Kad raya post atau Kad raya Elektronik lagi best??

OK..post kali ni adalah berbentuk kad raya..hi hi hi..korang hantar kad raya kat kawan2 tak ni?Hmm.persoalannya sekarang.Kad raya post atau kad raya elektronik lg best??Mana satu yang jadi pilihan di hati korang?hi hi hi..jgn jawab je soalan aku,ada amalkan tak amalan surat menyurat ni?Hohoho..tak??yelah.. korang dah moden..aku mundur lagi..zaman dah berubah,dunia dah canggih.Apa barang hantar surat ni kan??hahaha..tapi yg pastinya,bagi aku la..Aku lebih suka hantar kad raya post berbanding drpd kad raya elektronik.Nak tahu kenapa?ntah la..dah aku suka cara tu nak buat mcm mana..

Tapi..harus diingat.Hantar kad raya kena la bersesuaian dgn tuan atau empunya yang akan menerimanya.Takkan nak bagi kad raya kat nenek korang,korang bagi gambar kartun2 plak?Logik la sikit.Tergolak bosar nenek ko nnt,cakap tak sangka cucu aku dah tua bangka tak matang2 lagi.Haha..Yelah..yg penting korang kena pandai pilih n matchkan kat sape korang nak bg tu k..kalau nak bg kat makwe kwn2 tahap skolah ni,aku pilih yg gambar kartun2 mcm kat atas ni ha.atas ni kad raya baru je aku beli,tak ter pos2 lagi!hihihi..korang nak kad raya dari aku ke?Bagi alamat..sure aku hantar.Pastu aku claim kat korang caj utk stem je??ok?aku gurau je la..haha

Nampak tak kad raya yang atas skali tu kaler ijau??Alah..yg ada tulis guru tu.Aku cadang nak bg kat Cikgu Aznam..ok tak korang rasa??jawab soalan aku ni.Aku tengah teragak2 nak hantar ni.hehe..takut plak aku.Ish3..kenapa nak hantar kat dia??suka hati aku la..aku minat suka kat dia..bkn mksd lain ha ayat suka tu!!maksud aku cara dia ngajar buat aku terpikat..eh2 batal pose aku duk tenung cikgu ni lama2 plak.haha..baru2 ni aku dtng lewat kat sekolah..skali cikgu aznam tahan aku.Dia panggil.Farah..farah tunggu kejap.Budak lain dah blah ni.Uish..takut aku.Haha..apsal aku sorang je kena tahan ni.Ada buat salah ke??mmg slalu buat jahat dalam diam pun..hihihi..Rupa2nya dia tahan dgn aku nak borak la..Sepanjang aku naik kat atas jalan sama2 dgn cikgu dia tanya pasal mcm mn belajar dan lain2 lg.Mana leh cerita suma kat korang.Rahsia2..haha..ni yang aku sayang kat cikgu aku sorang ni..Wakakakakaka

Oklah…aku nak tulis kad raya ni.Banyak nak kena hantar..cewah banyak sangat ke kwn aku smpi belambak kad raya aku beli ni?Lu pikit la sendiri..haha..dah2 kang tak sempat aku nak hantar kad raya ni.Hari last hantar kad raya dah la 25 hr bln ni.Pastu pejabat post dah cuti dah.Dia tak nak hantau surat..kang kad raya dpt time raya,bkn bln pose plak.Huhhuu..

p/s – ok ke kalau aku hantar kad raya kat cikgu Aznam ni??hi hi hi

    • PaLySmiTH
    • September 20th, 2008

    hahaaa..
    cantek gamba ko shoot..
    cam nak jatuh jek aku tgk dady ko nih..
    huhuuu..
    mmmmm..pasal kad tuh ko bg arr yg besar sket..
    tgk org arr… org dier besa, so kad pon kene besar arr..
    hahahaa..

    • cazlien
    • September 20th, 2008

    alah..
    bg jela..
    asalkan bg kad raye..
    xkesah la kecik ker besa..
    asal ikhlas udah…
    dady….
    balance x tuh…
    nice pose…

    • fara5
    • September 20th, 2008

    paly -> kad tu sebenarnya aku nak kasi yg lebih matang sikit..
    tp hr tu tak sempat dah nak pilih..aku hangkut je..takde belek2
    dah kad2 raya tu suma..pki pilih bundle..akakaka..(murah sikit)..

    shaz -> aku bukan apa..kang dia terkejut mn aku tau alamat rmh dia..tu je..haha..nak bg ke kad raya kat cikgu ni?hi hi hi

    psl dia pose tu..aku dah xde gambo lain dah..suma gambo dia dlm pc aku ni..diri tegak mcm tu je..haha..perut dia maintain what??

    • ryan
    • September 22nd, 2008

    huhu…
    ye ke…
    cikgu 2 mmg…
    tp mmg ak tabit ckg Aznam beb!!!…
    huhu

    • fara5
    • September 22nd, 2008

    hahhaa..ko tabit kat dia ke ko nak sabit dia ryan??hi hi hi

    • lieezzy cute
    • October 21st, 2008

    abang aznammm
    bile nak update nek pah punye????

    • fara5
    • October 24th, 2008

    nek pah punya?haha..hujung minggu kot..aku nak tulis psl apa ha..tak tahu lak aku..kalu kutuk2 tu aku reti la..hi hi hi

    apa abg aznam..abg aznam ni..bf aku tu..haha..weh dpt kad raya dr aku tak?

    • lieezzy cute
    • October 25th, 2008

    fara ko tnye aku dpt kad raye dari ko ke?????
    rasenye tak de!!!!

    • lieezzy cute
    • October 25th, 2008

    actually fara….
    ari 2 abg aznam mengimbau kembali zaman die ketike bersame dgn aku time kat 4sn1 dulu…klakar r gakk..
    time 2 fatin pown ade….pelbagai petua dan nasihat telah dikeluarkan oleh beliau…he6
    jgn jeless

    p/s-aku x minat sgt ngan orang yang suke wat lawak then die x gelak….(aku maksudkan ialah abg aznam)

    • fara5
    • October 26th, 2008

    xdpt ke?alah..maknanya aku dah hntr kad raya tersalah alamat la ni?cakap la betol2..dpt ke x?

    ah kau..bila dia ckp dgn ko?nak kena blasah ko dgn aku ni..buat scandal senyap2 dgn cikgu aznam aku..cis!!hampeh kau..potong line nmpk…tp takpe la…aku dah byk kali dapat merasa naik keta cikgu aznam tu..hahaha..yg wira dgn toyota vios yg br tu..aakakakakakkakaka…..tak jeles dgn ko pun..hi hi hi… mcm2 dia borak dgn aku tau..haha

    aku tahu..org yg suka buat lawak then dia tak gelak tu ko bkn maksudkan cikgu aznam..aku tahu ko kutuk cikgu ghazali kan? ko nak kono polompang jopon dgn aku ni..brani aaa kutuk2 cikgu kesayangan aku..haha

    • lieezzy cute
    • October 26th, 2008

    aku memang x dpt la…

    die borak2 ngan aku time aku nak bayor borang IPTA…tak de makne nak wat scandal ngan die…seram je aku dongar…
    tak kempunan pown nak naik kete die yg berplastic 2…

    aku memang maksudkn abg aznam la…psl abg ghazali 2 aku agak setuju jugak la…aku exited gile bile de clas ngan die…

    x taw la plak ko syg abg ghazali..i thought ko syg cikgu shabul….he5

    (seb baek da anto PEKA)

    • fara5
    • October 26th, 2008

    eh..tapi aku hantar tau..hmm ni mst kes aku salah tulis alamat ni..takpe lah..salah aku kot…membazir je duit aku beli kad raya tu..huhu

    apsal lak seram?ko nak kena blasah dgn aku sbb kutuk dia ni..nak kena si liza ni..haha..alah biasa la tu..nak menunjuk keta br punya psl…pada keta laki ko dgn leha tu..lg la buruk..akakakaka..jgn marah..gurau je..

    alah ko..kutuk cg ghazali ckp je la..nak buat cerita psl cg aznam lak..hahhaa..dua2 aku minat!apsal?jeles..hi hi hi..kutuk cikgu aa…aku bg tahu dia kang..cewah..

    jgn sebut psl peka fizik boleh x?seram la bulu roma tengkuk aku dgr..huhhuu..mati aku

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: