Percubaan SPM Pahang
Mathematics
Add Mathematics
Biologi
Kimia
Fizik
Pendidikan Islam
Bahasa Melayu
B.Inggeris
Sejarah

Percubaan Kelantan
Mathematics
Kimia [ P1 ] [ P2 ] [ P3]
Biology [ P1 ] [ P2 ] [ [ P3 ]
Sce [ P1 ] [ P2 ] [ skema ]

Percubaan SPM Selangor
ADD Mathematics
Mathematics
Kimia [ K1 ][ K2 ] [ K3 ]

p/s:skema disertakan bersama soalan tertentu shj…layari juga blog ini utk ulangkaji lain..

Soalan dan skema dari ulangkaji SPM TIMES 2009
Jika tuan/puan mempunyai soalan untuk dikongsi sila emailkan kepada mozac2141@gmail.com

(Semua fail dalam format pdf adobe acrobat version 6.0 standard)

Selamat Menyambut Hari Raya Aidilfitri .

raya

Assalamualaikum w.b.t

Di sini walaupun terlambat saya ingin mengucapkan Selamat Hari Raya maaf zahir dan batin buat yang mengunjungi blog ini dan buat warga2 SMKSK a.k.a Sekolah Menengah Kebangsaan Sungai Kertas . Jika ada salah dan silap harap di maafkan .

p/s : Weh jom pergi serbu rumah cikgu weh..ghayo..ghayo…