Farahaznil,Contest dan Kerja…..

Hohoho..Sekali lagi nak cakap pasal contest..huhuh!!Beberapa bln lps…or..Once upon a time,there is someone that name Farahaznil..Cewah,rapik kemana sudah aku ni..Hi hi hi..Post kali ni cuma nak bg tahu yang pada bln 12 lepas ataupun pada hujung tahun 2008 tahun lepas,ada banyak peraduan yang diadakan dan aku telah memenangi beberapa peraduan tersbut..Tanpa melengahkan masa lagi..Korang tgk la apa yg aku menang..Ok??aku dah ajak..korang tak mau..cewah..

Cyza Contest

ikan21

Nampak gambar atas ni?Ni gambar 1st time aku menang contest kat blog cyza..Aku baru je tunaikan wang pos tu minggu ni..Hohoh..aku datang pukul 8 pun org dah beratur gila panjang..Pejabat pos..oh pejabat pos!!Baru2 ni pun aku menang lagi contest dia..Masuk kali ni kali ke-4 sudah..Jadi kalau korang berminat boleh la join dan singgah ke blog beliau sekarang!Thumbdrive 4 GB tu telah aku salah gunakan dengan meletak beberapa file 18SX corupt dan file yg telah aku curi di ofis..hi hi hi..apa dia??Rahsia…

Earncent.com

Hohoh..Kalau korang tak kenal lagi nama aku di sana..Abis aku cekik2kan korang..kalau nak tahu..ni juga contest yang aku suka sangat duk sapu hadiahnya..Hi hi hi..Duit contest Titan yg tertangguh tak silap aku dlm RM80 kot..Bukan salah dia..Tapi aku..hehe..Lambat sangat nak bg no akaun bank..hohoh..Sabar ye titan..Dah balik dari jerantut,mana leh marah2 org..Nanti cepat tua..Ketegangan kemarahan di alat sulit kat muka ko nanti susah plak nak dikendurkan..hehe

Afzai Afandi

Hohoh..Ni aku menang RM10 tak silap..Lupa la..Aku ni pakai join je contest..Yang tak best nyer..aku nak hantar arikel pasal marketing utk memenuhi syarat penertaan contestnya..Tapi time tu internet slow..Aku duk hantar2..tak tahu la dia tak dapat..aku pun saja2 test gatal nak hantar post psl review contest tu..sekali..yg tu plak smpi kat email dia..hohoh..nnt aku updatekan gmbr kat sini yg byk kali failure dlm penghantaran artikel tersebut..mkn masa plak nak mencari tuh..hoho..tp salah aku tu..tak pg tanya..xpe2..salah sendiri terpaksa menagku..heheh..ataupun mungkin aku tersalah type email dia hr tuh..yelah..bln 12 mmg byk gila contest nyer!!hoho..tak terkejar beb!!

Name : HAZATUL FARAH BT KHAIRUDIN

Account CIMB Bank No : 1262-0007605-52-3

Ok..ni no akaun Bank aku..hi hi hi..kepada Titan..Afzai..dan Cyza..Kalau nak buat pemabayarn boleh la masukkan duit tu ke akaun no Bank ni yer..Sori aaa bagi lambat..saje nak kumpul banyak2..cewah..Bila dah Bank in,Jgn lupa..Inform kan kat Farah atau bg je komen kat bawah ni..Hohoho..Chow

  1. farah.. nie just a little advice… memandangkan internet alam cyber yg meluas dan tnpa had.. so sy nk ingtkan farah supaya jgn siarkan mklumat sulit like no. akaun bank farah kat sini.. kan kene hack kan baru tau.. x pasal2 kosong aje akaun farah nnt… so please take action!!šŸ™‚

    • adi
    • February 17th, 2009

    awat x join peaduan power root je??

  2. ler..aku kan dah kata. emailkan ko punye akaun bank ke aku. senang aku nak transfer..

  3. Banyak jugak ko kompol harta dengan contest nie….Hoho…

  4. Bole buat ebook “how to be pro 4 Contest’

    • punk3iz
    • February 28th, 2009

    Sekali sama plak template blog ko dengan blog aku..aduyai..huhu

    • fara5
    • March 1st, 2009

    Rafhz – ho ho ho..orait rafhzz..ada masa farah padam balik..tq..huhuhu…abis duit dlm bank tak psl2 lak nnt..

    adi – power root kena beli air dia..hehehe..kena kuar duit..klu join contest yg mcm ni..cuma perlu kemahuan aje adi..

    titan – orait titan..aku hantar msg kat hp ko nnt..

    KampungBoy – byk tak byk..skrng aku sedar la dgn contest leh nampung mkn aku masa bekerja..hi hi hi hi..

    Arkitek yang jual tudung – lorh..xde org nak beli punya beb!!malu aku klu jual xde respond..kih8

    punk3iz – holamak…dah buka blog br lg nampaknya..gamaknyer korang ni..aku satu blog pun mcm dah mls je skng!!ekekeke

  5. lom cuba lom tau farah…

  6. erm..best ooo..dpt hadiah aku suke hadiah2 ni…

  7. sekarang dah tak aktif join competition lagi ke?

  8. a’ah… farah dh x aktif join competition… mybe penat kot bekerja… smpi x de masa nk tgk website dia hehe… so amcm keje farah?

  9. anyway.. slamat bekerja…!!

  10. lama tak update.. bz ker?

  11. FArah…
    Terima kasih bebanyak lah sebab bagi no. akaun CIMB…tapi aku taknak masukkan duit kat sana…

    Aku nak kasih ko duit USD…. ada beberapa dollar aku nak transfer pada ko tau…utk december dan january…tak nak ke?

    buat akaun paypal cepat2 ok…

      • samdaddycool
      • August 12th, 2009

      dia dah bagi lom akaun paypal?? kalau lom, aku bagi akaun aku je la sbg wakil.. ngehehehheee

        • fara5
        • August 12th, 2009

        belum lg..huhuhuh..rmi betul yg duk hutang aku nih..hohohoh

    • fara5
    • March 23rd, 2009

    catzer-uiks..sape la yg tak suka hadiah catzer oi..ko bila lak nak tawarkan hadiah2??hahhhaa

    budeen-bkn tak aktif..tp kepala skrng manyak pening ma..mood utk competition dah tarak lagi…huhhuu

    Rafhz-ohohohho..ya betul..saya sokong itu jawapan..hahhaa..pening2 lalat dibuarnya skrng nih..hohoho…

    budeen-bkn bz..xde mood..but i try to update regulaly back this month..hohoho

    zaki-kejam hang..hahhaa..alah..aku mls la nak buat paypal..aku klu buat paypal..kena idupkan vcc lagi..haiyo..klu msk cimb takkan tak boleh kot…plezzz…ahakzz

  12. ….. tgh bz nak ambil course arkitek nih…šŸ™‚

      • fara5
      • March 25th, 2009

      hahha..bz duk sketch2..ekekekeke…

  13. sketch tu… ngah sketch gapo tu? haha… bgs gak.. sketch byk2 n wat ulang kaji… mane tau tercapai jugak impian awak tu..šŸ™‚

  14. Salam tuan umah…tahniah atas result SPM.

    senang2 boleh roger aku kat sini 019.406.0770

  15. haha. lambat sangat. padan muker!

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: