BBQ di rumah Amalina…

Hahha..sape ingat kes ni??cewah..kes kunun..hmm budak lelaki masa ni tak terlibat pun..hi hi hi.. sori aa PALY ..tapi ko masih leh kutuk n bagi komen pasal entry kali ni..hahaha.no hal lah beb..tanpa ko..tak idup blog ni..hahaha..ko lah satu2nya kaum adam yg ada kat sini..ceh..kembang semangkuk lah tu..hehe..

BabiQ..BBQ ni kita org buat lepas abs piksa pertengahan tahun hr tu tak silap..haha..sebenarnya aku hampir2 tak join..sbb aku tak tahu rumah amalina yg terletak di pinggiran tu di mana..aku tahu pinggiran kat mana..tapi aku sejujurnya tak penah pun lalu kat situ kalau takde hal..aku pun jarang ngayau2 kat sana..mana taknya..rumah aku kat selayang..jadi apa hal aku nak pg sana kan??hi hi hi..berlagak la plak aku nih…

Majlis ni berlangsung pada 24.5.2008..hmm tgk tu..aku masih ingat lagi tarikh dia..hahaha..apa ada pada tarikh??jawapan dia..tarikh la menjadikan sesuatu itu menjadi sejarah sama ada kisah silam yg baik atau pun tidak..byk2 acara yg aku hadir(mcm la byk pada hal ni la 1st time)ni la yg ok kot..sbb senang nak bekerjasama..best gak masa tu..ok ni gmbr2 yg sempat aku tangkap masa BBQ lepas.

Hmm ni la gambar2 BBQ hr tu..hahaha..dah jd kenangan silam pun..tapi kan..aku pelik la dengan minah sorang tu..dia mcm tak penah jumpa rumput karpet plak..weh kat rmh aku pun byk ha..ko nak ke??rmh ko xde rumput ea??hi hi hi…pastu kuat makan plak tu..ko tgk dlm pinggan dia..penuh je..gmbr yg korang tgk tu..aku rasa 3rd round dah tu..hahaha..weh aku gurau la..


Selain dr tu..sesapa yg tgk gmbr ni…cuba korang tgk ayam BBQ tu..hahaha..len macam je kaler dia..hitam..wakakakaka….hanguih la tu.. ni anak dara sapa la ni yg duk dapoq tak reti masak ayam..hanguih tu ha..takleh wat menantu..abih rosak dapoq nnt..tah2 dapoq pun tak berasap..poket laki dia yg asik duk berasap ja…hehehehe…

Tapi ada gak yg tak dapat dtng masa tu..diantaranya ialah..Hazirah,Fadhilah,Jannah,Izzati,Aidira dan juga Azian..hi hi hi…yg 4 org tu tak dtng ada hal masa tu..yg dua org ni..Aidira dgn Azian aku xtahu knp xde..hahahaha….aku takmo komen panjang2 psl tu..mngkin sbb dia dah pindah dah kot..hi hi hi..aku jahat la weh..saje je kan..haha..wa chow dulu la beb..

p/s – korang leh klik dekat gambar tu klu nak zoom lebih dekat..gmbr last skali ni..alah hai..hi hi hi..xsmpt plak aku nak betulkan jambul aku tuh..masa tu basah lg..br pas smyng maghrib..dorang ni la..bising je panggil suh amik gmbr tak smpt nak betulkan jambul aku tu..hahahahaha..prasan la plak…

    • shazlinie comel
    • August 26th, 2008

    wee…
    kuangaja ko farah…………………
    hahaaa….
    xder gamba lain ker wehhh???
    siioott toolll….

    • fara5
    • August 26th, 2008

    apa plak..ok la ni…hahaha

    • PaLySmiTH
    • August 26th, 2008

    hahaa.. tak nak terlibat pon..
    lalalala..

    • ryan
    • August 27th, 2008

    wei…anak dara je…
    boyz x de ke…
    huhu…

    • ryan
    • August 27th, 2008

    cedap nye…

    • fara5
    • August 27th, 2008

    hmm sedap??
    hahaha..ko kena tgk dulu ayam tu mcm mn rupa dia ryan..
    br tau sedap ke tak..hahaha…

    paly..ko jeles ke??hahaha..

    • eyna valera
    • August 28th, 2008

    weyh pali,apa masalah ko dgn aku huh sbenarnya?
    tk fhm,tk fhm.
    kalau kau tk berminat dgn bbq yg buat kt umah aku ni,tk pe larh.
    umah aku bkn best mana pun.
    aku sedar.
    suka hati ko larh.
    aku give nk baek dgn ko.
    aku try tp ko,hmmm.
    no komen.

    • eyna valera
    • August 28th, 2008

    weyh pali,apa masalah ko dgn aku huh sbenarnya?
    tk fhm,tk fhm.
    kalau kau tk berminat dgn bbq yg buat kt umah aku ni,tk pe larh.
    umah aku bkn best mana pun.
    aku sedar.
    suka hati ko larh.
    aku give up nk baek dgn ko.
    aku try tp ko,hmmm.
    no komen.

    • eyna valera
    • August 28th, 2008

    bila nk masukkn gmbr kelas yg amik utk majalah skolah lak?
    haha.

    • ryan
    • August 28th, 2008

    huhu…
    amalina cowe ar
    ak x dpt dtg uma ko..
    busy beb..
    huhu…

    • cazlien
    • August 29th, 2008

    ahaaa..
    jnji aku enjoy!!

    • PaLySmiTH
    • August 31st, 2008

    helooo..
    aku takder masalah.. ko yg bermasalah..
    aku tak kaco ko ko takyah la kaco aku..
    aku ckp kat farah..
    bkan ckp kat ko.. yg ko terase apahal..?

    • fara5
    • August 31st, 2008

    wah..ada konflik ni..hahaha
    leh wat cerita ni..nak ke??hi hi hi
    shaz..apa lg..tlng la slmtkan keadaan..
    hahahahaha

    • PaLySmiTH
    • September 1st, 2008

    jap..sebelum tuh aku nak ckp sket..
    ble mase ko cbe nak bek ngan aku..
    tak der pon usahe2 yg ko tunjuk nak bek ngan aku..
    atleast arr,ko face to face ngan aku n mintak maap..
    tu baru dikire usahe..

    • cazlien
    • September 3rd, 2008

    emm…
    xmo msok cmpo la..

    • eyna valera
    • October 29th, 2008

    aku tk de usaha?
    bnyk cantik ko!
    at least aku kalau nk jemput ko,aku face to face dgn ko.
    ko ada face to face dgn aku?
    suka hati ko lah.
    aku dh mls nk cuba pape.
    ko rasa ko dh ckup bagus kn?
    teruskn lah rasa cmtu.
    aku kesian tgk org cm ko ni.
    satu lg,kalau comment ko mula2 tu bertujuan utk hntr kt frh,ingt sket,bbq tu umah aku.
    so ko nk kata aku tk yah terasa?
    sorrylah babe.
    cuba rumah ko lak tgk aku ckp benda yg sama.
    ada akal guna k.

    • arsenal’s fan
    • December 12th, 2008

    best nyer korang chat!!!!

    • arsenal’s fan
    • December 12th, 2008

    aku dgr citer ader org kerje kat sogo….
    confirm laris laa sogo!!!!

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: