Aku menang contest lagi.

Salam semua..post kali ni agak simple sebab aku baru je mentedarah 6 keping beef burger tadi agak kemalasan hari ni.Ha ha..namun kemalasan aku ada sebab.Penat gila la hari ni..macam2 kena buat.Pagi tadi pukul 10 sampai je kat CIMB bank..ada urusan sikit.Lepas tu aku di campakkan pula ke Bank Simpanan Nasional ( BSN ). Huhu..lompat2 aku pagi tadi gi bank.Aku benci hari Isnin..Mana2 tempat sama je. Hari isnin suma sibuk2 nak penuhkan bank dan pejabat pos.Benci betul..Padahal dah datang awal ni.Hishhh..berbulu aku di buatnya tunggu lama2..

Lepas tu pg Pejabat pos pula nak bayar bil maxis dan lain2..Aku dapat nombor 100 beza orangnya time tu.Sekali lagi aku menyirap..Lama gila nak tunggu tu. Apsal la aku je asik ditugaskan bayar bil2 rumah ni.Hmm..boring betul. Biasanya aku akan pg bank lepas habis waktu sekolah.Masa time aku sekolah la..Sekarang cuti.. Kira2 dalam pukul 3.30 petang gitu..Time tu juga tak ramai org biasanya.. Tapi bila dah cuti ni,rasa boring duk rumah pegi la awal2.Tapi lain lak jadinya..Aku nak naik hangin plak sbb tgk org ramai..berserabut kepala aku tgk..Hi hi hi hi

Ok..berbalik pada post awal tadi.Bulan ni aku menang lagi 2 contest tak silap.Haha..jangan jeles..Aku dah ckp dah..Siap ajak lagi tu..Takmo ikut.. Padankan muka..Tgk je la apa hadiah aku menang lagi kali ni..hehe

*Korang boleh klik dekat No 1 atau No 2 tu untuk lihat pembukktian lebih detail lagi tentang kemenangan aku di blog dorang.

Sebenarnya aku rasa macam ada lagi ni.Tapi aku lupa la apa dia..Huhuhu.. Nanti aku cerita lagi ea..Haaa..lagi satu..Hadiah dr Nuaeman br je sampai..Hehehe..Takpun mcm ni la..Bila hadiah2 yang aku menang contest tu dah sampai kat rumah aku..Aku postkan cerita siap gambar skali sebagai pembuktian dia..

Jadi korang nak tunggu apa lagi..Moh la join contest kat blog Cyza dan Earncent tu..Aku dah byk menang kat blog dorang tu..Apa tunggu lagi..JOM2.. Haha..

1390844wimgf5s66wp/s – boring gila dowh time cuti sekolah ni duk rumah..Mati akal aku dibuatnya..huhuhu..tension2

  1. salam..
    elow kawan?
    nak buat duit ker?
    haa..ni saluran betul..ko visit la url aku tuh~
    baru ley cipta duit kat saner..mudah jerk..
    tiap2 bulan melepet kat umah dapat cek =)
    apa2 pertanyaan ley ym aku..

    rocky198999

    or sms 0177230922..col pon ley

  2. susah sgt nak cari link aku..
    http://www.jutawanceramic.com/mattop

  3. hehe. tahniah.🙂

  4. oo mattop iklan kt sini ye..😀
    ko nih selalu menang je kejenye, ada ong eh😀

  5. salu erk mnang contest..?

    anyway , mcm mana nak hubungi awk?

    sje nak exchange link🙂

  6. Mungkin lepas ni, kita patut panggil Cik Farah as Miss Contest🙂

    • fara5
    • December 6th, 2008

    mat top – erk..smpt lg promote kat sini aaa..hehe..bkn xnak join..tp modal bsr tu..hahhaa

    rajapayloadz – hahhaa..hang pun menang gak apa..hehe

    kento = hehe..knp?dia pun ada buat iklan kat blog ko gak ke?ekekeke

    Faiz – ok..kita exchange link..no problem..haha..apa kata ym..lg snang..ni id dia – farah_ao6

    azwan – ho ho ho..jgn le gelar mcm tu..bkn menang byk pun contest kat tenet ni..kadang2 je..hehe

  7. klu dah bowink.. stat la menulis kat blog nie… hehe…

      • fara5
      • December 29th, 2008

      rafhz..hahha..nnt2 le..ujung thn ni mcm xde mood plak..hohoh

  8. awak memang bertuah. Nak duit lagi pergi ke

    http://www.gajisendiri.com/index.php?ref=haikal

  9. hoho.. x de mood yerk… klu mood ade d jual nk beli ke?

  1. December 2nd, 2008

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: