Selamat Hari Raya 5 sn 1 dan para blogger


Get Hari Raya Graphics Here
| Uvids Collections

Salam semua..Selamat Hari raya..haha..cewah..alamak..Post ni agak lambat le.orang lain dah post ucapan ni sebelum Hari Raya,aku lak post pada hari raya ke-4.Sibuk le.Hohho..Korang balik kampung tak tahun ni?Aku tak balik tahun ni, sebab nenek aku raya kat rumah aku.Jadi masa 1st raya tu rumah aku dibanjiri dengan sedara-mara la..huhhuu..penat aku layan sorang2.Sampai hujung minggu ni,tiap2 hari rumah aku ada open haouse.Bangun tido,celik mata.Kemas rumah,orang nak datang beb.Tak putus2 tangan aku duk mengemas rumah.Al maklumlah,aku sorang je anak perempuan yg boleh di harap.Lagi sekali aku ulang,ni la akibat kalau ada adik yg jauh jaraknya.Haha..Aku ada adik laki,br darjah 6,tapi tak boleh diharap.Buat kerja tu..ni..suma tak tahu.Geram aku ni..hi hi hi..adik yg last plak,br 6 thn.Apa dia reti buat,jalan pun belum lg..huhhuu..

Oklah..Sambil tu..Farah nak minta Maaf kalau ada buat salah dan silap yg membuat hati korang jadi kecil.Hihihi..Tak baik kecil hati tau.Nanti Takde hati lak.Maafkan ye..Haha..Kad raya aku dah send dah.Tapi dapat masa time raya kot.Posmen tentu cuti seminggu gak ni.Habis la kad raya korang sangkut kat pejabat pos tu.Haha..kita tgk sape yg dapat kad raya tu nanti.Aku takde bajet bsr nak bg satu kelas.Kopak kepala aku nanti.Secara jujur kat sini,aku bagi kpd sesiapa yg komen kat blog ni..ni lah org yg utama sebenarnya..hi hi hi..lepas tu adalah..kepada beberapa org lagi..Siapa dia??korang tunggu je la.Siapa dapat kad raya dr aku tu,dia le yg dapat.yang ak dapat tu.Jangan le berkecil hati,tahun depan aku bagi,kalau ada bajet lebih la.

Haha..lagi 1..aku ada bg kad raya utk cikgu2 ni.Nak tahu siapa.Aku tak jadi nak bagi dekat Cikgu Aznam je,malah dekat Cikgu Ghazali dan Cikgu Shabul Sukeri sekali.Hi hi hi..Ni je yg aku ada alamat.Weh2..budak2 kelas nak serbu rumah Cikgu Ghazali.Sape sokong nak pegi??hahaha..jom kita serbu itu rumah.Liza lak bila nak buat open house ni??kalau dia buat,apa kata lepas tu baru kita serbu rumah cikgu ghazali.Ok tak?Hahaha..

Oklah..pada para blogger plak..Kalau dia terbaca post ni.Selamat hari Raya!!Maafkan Farah tak ni kalau ada nyusahkan apa2..Haha..maklumlah..Tanya benda pelik2..hi hi hi..Pada Richie,ekau dah balik dari rombau ko bolum?Den nak rayo rumah ko ni ha.Duit rayo untuk den ado tak?Hahaha..Oklah..aku nak sambung buat kerja jap.Jap lagi org nak datang.Ni yang aku benci time raya ni.Tak putus2 org nak datang.ni mesti nak pungut anak dorang punya duit raya ni..hi hi hi

p/s-korang banyak tak dpt duit raya ni??haha..kutip2..jangan tak kutip!!

    • lieezzy cute
    • October 20th, 2008

    hai fara….slamat ari rayeee…mintak maap ujong rambut n ujong kaki ekkk…he5

    • fara5
    • October 24th, 2008

    yep..raya2..hahaha..tp slagi ko tak bg duit raya kat aku…aku takmo maafkan ko..hi hi hi

    • Ridzwan Ex-5sn1
    • October 24th, 2008

    sekarang nih boleh raya lagi ker…bulan Syawal blum abis lagi eh?

    • Ridzwan Ex-5sn1
    • October 24th, 2008

    sekarang nih boleh raya lagi ker…bulan Syawal blum abis lagi eh?aper2 pun..maaf zahir batin,kita 0-0 ok?

    • fara5
    • October 24th, 2008

    hohhoo..ingt raya je..puasa 6 dah abis ke belum ni??hi hi hi…jap..ko duk mn ha?lupa la…taman jasa ke?ke tmpt lain?

    • Ridzwan Ex-5sn1
    • October 24th, 2008

    puasa 6 da pun disempornakkan….heheh…aku dok pinggiran sama tmpt ngan Paly….

    • fara5
    • October 24th, 2008

    ko pinggiran belah mana?pinggiran tu bg aku bsr..huhuu..raya tak abis lg ni..leh dtng raya rmh ko x?haha

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: