Lets make money – Apa itu Youthsays Beta..

Ok..hari ni aku nak ajak korang buat duit dengan Youthsays..macam mn nak join benda ni??senang je..korang tayah susah2 nak pikir cam mn..program ni merupakan program berbayar…mcm mn dia byr??dia byr guna cek ataupun melalui akaun Paypal dan mcm2 akaun lg dia leh byr…arghhh..biar kan je la..jnji dia byr betul x??mcm mn aku buat duit??program ni pun masih lg dlm penyesiasatan aku..jd kalau korang nak cuba join..tekan kat banner atas tu..n daftar..ikutlah syarat2 yg dia nk tu dan korang isi kan lah borang2 tersebut..

Youthsays Beta ni sebenarnya senang je nak buat duit dengan dia..jika korang korang rajin n slalu bukak website ni korang mampu cecah duit sebanyak RM50..banyak tak RM50 ni??cukup la bg kita bdk2 hingusan yg masih sekolah lg tuk buat blanja…betul x??takpun leh kita wat simpanan kat bank uttk masa dpn atau sesak2 nnt..hi hi hi..

Modus operandinya sangat mudah. Lebih kurang sahaja macam Awsurveys. Kita jawab soalan survey dan promosikan referrals link kita. Dari cara itu, kita akan dapat duit dari diorang.Korang paham tak ni??maksud aku jawab je soalan yg dorang bg..tak byk mana pun n then kita akan dpt duit..tapi tak semestinya jawab sekali korang dah leh dapat RM50 tu..korang kena slalu rajin bukak website tu n survey soalan yg ditawarkan apabila jwb dapat duit..hahaha…mudah kan..apa kata korang try join program ni sebagai permulaan korang kenal2 dgn blog aku ni..join la weh..

Tadi..aku baru sahaja completekan profile aku dan dah dikreditkan RM0.50. Hmm cepat kan???Pasni aku nak completekan survey yang lain. Jadi jangan terlambat untuk menyertai Youthsays Program. Ini antara satu lagi program survey online dalam bahasa melayu yang mendapat perhatian aku.

Korang leh join dari link ini : Youthsays Program

p/s – jika korang rajin..korang promotekan link refferal korang..1 downline korang akan dpt RM0.20 sen..aku tahu korang akan ckp..eleh takat RM0.20 tu apa barang..bukan byk mn pun!!!!aku pasti tu yg akan keluar dr mulut korang..tp ingt..tiada benda yg mudah kalau nak dptkan duit..sikit2 lama2 jd bukit..betul tak??kenapa aku leh buat dan korang tidak??jadi jgnlah malas sngt..Campur lagi dengan survey-survey yang lain, aku tak rasa mustahil untuk cecah RM50 itu kan?jom join program ni…moh sama2 kita buat duit noh…hi hi hi

    • bong
    • September 19th, 2008

    saya tenterakategori dewasa.tp rasa nak join this club.boleh ke x?lgpun dlm form korang just for civiliant not me,why/

    • fara5
    • September 19th, 2008

    bong nak join youthsays ni ke?ke nak join blog ni??hahhaa…klu nak join youthsays ni.Boleh je..xde masalah..apa yg saya tahu org dewasa lg senang nak dpt survey kat youthsays ni.byk soalan2 survey yg dia bg berbanding bdk belasan thn.Tak silap sy soalan yg dorang bg tu ikut umur.Org dewasa kat youthsays ni biasanya juga dpt tawaran jwb soalan lebih nilai tinggi drpd bdk2..paham xni??hi hi hi

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: