Aku,Titan dan tagnya dari Megat

Ok..post hari ni takde kena mengena dgn 5 sn 1.Tapi aku nak jwb tag ni kat sini.Tag ni datangnya dari tapir Titan.Tapir titan plak dapat dari megatjonet megat,iaitu salah sorang blogger di malaysia juga.Aku sebenarnya ada lagi 1 tag yg dikenakan oleh titan,tapi masih tak jwb2 lagi.Agak payah nak jawab tag lagi 1 tu.Sebab kena dgr lagu..huhuhu..xpela..nnt ada masa aku jwb yg lagi satu tu.Ok..jom kita baca tag apa yg telah dikenakannya kepada aku..senang ke tak.Aku jawab je lah..belasah je..hi hi hi

1. What is the most important thing in your life?
Jawapan: My computer,everyday I will see it 1st although after wake up from bed.But the most important is,maybe la..mani money kot..haha

2. What is the last thing that you bought with your own money?
Jawapan: Ayam goreng kat kantin sekolah.Nama je ayam goreng tapi pedas yang amat.Ke aku yg tak tahan pedas??mak cik tu letak lada sulah byk kot..

3. Where do you wish to get married?
Jawapan: Dewan la..senang sikit.Tapi tgk la mcm mn bsk..kot2 leh kawin atas langit.Kawin je la kat atas sana,baru ada style ma..

4. How old do you think you will be permanently owned by your love?
Jawapan: forever n ever.But its depends on fate right??

5. Are you in love?
Jawapan: Korang rasa mcm mn??aku ada pakwe ke?ada ke org minat kat aku ni?buta agaknya mata org tu..tapi jawapan dia..biarlah rahsia.Pendapat orang selalunya betul.Jadi ap kata korang?Ada ke?

6. Where was the last restaurant you had dinner?
Jawapan: Dekat rumah.Baru je makan nasi dengan lauk daging masak lomak cili api.Sodap oooo..ibu aku masak tak pedas.Kalau pedas mengaha aku nnt.Minum guna pili bomba br reda agaknya.

7. Name the latest book that you bought?
Jawapan: Buku yg kertasnya buruk(Add Math).Sebab mcm kertas kitar semula je..Haha..Tapi ilmu,tak boleh nak ckp apa.Buruk2 buku tu pun ada soalan dia yg aku takleh nak jawab.Buku agama kat ustazah aku belum beli lagi.Kalau dah beli tu la buku yg terakhir agaknya.

8. What is your full name?
Jawapan:Nama betul aku pelik sikit di hadapan dia.Kekadang aku tak suka org panggil aku dgn nama tu wlupun sedap dan jarang org gunakannya.Jadi malas lah aku nak bg tahu apa full name aku.Takkan xtau kot..pegi la cr sendiri..
9. Do you prefer your mother or father
Jawapan: Both.Macam mana bekasnya,begitulah acuannya.bukan acuan buat kuih karipap aa..

10. Name a person that you really wish to meet in real life for the first time.
Jawapan: Orang yg aku selalu buat salah kat dia.Haha..Nak mintak maaf kat semua org2 tu.Sebab aku ni bukan baik sangat pun.Suka buat jahat dlm diam2.hihi

11. Christina or Britney?
Jawapan: Aku lesbian ke?Kalau dia bg aku shafiqah aku nak la.Haha..tgk keadaan..

12. Do you do your own laundry?
Jawapan: Secara jujur,aku seorang cerewet dalam hal basuh baju.Aku lebih suka aku yg buat sendiri termasuklah cara pemakaian,aku suka pakai baju kemeja,perempuan punya la,takkan laki kot.Tapi kalau malas dah dtng,ibu aku atau mesin basuh pun jadi la.Dah pemaleh..hi hi hi

13. The most exciting place you want to go?
Jawapan: (If i go with her. I think even kedai mamak pun dah best apa..)ni kata titan..kalau aku..mana2 pun boleh.Janji dia suka n selesa.Haha..

14. Hugs or kisses?
Jawapan:Tak cukup!!Nak lebih boleh ke?takat dua ni apa barang.Tak %@#$* pun.Kasi tambah kuah kari aaa..baru puas..hahaha..paham tak ni?
15. Point out 5 things about the person who tagged you.
Jawapan: Titan yg suka ajar org buat duit melalui internet,suka kongsi ilmu.Tapi bagi aku kekadang dia mcm garang n serius.Takut gak aku nak ym dgn dia..Tu pun klu dah terpaksa.haha..Tapi titan is the best mostly i know him..

16. 8 things I am passionate about
money
– i want to be an architect
– love
– laptop
– handphone @ gadjet
– Jadi blogger terkenal a.k.a titan pun jd la..hi hi hi
– Propeties
– anak

17. 8 things I say too often
– macam…………
– weh,paham tak ni?
– haha,hihi,huhu
– lets make money
– xde..@..mn ada..
– apa dia??
– ko dah tekan link tu tuk download ke belum?
– dah pg blog aku?

18. 8 books I’ve read recently
Jawapan: Aku dah campak buku Math Mod dgn add math.Kini aku nak baca plak buku physic n kimia.Aku nak jd arkitek.Haha..Tapi aku suka baca buku pasal yg tak berkaitan dgn aku contohnya ensiklopedia2 yg abah aku beli , tapi yg paling aku suka..terutama yg berkaitan dgn arkitek.(tak paham belek2 pun jd la..)

19. 8 songs I could listen to over and over again
Jawapan: Im Yours,Sudirman,Anthony Marc,Anuar Zain,Sean paul,imran ajmain,nubhan & more..

20. 8 things I learned last year
Jawapan: Jangan buat jenayah melalui hp lagi…Aku kacau Artis @ pengacara pondan A*w*n A*i smpi polis call aku.Nasib baik tak msk jail.IBu n abah aku tak tahu psl ni.Korang dah tahu senyap2 ha…shuutttt…yg lain mls la nak cerita.Semua benda buruk.BUat apa nak dckpkan kan??

21. 8 people to tag :Kakeru , DinBeramboi , AbdFatah , Framestone , UncleG , Sukeri , akazuma , zifah (dia ni sama dgn im junior ke??ko ni laki ke prmpn?)

ok ni lah org2 yg telah di tag oleh aku.Aku agak kebuntuan nak tag sape sebenarnya.Takde idea ni..hahaha..kalau korang ada blog..aku tag korang je.Tapi kat kelas tu xde sape pun ada blog.Takleh nak tag la jwbnya.Tapi xpela..aku bg peluang kat org lain.Tapi tah dorang jmpa ke tak blog aku yg ni.Hahaha..sbb ni kan blog skolah..

p/s – weh jom minum air kopi..nak x??aku mcm dah ketagih je ni.Haha..mkn dgn biskut keras atau roti croissant ataupun roti perancis.Korang nak ke?gi Giant beli la…banyak…

    • ryan
    • September 3rd, 2008

    huhu..
    x cedap ar…

    • lieezzy cute
    • October 20th, 2008

    ntah pe bende ntahhh

    • fara5
    • October 20th, 2008

    ko tak paham..tu sbb ckp ntah apa tah..huhhuu

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: