8 Hours for Add Maths Seminar!

img-buildingOK..post hari ni adalah berkenaan dgn seminar.Tapi majoriti dr korang mmg tak join seminar ni.Aku je..hi hi hi..jgn jeles! Alah klu aku bg tahu kat korang,takde maknanya korang nak ikut aku.Sampai berbuih2 pun..confirm tak mo join aku.Yelah tempat yang aku pegi ni tak setanding dgn KASTURI le katakan.Tak mcm korang kan?Haha..Siapalah aku..cewah.. Ntah la..mungkin aku kat luar dr sekolah jenis tak suka jmpa org yg aku kenal atau pun dgn kata lain suka buat aktiviti sndr.Huhuhu..yelah aku kat luar lain.Jahat gila kan?Hahaha..Apa2lah..pasal seminar ni sebenarnya aku penah postkan suatu ketika dulu kat sini.Tak tahu la korang dah baca ke tidak.Klik sini utk tgk gmbr aku post lama tu.

Seminar kali ni selama 8 jam.Biasanya seminar yg sir ni buat 4 jam je.Tapi kali ni 8 hours.Macam aku bg tahu sblm ni,aku tak pg mana2 seminar pun kecuali Add Maths.Kalau nak tahu kepala aku juga naik kopak duk kat dlm tu 8 jam tgk nombor.Belajar kat tmpt tusyen 2 jam setengah pun dah naik panas,ni kan 8 jam.Utk pengatahuan korang juga..aku gi seminar ni tak kena apa2 charge pun.Hehehe..special tak?Orang lain kena byr RM30++ tau.Ntah brp tah fee sebenar..tp dlm 30++ la..hahhaa..Special tak aku?cewah..yelah anak angkat kesayangan sir ni,tu yg dpt free..hi hi hi..Walaupun sir ni lain bangsa dan agama tapi hubungan tu dah akrab.Tak terasa sifat perkauman punSir ni best,sbb time bosan dia akan bg joke.Selain drpd tu aku tusyen dgn Sir Kiru ni mula dr form 5 sblm tu dgn Abg dia,Sir Umaas.Aku rasa korang cam siapa si Sir Umaas ni kan?Kenal kan?Dia penah dtng skolah kita dulu.

Yuran tusyen pun berbaloi.Dengan sir ni aku cuma perlu byr RM45 sebulan dgn belajar 2 jam setengah setiap minggu n cover subjek form 4 n form 5.Ini bermakna dlm masa sebulan aku belajar add maths dgn sir kiru ialah 10 jam.Wow..hebat x?hi hi hi..biasanya mcm anak2 jiran aku ni amik tutor2 ngajar kat rmh.1 jam bersamaan dgn RM30.Takpelah..masing2 anak org kaya kat kawasan prmhan selayang ni.Takde la mcm aku,anak org biasa je.Tak mampu nak byr smpi mcm tu.Klu ibu aku amik pun tutor mcm tu,aku tetap tak nak.Sebab mcm tak best je.Tu klu lah aku dpt Add math A1..klu tak dpt..membazir je duit mak aku.Kesimpulannya sir ni mmg best.Hehe..dia ngajar kat kajang dgn kat shah alam tak silap.Tapi kalau nak guna khidmat Sir Kiru (dia pun ngajar kat rmh klu nak,cuma tgk masa sbb dia lecturer)ni atau nak tanya apa2 ke leh contact dia kat no handphone ni -> 019-2132147 atau melalui ruang contact di Laman web dia ->http://www.addmaths.net/.OK jom tgk gambar gi seminar hr tu plak..Aku pg Seminar ni kat KL..Baca post lama kalau nak tahu kat mana.

s1010010Booklet yang aku dapat dalam seminar masa setahun ni..belum lg tgk booklet tiap2 minggu..hehe..sir aku ckp..sblm msk dewan..kot2 blir ke leh la letak booklet tu kat dada..ingtkan muka dia..confirm add math A..haha..joke ma..

k1Sory..muka aku tak boleh didedahkan sbb aku terlalu populer dikalangan bloger dan mnjd org yg di cari2 di fs dan ms.Bahaya klu identiti di bocorkan.Mulut rey tak boleh jaga.Kang dia bocorkan rahsia aku lak.Maklumlah ada bf br si asri..hehe..yg 2 tu kwn aku..hujung skali tu kwn br,tak knal.Br knal time gi seminar hr tu.Nama dia kau dah lupa!Haha..jgn marah

s1010657Minah baju belang tu nama dia nabila.Kalau korang nak tahu masa first2 gi seminar dia ni la harapan aku jd direction nak gi college nirwana tu.Tp harapan tinggal harapan.Sesat kat KL!Jalan satu KL selama sejam.Menapak la kaki aku dibuatnya.Jalan kaki kat jln raya pagi2 time org tgh sibuk gi keja.Tapi best plak wlu pun menapak smpi poloh2,aku dpt tgk keadaan KL yg sesak tu. Klu nak tahu psl cerita sesat kat KL tu klik sini.

s1010660k2

Pose maut..jgn tak pose..time tu 2 biji kamera aku bawa.Haha..aku mmg suka amik gambar.Mangsa2 dia aku tak kira..mana dpt..aku tangkap je gambar dia.Hati2 sikit dgn aku.Bahaya kalau aku simpan gmbr org byk2 ni.Hehe..tapi time tu tak sempat lak nak tangkap gambar sir kiru tu..huhhuu..

OK..kalau nak soalan bocor add math SPM 2008 ni leh la gi download latihan add math atau ramalan leh la gi download kat website sir kiru tu..kalau korang rajin la.Tak nak sudah!Aku tak halang..suka hati.Sebelum tu kena sign up dulu jd ahli dia.Tak kena byr pun free je..Tapi Cikgu Hasnan pun ok gak ngajar nyer..Aku je yg lembab..nnt klu korang nak aku tulis psl cikgu2 skolah boleh je..Tp klu aku kena sue,korang byr.Haha..Bawah ni plak info psl Sir Kri tu..

Qualification

B.Sc (Hons), MSc, M.I.T

Teaching Experience

12 years of teaching experience Additional Mathematics for SPM level and Algebra, Calculus & Engineering Mathematics for Diploma, Degree and Masters Level for both local and foreign universities programs.

Detail Profile of Mr Kiru

Teaching Additional Mathematics for Form 4 and Form 5 students of Perak Methodist Girls School. Upon starting his degree at University Malaya in 1991, Mr Kiru continued teaching Additional Mathematics and Mathematics at tuition centres and social movements. He continued being an academician and moved on into his career pathway as a Lecturer and Deputy Dean for the School of Computer Sciences in private higher learning institutions. Besides being an academician, Mr Kiru enhanced his skill sets in the IT world and has spearheaded multiple IT projects for companies as Project Manager and Chief Technical Officer. ( Sir ni terror dlm bidang IT..hi hi hi..skrng lecturer kat college nirwana tu klu tak silap n mcm yg di beri tahu,sambil tu dia juga adalah seorang Project Manager)

His website ->http://www.addmaths.net/

  1. kenapa ko sensor plak gambar tu?
    xngam la cmnih haha

    • fara5
    • November 16th, 2008

    haha..mst la kena sensor beb..kang kat luar org knal aku plak..malu la..hi hi hi..nnt nak gi jln2 tak aman..

  2. kena sencor kaaa…? napeeee sencorrrrr…

  3. mintak add math sebijik boleh???

  4. .. aku pelik.. siapakah gerangan alien bermuka tanda soal kaler ijau???

  5. hoho maen sensored2 plak muka.. tapi nampak gaya macam cun je..

    ko dok Melaka kan? single tak?? kalu single jom kuar dating pas ko habis spm… hohohohohohohoo

  6. ha..ha.. topo cuba memikat😛

    btw, i dont know who sir kiru is🙂

    sir samy, i know.

  7. Hoho….gambar misteri sungguh. Slap2 jiran aq nie…mn tau kan. Sdara aq ker@………………..

    • fara5
    • November 22nd, 2008

    NiceLadyCute @ Fatah – haha..mst le kena sensored..kang org knal aku..huhhuu..muka hang pun tak penah lg aku tgk..hi hi hi

    Fujitsu Sinsuke – ni alien dr planet marikh..hohoh..

    topo – cun ke?haha..ke benda ijau tu yg cun?hehe…jom…ko nak blanja aku mkn ke?boleh je..hehe..rmh ko kat ayer keroh kan?

    azwan – Samy velu MRR2 ka?ekekekekekke

    KampungBoy – ish..ko duk mana?risau aku kalau org knal aku ni.aku kat luar nampak je baik..sebenarnya jahat..hohoho..ko mmg mencurigakan..

  8. siap pergi seminar siot..kalau tak A tak tau la.. habihkan boreh yo!!

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: