Lets’ see student 5 Sc 1 being NAKED!

Lorh..budak sekolah 5 Sains 1 (SMK Sg Kertas) being NAKED!!Ho ho ho ho..Siapa yang naked tu?huhu..tahu tak apa maksud naked ni?Maksud Naked ialah bertelanjang terbogel.Huhu..mana taknya.Baju sapelah gamaknya kat bawah ni duk buka.Perempuan lak tu.Ho ho ho..jom layan gambar bawah ni….

s1010107

Korang tgk baju atas ni.Siap ada cap kandang Kamdar lagi tu ha.Ho ho ho..baju ni baju si Amalina..Lorh..Amalina being naked ke?Hi hi hi..Cakap bahasa melayu terang2 kang macam tak sopan je..yelah terbogel.Cakap je terbogel kuning je kepala otak korang kang.Hi hi hi..Banyaknya ‘Love Bites’ kat baju ni!Ish..sat..ada lagi baju yang telah di love bites kan lg..jom layan…

s1010079

Hoho..Zaleha suka love bites kat belakang.Si Amalina lak love bites depan belakng.Hi hi hi.Opps..jangan salah gunakan istilah loves bites tu kat sini aaaa. Aku sorang je takpe.Hoho…weh..byk lagi gambau nak lotak ni.Malas aku nak bebel byk2 kali ni.Jom tgk gelagat bdk2 lain lg!

s1010122

s1010086

s1010117

s1010119

s1010161s1010146

Ho ho ho..Gambar pak guard sekolah pun ada ha..Berapa ha umur pak cik ni? Larat ke nak jaga sekolah tu dlm beberapa thn lagi?hi hi hi..Yang si Hazirah ni plak..Tgk dr gambar mcm dah tak heran dgn misi sekolah tu..hi hi hi..siap post maut lagi tu ha..Malam td si Hazirah ni YM dgn aku..Tapi aku xde daaa…nampak je aku online..huhu..nantilah kita sambung ye cik hazirah oi.Bila ada masa.

s1010065s1010093

Ho ho ho..Cikgu Shabul plak rasa2nya hari2 dia ni duk datang sekolah.Alamak..dah kena tahan suda..dia siap tanya lagi fizik apa yg keluar. Cis..soalan senang2 dia cakap.Haha..apa2lah..kita tgk je lah mcm mana keputusannya nnt.Hi hi hi..aku pun siap tinggal love bites lg..tak lupa..siap tulis link ke blog juga..

Lepas ni aku nak padam dah blog ni.Nak lupuskan mcm kat pelupusan sampah dan bertukar ke link br iaitu farahaznil.com..Jadi klu nak apa2 pg kat sana.Link farahaznil.com tu mungkin akan siap tak lama lagi.Tu hosting dan domain baru yang aku rancangkan.Abis duit aku lebur nak beli hosting br tu.Huhuhu..kurang2 kena prepare RM100.

Selain tu..aku takkan update dah MySpace dan juga Friendster dgn gambar2 sekolah atau aktiviti2 luar.Nak…datang kat blog aku ataupun contact di YM.Tapi aku jarang ada.Kalau tak berjawab mmg sah2 la aku takde tu.Tak payah nak BUZZ!! byk2..Buek abih poloh je.Hehe..chow..

    • farah
    • November 28th, 2008

    im the ex-student of SMKSK.
    aku rindu bangat kat skula lame
    ramai gak yg aku da tak knl skng!
    warrghhh….
    oneday nak melawat gak smksk!
    farah aku rndu ko la!

    ~farahskinheadgirl~
    ~ex-student~

  1. wah dah nak tukar ke hosting dan domain sendiri. cayala ko ni farah.

    • eyna valera
    • November 28th, 2008

    aku mmg suka love bites!
    bahaha!
    eh,bj kamdar tu last minute punyaa lah.
    haha.๐Ÿ˜€

  2. suka love bite ke? ekekeke.

  3. wah,xada awek 1 ke untuk sy ? hehe..
    nak tuka domain ?

    sy ada pakej rm85..
    1gb + unlimited bandwitch..
    sorry promote ..๐Ÿ™‚

    • shah_kz
    • November 30th, 2008

    peh!!
    merdeka sakan…
    pic aku xde kew..?
    huhuhu…
    x silp akuko ade amik kn..?

    • fara5
    • November 30th, 2008

    farah – ko ni farahin ke?stahu aku..mcm ko je nih.hehehe..mcm mn leh sesat kat blog ni dowh??

    taukey – hi hi hi..dah tiba masa utk aku berubah ke jalan yg baru..ke jalan yg boleh buat duit lps nih..hehehe..knp?ko xska love bites?ekekekekekkkekeke

    eyna valera – lorh..aku tak kisah pun baju apa ko letak..aku tetap nak tinggalkan love bites gak..hehehe..nasib baik ko bg baju..bg tempat lain..nayo ko kang!

    Faiz – RM85 1 gb..hmmm…ada tu RM98 tp 5gb..hahhaa..mana satu lg best?ekekekekeke

    shah_kz – oh..aku ada amik gambar ko ke hr tu..hmm nnt aku cek balik..hahhaa..uish..prasan je time aku amik gmbr..hahhaa

  4. aku lepas spm dulu conteng kat sarung bantal.. style budak asrama.. hehe

  5. love bite…? abis la baju sekolah tu… mentang2 la dah abis sekolah… sian kat adik2 x leh guna baju tu…

  6. Congrats sebab nak tukar ke dot com (aku tak buat2 lagi)…
    Bugil kat skolah??? ish..ish.. ish..takpe,semua tu nanti jadi kenangan yang terindah…

  7. pasnih mau sambung universiti titan ke universiti nurhalizaaaa….?

  8. you bring back memories. Teringat zaman abis skolah dulu. Thanks!

    • Ridzwan Ex-5sn1
    • December 1st, 2008

    wah2 sronoknyer korang mcm org Kampong Seronok jer aku tgk….hahahaha syabas kpd korang kerna tlh bebas drpd tawanan perang SPM…hahah……aku rase nk jumpe korang sume ar tpi xder masa,so bile kite bleh dating nih..!!(huh da x saba rasenyer)hahahah!lawa baju~!…errr, biar betul si amalina tuh BoGeL~~??!!bleh tgk pic dier..?!juz kidding~!(tpi kalu ader tuh hulur2 la..hahaha Gatal siooot!~~~!!)gurau jerk~!…tpi aper2 pun yg penting kite sume da besar,so kite kene bsedia utk thn depan..menjalani kehidupan sbg seorg dewasa….cewah ayat matang giler~!ok, bye2 beautiful~~!

  9. uish!
    aku suka gambar no2 tu..

    • myheart
    • December 1st, 2008

    lorh….ape niee….gmba farah xdak p0wn….hurmmM ):

  10. wow! happy!๐Ÿ˜€

  11. kalau farah on a budget, go for cheaper hosting. there are hosting companied where u can get a package (some with domains) for less than RM100 per year

    check out
    NetKL
    Fivio

  12. goodbye all!!!

  13. Askm…hmm,akak pun ex-student smksk…tp akak kat sane 2 thun je..2002/2003..maybe kalau korang kenal,member2 akak dulu dari kelas muaffaq…oh…,skarang skul dah cantik kan..dah lame akak tak gi sek tu..aka banyak kali pindah sek.tapi smksk ni mmg best..teacher zakiah still kat sek tu lagi x..?akak rindu kat dia..dulu,dia la bawak akak gi prtndingan choral speaking..maybe mmber2 akak tu tak amek spm kat situ kot sebab ramai yang dapat pegi asrama lepas pmr..

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: