Jamuan 5 sn 1 2008..

Ok..jamuan ni diadakan pada hari jumaat yg lepas punya lepas…pada tarikh..jap aku gi tgk kalender..lupa plak..hahaha..ramai dah yg tertanya2 bila nak postkan pasal jamuan hari tu ni.Tak sabar2 korang haa…lek la.Aku pun tak tahu kenapa aku suka tangguhkan post ni.Tapi aku punya suka la.Hihihi..saje je aku postkan lambat padahal dah lama tulis pasal ni.Ok korang tgk la gmbr2 hari tu..malas aku nak ckp byk2..(klik pada gmbr jika nak lihat image yg bsr)

Aku tak mampu nak letak byk sngt gambar.Jadi aku letak mn yg patut lah ye,Aku pun ak tahu gmbr mn satu aku nak buh.Ni pun pki letak je.Jadi klu ada gmbr sesiapa yg aku tak letak jgn la kecik hati ye.Cakap je dgn aku.Nantu aku update kan post ni dan letak gmbr korang.Tak cukup lagi ke?ok aku tambah lagi gambar jamuan hari tu kat bwh ni.Haha..

Ok..ni plak gmbr2 tetamu yg hadir..hihihi..Amar pun tetamu kita gak kan?Jadi aku letak la skali gmbr dia.Ok ni je gmbr yg boleh aku sumbatkan.Tak leh byk2..kalau nak.Paly pun ada rasanya.Hahaha..leh mintak kat dia..Antara cikgu yang tidak dapat hadir ialah Pn Norulhuda , Pn Fatimah , En Ghazali ,En Hasnan dan En Shabul a.k.a Ustaz Fadhil..haha..

aku xde gambar masa yg last skali tu.Yang masa korang baling2 telur n apa lg aktiviti tah.Aku dah balik pun masa tu.Ibu aku dah tunggu kat bawah.Jadi aku terpaksa chow dulu la.Paly ada rasanya..tapi aku tak smpt lagi nak ambil gmbr tu.Nanti ada masa ko hntr la gmbr ko tu kat aku paly.Haha..

Nak kata tak puas hati pasal makanan.Aku rasa ok kot kali ni.Cuma aku tak sempat nak mkn ayam bbq hr tu.Xde mood plak nak mkn ayam.Hari2 mkn ayam naik jemu aku.huhuhu..Tapi xlupa gak 3 kawan aku yg tak dtng hr tu.Amalina,Mujid dan Amir..Amalina kena amik adik dia kat pasar pasir salak..Amir aku rasa dia xnak byr kot..Mujid plak,aku rasa mamat ni bwk diri.Haha..aku tak tau la weh..Aku xde mood hr ni..Jd smpi sini je la aku cerita je..ok??

p/s – ayam yg mak leha masak tu..ayam dah tua..ayam pencen masak merah nama lauk dia aku bg..Aku duk siat2 isi ayam tu,payah bebenor!macam kayu isi dia.Hahaha..weh leha xpenah beli ayam ke?ayam ko keras mcm batu la..hihihi

  1. alahai…kejelesan yg melampau!!! ade blog clz..waaa..sdeynye!!

    • ryan
    • August 30th, 2008

    huhu….
    klakar ar..
    gmbr yg mke sume owg kene tepong…
    huhu..

    • eyna valera
    • August 31st, 2008

    kak dayah,buat larh blog ex 5sc 1 plak.
    haha.
    all this thanks to miss farah.
    ngeee.
    eyt,ruginya tk dpt join.
    dh semangat dh aku nk join tetiba ada hal lak last minute.
    huwaaaa.

    • fara5
    • August 31st, 2008

    eh..ko kenal ke kak dayah ni amalina??
    ko ingt xyg mn 1 ni??hihihi..
    ko gi mn masa tu amalina??aku lupa plak
    oh..ko gi tusyen ke??

    • PaLySmiTH
    • August 31st, 2008

    hahaaaa korang jer yg kene tepung..
    aku tak kene.. aku kan pandai menegelak..
    huhuu..

    • fara5
    • August 31st, 2008

    ye ke tak kena??
    ko tak main..xkena la..
    xadil nih..

    • PaLySmiTH
    • September 1st, 2008

    aku men dow..
    tanye izatty..
    aku pandai men..
    tak mcm korang..
    hak3..

    • cazlien
    • September 3rd, 2008

    eleh…
    nyorok lehhh laa…
    xpon ko pke blanket yot..
    haha..

    • ryan
    • September 3rd, 2008

    huhu..
    ak makse tepong palig trok….
    jht nye kowg…
    balik2 kene mara ngan mak ak taw…
    huhu…😥

    • PaLySmiTH
    • September 4th, 2008

    otak ko..
    ko ingat org boyot tak reti mengelak ker..?
    even aku boyot arr, but aku still bleh mengelak..
    huuhuu..
    len la mcm farah..
    bkan nyer nak join..
    tp paling best mase nih, taim ader org jatuh..
    hahaa..
    bergegar dow bilik pertanian tuh..

    • cazlien
    • September 4th, 2008

    kasi gegarr!!!
    arhh..
    jnji aku epyy!!

    • rEy_aNa
    • September 5th, 2008

    hohoho..besh2 jamuan ni..even low cost..ak hepi gler!!huhu

    • rEy_aNa
    • September 5th, 2008

    hahaha..ko xbley blarr je siat2 ayam 2..
    ko ok lg siat2 ayam,t’cbut gak..
    yg si sorg ckgu dok siat ayam tua 2 xt’cbut2..
    wakakakaka..lawak gler r!!
    ptt tgkp gmbr je time 2..huhu
    tp xley gtaw ckgu pe r..
    xbrkat ak blaja sbjek die t..
    hahahaha

    • fara5
    • September 5th, 2008

    rey –> aku ingt nak campak je ayam tu..huhhuu
    payah gler nak mkn..apa la leha ni..
    cikgu pun ada mkn ke ayam tua tu?hahha
    cikgu mn yg mkn tu rey?bkn dorang mkn mihun ke?

    • rEy_aNa
    • September 5th, 2008

    x2..ade sorg ckgu 2..ak pratikan je..
    hhahaha..lawak gler babe..
    ko pk2 sndri r ckgu ne yg mam nasi..

    • fara5
    • September 5th, 2008

    cikgu norashikin kimia tu ke??ke ustazah..
    sir mkn nasi x??
    ayam mcm batu dowh..liat2…

    • diana
    • September 9th, 2008

    wow bestnye ade party bbq..
    time ni ler korang seronok enjoy ngn kwn2..nnt time dah abis skolah masing2 ngn haluan msg2..nak wat reunion pun brp kerat je yg dtg..
    p/s: x elok mkn mknan yg berbakar..sebab makanan tu ada mengandungi benzo-a-pyrene yg akan menyebabkan kanser..huhu..

    • PaLySmiTH
    • September 10th, 2008

    waaahh..!!! masuk kimia plak..
    jap nih diana maner nih..?
    cikgu diana..?

  2. huh~~

    • fara5
    • September 12th, 2008

    diana –> benzo-a-pyrene??apa tu carbon ke??huhhuu…ish..benda yg sdap le takleh nak mkn slalu..haha..yg bwk baik utk kesihatan sape nak mkn?tak sdap..hi hi hi…gurau2 je la..tp apa benda benzo-a-pyrene tu?mcm penah dgr..huhhuu

    paly –> ni bukan cikgu kimia tu le..knp?ko nak ngurat dia ke?/ko nak no hp dia??hahaha…yg ssi faizol ni knp plak??apa yg huh nyer??hohoho

    • rEy_aNa
    • September 13th, 2008

    hohohoho..porang2!!!hehe..pape la kowg ni..g study!!!!

    • PaLySmiTH
    • September 14th, 2008

    ko nih porang2.. isk3..
    skang nih takyah study..
    ko rilek je goyang kaki..
    hahahaaa….

    • saha
    • September 14th, 2008

    waa..
    cm eppy jew!!
    x jmput aku ek..
    smpai ati!
    huhuhuh..
    bgus arr korang..
    ajak sumer guru2 klas korng..
    kiteorng nye jamuan xde pn cikgu dtg..
    lyn dri jew..!
    huhuhuh..
    papehal..
    SmOge DpT rESulT yg CrmElNg DlM SpM AlL!

    • Ridzwan Ex-5sn1
    • September 14th, 2008

    hai korang!ingat aku lagi x?aku la wandex,bekas student 5sn1….luper ker?sedihnyer aku..T_T..aku skrng study kt SM Teknik Shah Alam…aku doakan korang brjaya dlm SPM..aku harap korang tak luper kt aku….Good Luck!

    • fara5
    • September 14th, 2008

    goyang kaki??hmm…ko sorang je kut paly..org lain suma tgk takut ni..ko tak takut ke??

    • fara5
    • September 14th, 2008

    siapakah kau wandex..bkn tak ingt..aku dah keliru ni..byk sngt wan..ko knal aku tak ni??hahhaa..ko xde gmbr nak bg ke??aku lupa lak muka ko..kalo ko bg..aku ingt la kut..hi hi hi

    • PaLySmiTH
    • September 16th, 2008

    takyah takut..
    tak mati pon kalo failed..
    hahaa..

    • fara5
    • September 17th, 2008

    mmg la ko tak mati..tp aku yg mati..
    haha..weh ko minat nak jd arkitek ke??
    apsal amik seni??
    weh..mati aku klu tak dpt A dlm kimia,fizik n add math..
    aku nak jd arkitek ni..hi hi hi
    kang runtuh plak rmh yg aku buat tu kalo fail dlm subjek2 ni.hahaha

    • PaLySmiTH
    • September 20th, 2008

    aku amik seni coz ayah aku suruh arr..
    lgpon bkan susah sgt nak score..
    kertas 1 aku taram jek pon bleh dpt half mark..
    ketas 2 jgn cte arr..
    lawa sket je kire pas..
    huhuuu…
    nak jd arkitek kat semestinyer kne score subjek sains tuh..
    arkitek kan ade byk cabang…
    so, tak semestinyer kne score sume tuh..
    asal lulus da arr..
    huhuu..

    • cazlien
    • September 20th, 2008

    arr..
    wandex mane ni weehh!!!
    ishh..
    xpuas hati la…
    nak taw jgak..
    kalo ader gmba dier ko send kat ku fara..
    ag 1,ex-5sn1…
    emm..
    xpaham2…

    • PaLySmiTH
    • September 22nd, 2008

    ridwan bin ramlan arr..
    yg pakai spek tuh…
    dier agak pendek..
    skang nih da agak tinggi arr..
    tp kompem lg tinggi dr ko shaz…
    hahahaaa..

    • fara5
    • September 22nd, 2008

    ntah la weh aku dah add dia kat ym..
    tp xberkesempatan nak chat dgn dia..
    al maklumlah..org yg aku slalu chat tu org yg ajar buat duit..
    eh2 berlagak plak..haha
    aku pn rasa mcm tu la..yg pendek pki songkok tu..
    haha..dah tinggi ke??ada sama tinggi mcm fiqry aizat x??
    ekekekeke..gurau2 aaa….

    • PaLySmiTH
    • September 23rd, 2008

    haaa… btol arr yg pakai songkok tuh…
    agak arr tinggi dier… yg aku taw lg tinggi dr shaz..
    hahahaaa..tu yg penting tuh..
    huhhuuu..

    • fara5
    • September 23rd, 2008

    oh..nnt aku try chat dgn dia bila kat ym nnt..
    tu pun klu smpt la..
    hahhaa..dah tambah tinggi ke dia??
    mcm tak caya nih..hi hi hi..
    ala2 hafiz ada x??tp hafiz pun dah tinggi skrng ni..huhuhuhu

    • PaLySmiTH
    • September 24th, 2008

    hahaha…
    tp shaz tetap tak tinggi2 gak..
    hahahahaha..

    • muslimah girl
    • October 22nd, 2008

    nmpk happy sgt party tu…. n u all very excited n cheersful.. hope not forget about SPM… =)

    • Ridzwan Ex-5sn1
    • October 24th, 2008

    Assalamualaikum,amboi2 mengata org len naaa..!!skit2 takper kot?hehe….
    thx to PaLy coz informkan pasal aku kt dorang…mmg btul kata2 PaLy tu…aku dah agak tinggi….hehe(tinggi skit jer).tapi btul ker Shaz tk tinggi2?…dah lama benar aku x bertemu beliau…so plss kirim salam kt dia ek?SPM pun nk dekat…so,good luck kt korang!
    aku nk mintak satu permintaan…lepas SPM nnti boleh x korang buat reunion student 5sn1 nih..hehe(sajer2 jer)aku cadang jer..
    hhmm..itu sahaja utk kali nih…assalamualaikum

    • fara5
    • October 24th, 2008

    wslm wan..jap2..ni aku nak bg tahu 1 benda lg ni..kenal tak hasliza??alah..kalo ko tak kenal pun tak pelah..tp dia nak kenal dgn ko..hahaha..weh tinggi ko dah brp skrng ni?ko sklh mn?tiap2 minggu balik rmh ke??haha..

    • Ridzwan Ex-5sn1
    • October 24th, 2008

    Hasliza mna eh….??(bingung kejap).x knl lah,sowy….tinggi aku?…hhmm entah laa….agak nyer sama tinggi ngan fiqry kot?
    aku skrng mentap di SM Teknik Shah Alam(asrama)2 minggu skali aku balik…heheheh….arrr,knaper Hasliza nk knl ngan aku…?

    • fara5
    • October 24th, 2008

    oh..tak kenal ea..nanti aku buat post psl liza.ko jgn lupa nak baca lak..jap liza ko tak kenal..aku ko kenal tak ni?haha..oh sama tinggi dgn fiqry..masih tetap pendek lagi la ni..hahahaha..sbb aku tinggi sikit dr fiqry…teknik shah alam kat seksyen brp ha?ko balik sndr ke mak ayah ko amik?pasal liza tu..dia tertanya2 kot..yelah..byk sngt nama wan..so dia tgh konpius n penin lalat la tu..haha

    • Ridzwan Ex-5sn1
    • October 24th, 2008

    engkau!?….hmmm…oooo kau….(buat2 knl),sbnar nyer x knl lah…sorry laa fara yg mna satu ek?bukan pendek tapi WanDex..heheh…skool tu seksyen 26….aku slalu balik sendri jer….x ske blaik ngan parents…takleh merayap….hehe…adoyai…penin plak dah?gi mkn obat laaa…

    • fara5
    • October 24th, 2008

    cis ni aku marah kalau org tak kenal aku ni..nyah kau dr sini..hi hi hi..gurau la..dulu ko skolah rendag kat sg kertas gak kan?Alah aku farah yg masa skolah rendah asik kena attack dgn cikgu2 terutama ustaz2 kat skolah tu sbb tak pki tudung masa gi skolah dulu..hi hi hi..seksyen 26 yg dekat pasar raya hero tu ke?ke yg dekat proton tu?

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: