Hari jadi Asnawi dan Amalina..

Ok..post kali ni aku gabungkan hari jadi korang aa…aku penat nak tulis satu2..hi hi hi..byk keja tak siap lg ni.Kerja aku kat internet dan email pun tak siap2 dan terbalas2 lagi.Abis la income aku kalau sikap aku berterusan mcm ni.Aku xlarat plak nak lyn bisnes offline dkt email aku tuh.HUH!!berlagak la plak aku ni.haha..

Sebenarnya hari jadi Asnawi pada 22/8 dan Amalina pula 23/8..cewah,hari jadi ketua dan penolong sebelah2 je rupanya.Hahaha..leh gosip2 tak ni??Alah..dua2 dah dimiliki la.Yelah still available la dikatakan.Kalo jual atau lelong dua2 org ni kat pasar.Laku ni..10 darham..10 darham..Haha..weh aku gurau2 la.

Haha..Amalina jgn marah aa..aku post ko punya hari jadi lmbat sikit.Amalina dah merajuk tu.Aku ingtkan nak postkan cerita psl hari jadi ko lepas aku gi party hari jadi ko jemput kat rmh ko hr tu.Tapi aku tak xjadi nak pg plak.Ko buat mlm..Sape nak hntrkan??ibu aku klu tau kawasan pinggiran tu xpela.Ni kang dia sesat atau pun tak psl2 join birhtday party ko kat sana.Haha..jemput anak.Mak pun ikut skali.

Sorry aa Amalina sbb tak dtng.Kalo ko buat siang leh pg kot.Malam payah sikt,ibu aku tu dah la rabun.Huhuhu..tapi wlu mcm mn pun Happy Birthday Amalina.Aku dah leh panggil ko akak ni.Hehe..

Tuk Asnawi plak.Aku tak tahu nak ckp psl apa budak ni.Kang aku kutuk ko Shafirah marah plak.Kang aku yg kena ketok ngn shafirah sbb kutuk ko.Haha..Ko pun sama Asnawi.Selamat hari jadi yg ke-17.Ko ni ckp la byk2 sikit.Ni senyap je.Ko bukan senyap sebenarnya..Ko ni yg mcm xcmpur dgn org.haha..nak ckp tak berckp ko la yg paling byk ckp masa BM.Hihihi..jgn marah aaa…nanti marah shafirah kat aku!!Tapi wlu mcm mn pun ko lah ketua yg melaksanakan tugasnya.Walaupun aku AJK BM..Ko yg angkut buku BM longman kaler ijau tu..heheh..TQ nawi..penat2 je..hahaha..tp cikgu yg suruh ko kan,dia tak ckp nama aku pun!hi hi hi

Oklah..Kata last dari aku.HAppy birthday utk dua2 org ni.Semoga sukses dlm SPM dan get straight A,s aaa..ko Amalina go2 with adib..chaiyok2 for kg smksk.HAhahahahahahahahahahaha..aku mmg jahat.

p/s – aku xde hadiah nak bg kat korang.Hehe..tggu aku dah keja nnt.Baru leh bg.Weh apsal hr jadi aku lmbt sngt ni.Haha

  1. eppy birtday….
    smoge pnjg umo..
    n cepat le kowag kawin..
    ble ak mkn nacik minyak kowg…..
    hhehe…
    just kidding..
    hve a nice day…

    • cazlien
    • August 29th, 2008

    epy bday!!

    • fara5
    • August 29th, 2008

    nasi minyak nawi ke ryan??hahaha..
    ko punya bila plak?xkan nawi je??
    aku nak rasa gak ko punya ni..hi hi hi

    • eyna valera
    • August 31st, 2008

    thanks a lot farah!
    aku tk majok larh,saja sakat ko.
    hehe.
    nnt ko dh keja aku tuntut adiah au,aku ingt!
    muahaha!
    to nawi: epi befday nawi!
    weyh weyh,aku mmg nk kahwin dgn adib.
    haha.
    gatal!
    ouh,ko ajk bm rupanya?haiya!
    ;p

    • fara5
    • August 31st, 2008

    hahaha..mn boleh mcm tu sbnrnya…
    klu aku lmbt post..aku takot dikatakan sbgi pilih buku..
    hi hi hi..mcm tak adil la kiranya nnt..
    sory tau amalina..
    weh klu aku letak gmbr adib kat sini boleh ke??
    hahhaa..
    p/s – weh bulu sape la aku pilih tu..hahaha

    • rEy_aNa
    • September 5th, 2008

    huhu..lmbt plak ak..neway..epy belated bezday tok korg!!!!

    • fara5
    • September 5th, 2008

    ko punya bezday bila rey?

    • rEy_aNa
    • September 5th, 2008

    bezday ak???
    ak da jd akk lagi awal dr korg..
    huhu..
    blan 2 r..

    • fara5
    • September 5th, 2008

    hmm akak ke??eh ko bulan 2 ke??
    hmm pasni kat skolah leh x nak panggil..
    kakak joi..wkaakaakakaka..leh x ni?

    • rEy_aNa
    • September 5th, 2008

    xley!!ko jgn beb..t die jtuh cinta kat ak..
    ak salah kan ko!!!!
    hahahaha

    • fara5
    • September 5th, 2008

    dia jatuh cinta kat ko ke ko yg jatuh cinta kat dia??
    akakakakaka..nanti bila aku dah scan gmbr..
    aku nak buat ppost hangat psl ko..
    aku nak edit2 kan gamba tu..
    wat gosip panas…wah..best nih..hi hi hi

    • shah_kz
    • October 30th, 2008

    hope korang eppy slalu!

    • fara5
    • October 31st, 2008

    hahhaa..sape epy tu?rey dgn F ke?hi hi hi hi

  1. September 25th, 2008
  2. September 26th, 2008

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: