Kembar Seiras tapi lain Agama!!

Kisah Benar!

Setelah sekian lama mencari dalam pelbagai cara Surat Khabar,Media2Hiburan,Jejak Kasih,Pautan Kasih dan lain-lain…Akhirnya kembar yang terpisah ini bertemu jua akhirnya..Hahahaha…Di saat2 yang manaUMUR masing2 sudah meningkat.

Walaupun berlainan agama , fahaman dan kerjaya..Darah yang mengalir di tubuh kembar ini membuatkan krew jejak kasih tidak jemu2 mencari info agar kembar ini dapat di keremukan semula.

Untuk pengatahuan umum TV3 D sudah dapat mengesan dari awal lagi..Akan tetapi kesibukan yang di alami oleh kembar seiras ini..maka jadual utk diketemukan terpaksa Di-Wawarkan dahulu.

Berita terkini…Kemungkinan besar si kakak yang berada di Malaysia akan melawat si adik yang berada di Hong Kong…

SEMOGA MEREKA BERTEMU.   (sila lihat gambar kembar di bawah)


…. hehehehe

p/s – Hahaha..ni joke je aaaa…Dah lama gila tak update blog ni..hahaha..

  1. TNX pown ade prog affiliet la…
    ha3.. da join lum?masyuk x?

  2. apesal aku tak nampak gambar tu

    • fara5
    • December 22nd, 2008

    j_hafiz – haah..ada dowh..aku ni je pelupa..huhuhuhu…nnt2 la aku join…affilate aku xmantap lg la…k

    Mohd Hafifi – bak kata P.Ramle..tak nampak maknanya tak lama lg la tuh..ekekekeke…ada le…mngkin loading lambek sikit kot..hahha

  3. mana gambarnya?

  4. A’ah..mana gambarnya. takkan nak tengok sorang2 jer kot

  5. dah dia x taruk gambo… aisey… adakah k\kembo farah?

  6. Mane gambar? …

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: