Last day 5 Bintang SMKSK 2008 .

S1010606

Ramai yang tanya , bila si farah nak postkan gambar last kelas 5 bintang ni..Ahhaa..Sory kerana mengambil masa sampai setahun utk postkan gambar tersebut . Tala masa meh…Hu hu hu…Ok , lets check it out more bebeh..Hi hi hi..yang atas ni gambar bersama dengan cikgu BM . Nama cikgu ni aku ingat . Ejaan aku tak berapa nak hingat ! Hohoho .. Nama cikgu ni cikgu Norashikin . Tah betul ke tak ejaan tak tau la , yelah keliru sama ada “Noor” tu dekat ke tak …HEhehe ..Jgn marah …… :p

S1010611

Ha…ni pula bergambar dgn cikgu sejarah . Cikgu Hashim tak silap aku nama dia . Cikgu ni kalau temberang bercerita mmg power la . Tenganga mulut korang di buatnya nnt ! Sampai leh msk lalat . Hi hi hi.. Cikgu ni penuh dengan angan2 azam . In short , seorang yang berazam tinggi . Tapi tak tau la sama ada terjadi ke tak impian dia tu .. Oppsss ..Lazerr sudah ..Hehe

S1010615

Oh ni pula cikgu botak , budak kelas akaun panggil pulau Cikgu Hasnan . Ajar Add math . Perwatakan yang boleh di beri ialah straight , mulut kononnya tak byk bercakap tapi lazer sebenarnya….Ho ho ho..Sampai cikgu Faridah pun ada cakap..ish malas lah dengan cikgu Hasnan tu…Har har har…eleh Cikgu Faridah takut2 kucing kunun..hehhee

p/s – harap post ni tak digembar gemburkan bahawa ada isu kutuk mengutuk . harap maklum

    • NOR FATIN NASIRAH BT CHE LAH
    • October 5th, 2009

    Weyh,rindu k0 sngt2 ar….
    anyway,k0 da create nice bL0ck…
    syabas nt0k k0…
    hahaha….

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: