Farah ada partner baru??Siapa tu…

Haha..Farah ada partner!Betul ke?wah gempak cerita ni kalau di kecoh2kan..Ahhaa..Betul ke ni farah ada partner??Cis..tak boleh percaya ni!Sape tu..haha..cewah..ok2..dah2..cukup2..bukan partner a.k.a Bf aa..partner lain yg aku maksudkan tu..nak tahu siapa dia..Nama panggilan dia Richie ataupun Richzuan.Yup..seperti yang korang dengar dan agak.Dari nama kita dah tahu partner aku ni laki.Haha..Nak tahu mcm mana muka dia..jom..kita teropong..hi hi hi

Amacam..ok hensem tak mamat ni dibuat sebagai partner baru aku?Partner yang aku maksudkan tadi tu ialah partner bagi blog baru kami,Gainfotech.Domain dan hosting tu adalah kepunyaan org kaya Richie,manakala aku pula diajak olehnya utk menonggng terbalikkan turut serta sekali sbgi salah seorang penulis di sana.Aku harap korang faham apa yg aku cuba sampaikan isi tersurat aku ni.Ayat dlm post kali ni agak tak brp sedap,ntah apa pasal pun aku tak tahu,mungkin sbb br bgn dr tidur td..

Blog Gainfotech tu adalah blog bahasa Inggeris.Hmm aku tak kisah kalau korang tak suka blog yang berbahasa Inggeris..Sebab org luar kat sana suka.Jadi ia takkan menjadi masalah.Tak semestinya blog bahasa inggeris tak bgs sedangkan ia lg mudah utk menarik visitors ke blog tu memandangkan dunia internet adalah dunia global dan boleh dikatakan bahasa rasmi atau international nya adalah BI!Ada faham?Konsep utama buat blog pada waktu ini ialah berkenaan dengan technology,jadi post kami di blog tu mungkin lebih byk kepada gadget2..jadi kalau korang minat dgn gadget2 leh gi kat sana.Yang aku pentingkan dlm blog tu adalah meletakkan skali harga gadget tu utk memudahkan pelawat tahu brp harganya.Sbb kadang2 org nak tahu gakkan harga barang tu brp..nnt takde la tertanya2.Tp korang juga kena mahir dlm pertukaan wang asing ke Malaysia.Tak susah kan?

Seterusnya,slps sudah dpt tahap pr yg memuaskan,masa tu lah boleh buat duit.Haha..masa ni la nak tunjuk belang..akakakakaka…yg pastinya tujuan utama membina blog org sprt kami adalah utk menjana duit.Eh jap2 ke aku sorang je berhasrat mcm ni?Haha..jgn marah aaa Richie..saje je nak kasi post ni gempak sikit.Betulkan aku kalau aku salah.

Link blog Richie ->http://www.ridzuanrichie.com/

Link Blog Gainfotech ->http://www.gainfotech.com/

Korang klik je link kat atas ni kalau nak gi tgk blog2 tu.Blog Gainfotech tu masih baru lg..Tak berapa byk sangat post dia.Sehari satu post dan blog ni br je berapa hari tertubuhnya.Jadi jgn nak kondem byk2 knp post dia sikit!Aku jemput korang ke sana ni,kad jemputan kawin xde.Cakap pakai mulut blog ni ok ke??haha..Slalu2 la ushar2 dan bagi komen kat sana.Kalau nak tanya psl gadget2 tu pun boleh gak.Tapi bukan tanya dgn bagi komen kat blog ni.Kat sana la..hahhaa

Oklah sampai sini je cerita psl blog baru kami tu.Takleh ckp byk2..Nanti salah type n salah faham lak.Marah tuan punya domain ni nnt..hi hi hi

p/s – Richie betul ke nak belikan aku satu domain nnt?Haha..aku ingt lg nih..weh aku gurau2 la..lg 1..apsal nuffnang aku takleh letak2 lg tu..huhhuu..

  1. haha..good job la!!!
    takbleh ke?kau letak ads kat celah mane?
    nanti kau bg code kau kat aku..

    betul la, 1 domain..huhu

    • fara5
    • September 26th, 2008

    Haha..nnt ada masa aku bg ko code tu kat ym..
    betul ni satu domain??hahahaha…
    komen ko jd saksi ni..akakakaka

  2. kalau korang berdua kawin lagi berjaya rasenya…🙂

  3. hehe. emme, amiiiiiiinnnnnn…🙂

    • lieezzy cute
    • October 21st, 2008

    cute la richie 2!!!!
    (die punye rambut jerkkk)

    • fara5
    • October 24th, 2008

    emme – belum lg terpikir smpi ke sana..haha..jmpa pun lg weh..

    reddebt – aminkan org je tahu ea..ko dah kawin ke belum ni?haha

    liza – apsal?ko minat dia ke??hahaha..nanti aku ckp dgn dia ea??amacam?ok?sanggup?hahahaha…

    • lieezzy cute
    • October 25th, 2008

    minat r kat richie 2….tapi kat rambut je rrr…he55
    aku ni setia pada yg ‘bermisai’…..ha99

    • fara5
    • October 26th, 2008

    nnt aku kirim gambo ko kat dia…ok?pastu nnt aku suh dia pasang misai kat muka dia lak..nak x?br ngam..hi hi hi

    • lieezzy cute
    • October 26th, 2008

    bley r gak fara….lg cute kot klu si richie neyh de misai…
    (sejak bile aku ske org de misai???)ha99

  1. November 3rd, 2008

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: