Archive for September 4th, 2009

Skema jawapan SBP SPM Trial 2007.

SiriusStudy326256compressed-main_Full

Jika kertas di dalam bentuk PDF , bagi yg line internet-nya low..Sila tunggu..Kerana kadangkala lambat loading..TQ

Bahasa Melayu
Bahasa Inggeris
Est
Sejarah
Pendidikan Islam
Matematik
Add Math
Fizik
kimia

Soalan TRIAL SPM Negeri Terengganu 2007

Laksa-Terengganu

Moh..moh..moh..MOH kita makang soalang trial SPM ganu hari ni..makang kenyang2…jangang tak termakang sudah..hehehe..Habis rosak bahasa terengganu aku jahanam kan..Hi hi hi..Apa2 pun selamat mendownload dan buat latihan soalan ni..Hehe..(-.-)..

p/s-Sedap ke laksa terengganu??

BAHASA MELAYU [ K1 ] [ K2 ]
BAHASA INGGERIS [ K1 ] [ K2 ]
SEJARAH [ K1 ] [ K2 ]
PENDIDIKAN ISLAM [ K1 ] [ K2 ]
MATH [ K1 ] [ K2 ]
ADD MATH [ K1 ] [ K2 ]
FIZIK [ K1 ] [ K2 ] [ K3 ]
KIMIA [ K1 ] [ K2 ] [ K3 ]
BIOLOGI [ K1 ] [ K2 ] [ K3 ]

Soalan TRIAL SPM Negeri Pahang 2007 .

Mali..mali..mali..hali ini ada soalan bolong trial SPM negeri pahang 2007 ooo…Beli 1 dapat Download 10..Hohhhoo…Selamat men”download” … (-.-)

Bahasa Melayu [kertas 1] [kertas 2]
Jawapan : BM
Bahasa Inggeris [kertas 1] [kertas 2]
Jawapan: Bahasa ingggeris
EST [kertas 1] [kertas 2]
Jawapan: EST
Sejarah [kertas 1] [kertas 2]
Jawapan: Sejarah
Pendidikan Islam[kertas 1] [kertas 2]
Jawapan:Pendidikan Islam
Matematik [kertas 1] [kertas 2]
jawapan: Mth
Add Mth [kertas 1] [kertas 2]
Jawapan: Add Mth
Biologi [kertas 1] [kertas 2] [kertas 3]
Jawapan: Biologi
Fizik [kertas 1] [kertas 2] [kertas 3]
Jawapan: Fizik
Kimia [kertas 1] [kertas 2] [kertas 3]
Jawapan: Kimia

Salam kepada Ramadhan 1430 .

pengemis

Assalamualaikum w.b.t

Selamat menyambut Bulan Ramadhan yang mulia daripada Hazatul Farah Khairudin a.k.a Farahaznil..Semarakkanlah bulan Ramadhan anda pada kali ini dengan ibadah2 yang lebih banyak pahala dan kebesaranya dibandingkan hari2 lain…

Sesungguhnya kamu berlapar setengah hari..
Bagaimana pula si PENGEMIS..si FAKIR ?
Adakah mereka BERSAHUR ?
Bagaimana pula BERBUKA??
Jadi bersyukurlah dgn apa yang ada..

So..Selamat berpuasa kepada semua blogger2 dan bg sesiapa yg mengenali aku…Tak lupa..Sentiasalah SETTING niat , UPGRADE Iman,DOWNLOAD kesabaran , UPLODE usaha , DELETE dosa , UPGRADE doa dan TOP UP credit handphone ilmu … Supaya dapatlah REDEEM pahala banyak2 ..Sekali lagi selamat menyambut Ramadhan Al-Mubarak ..