Review Contest : New Product From Helmi Asyraf.

anigif

Macam mana..Dah tengok??Lawa tak??Hi hi hi..OK..Post kali ni ada kena mengena dengan Contest Hilmi hari tu..Haha..Macam nok conqure kesemua contest kat blog2 lak aku ni kan?Haha..Peduli apa aku!!Hi hi hi..

Berminat dengan beg2 di atas?Beg ni sesuai untuk menyimpan lap top dan beberapa aksesori lain.Haha..Sebelum tu..Jom tengok apa kelebihan beg ni ok!!

Info mengenai Produk Hilmi Asyraf ( Designer Beg )

  • Beg ini diperbuat dari buatan tangan oleh seorang designer di mana 1 beg hanya dihasilkan dalam satu masa sahaja,dengan kata lain buatan berkualiti lah ni!!Hi hi hi…
  • Beg tersebut juga boleh di ubah suai mengikut cita rasa anda..Bayaran tambahan boleh di bincincang dengan lebih lanjut.Haha..Bukan dengan aku aa..
  • Untuk pengatahuan anda..Ada seorang pelanggan iaitu seorang doktor telah meminta utk mengubah suai sedikit beg tersebut..Sebagai hasilnya..Bukan sahaja Lap Top muat di dalam beg tersebut,malah bateri , wire dan benda yang paling penting skali stethoscope!!Haha
  • Design beg ini terdiri pelbagai jenis..Contohnya funky, girly or peace and calm..Haha..jangan risau!!Kualiti fabrics dan kesesuainnya terhadap design2 tersebut amatlah berkualiti..

Sekali lagi aku tanya…Macam mana beb??Berminat tak nak ada satu?Hi hi hi..Kalau berminat korang leh hubungi Tuan punya beg ni melalui YM..Ni address YM dia –>hullabaloo_bard@yahoo.com

Takpun kalau nak tengok lebih lanjut tentang product Helmi Asyraf ni korang leh klik sini.Bayaran boleh di buat melalui Paypal, CIMB and Maybank.Harga beg tersebut korang leh tanya dengan Asyraf sendiri ok!!Hahaha..pegi la test YM dgn dia..Chow..

  1. ko tanak beli ker??

  2. hmm… beg ntuk lelaki mane?

    • fara5
    • December 29th, 2008

    titan – mcm mn nak beli..aku tggu bpk aku beli laptop aku dulu..hahha

    Rafhz – beg laki??tu yg beg sandang blakang tu beg laki lah kan?hahhaa

  3. nape beg lelaki mcm beg pompuan.. x best.. huhu.. mst ade design ntuk lelaki tu kan farah.. tp ko x tunjuk je kan.. kan… ala nk kaci suprice la tu…

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: