Aku lupa la hari ni hari jadi Mak Cik Shazlinie..

Hi hi hi..jgn mara aaaa..mak cik shaz…hahaha..bkn mak cik shaz punya happy birthday..Tapi si shaz ni haaa punya hari jadi..wakakakakaka..mesti dia merajuk aku tak tulis post pasal hari jadi dia…hmm sori k…banyak keja maaaaa….bukan tak nak buat cerita pasal ko shaz…aku minggu ni bisnes offline byk la..hi hi hi..berlagak la plak..aku pasti shaz dengan paly tak sabau2 nak tgk post yg terbaru psl jamuan tu..post tu dah siap..cuma aku tak rasa nak post kan dalam masa terdekat..weh bg sesiapa yg nak hntr gambar atau video hr jamuan hari tu..hntr melalui email tau..aku tak dpt buka YM minggu ni..sbb bisnes melalui email aku mencanak2 plak minggu ni..buku pun tak baca lg ni weh..huhhuu..ok nnt hantar la gmbr atau video tu kat email aku ni k…farah_ao6@yahoo.com

Ni la mak cik shaz..hahaha..sape tak kenal dia maka tak cinta la kat shaz ni..hehehehe….ko kenal dia ke Paly????aku tak kenal..hahaha..weh aku gurau je la..Paly nampkanya kita ada lagi sorang yg kita dah boleh panggil kakak atau mak cik ni..hehehe..dah tua rupanya si shaz ni..dah 17 pun..leh kawin dah budak ni..kalau kawinkan dia dah leh dapat anak dah…wkakakakaka..sekali lg gurauan utk hari jadi ko shaz..

Hmm si shaz ni lahir pada 20hr 8 1991…aku leh klasifikasikan dia ni pendek mungkin disebabkan terlalu byk minum susu kot masa kecik..hahaha..sbb aku ada baca terlalu byk minum susu leh terbantut..kihkihkih..ok..jom kita tgk lg gmbr si shaz ni…jeng3..

Weh tu kasut sape tu??kasut spare si shaz masa nak merentas desa ke??patut la bau semacam masa dah abis merentas desa hr tu…bau shaz rupanya..hahahaha..hmm aku xde apa nak ckp sebenarnya..post kali ni agak buntu sikit kepala otak aku nakpikir tulis apa..kepala tgh berserabut ni..mcm2 nak kena buat..huhuhu..sape nak jd secretary utk bisnes aku??hahaha..aku gurau je la..ok la shaz..belajar betul2 n score for SPM..

p/s – ada org tu sambut hr jadi dia tak jemput pun aku smlm..aku rasa dia sambut kat kfc kot..haahahaha..weh shaz..ko nampak xkereta mak aku langgar toyota vios masa ko tunggu bas smlm??hi hi hi..tuan dia cina ke??rmi tak yg ada kat situ masa tu??ko sibuk la shaz..time aku ada kat situ ko pun ada kat situ gak..kaco la ko..dah jd saksi langgar lari suda..hi hi hi..nasib baik calar je bkn kemek…ko nmpk tuan kereta toyota tu tak??

    • lieezzy
    • August 21st, 2008

    happy bezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzday syzzzzzzzzzzzzzzzzz
    ko ade ‘scandal’ ngan pali ek??????
    klu ye…..
    yuckkkkkkkksssssssssss

    • shazlinie
    • August 22nd, 2008

    aku dah pesan..
    jgn post pasal aku…
    ko nie…
    haha..
    aku nmpk ko..tp wat2 xnmpk!!
    haha..
    aku dh pasan yg ko syum2..
    tp nk tegur..segan pulak..
    cewah…sejak bile aku taw segan2 nie..
    hehe…
    aku bkn xnk ajak..
    tp ko pon xder aku nk kontek..
    kelas kimia pon ko xdtg…
    o9 pon ko x…
    nk kol2 sure2 xder kat uma kot…
    haha…
    aku dh jd saksi..tp tuan pyer kete tu x nmpk…

    • shazlinie
    • August 22nd, 2008

    teniu leeezzzzyyyy…
    ooittt…..
    ble mase plak aku ader scandal2 nieh…..
    aku dah insaf la…
    xnak ader scandal ngn saper2..
    ckup bf aku sowg..
    hahaha…..

    paly..
    bez fwen…
    tp cam sengal…
    haha…
    ntok paly…sooryy erkk…
    ko la kwn bek aku yg xbek…
    hahaha…

    • fara5
    • August 22nd, 2008

    alah rilek la shaz..takkan xleh pos psl ko kot..hahahaha..
    skali skala sambut…biar la heboh kat dunia internet plak..hi hi hi..
    weh lieezzy mmg dia ada scandal dgn paly punn..haha

    blah la ko..segan konon..ke takut nak blanja aku ni??hahaha..
    ibu aku la..dia dah gesel keta tu..nasib baik cat je yg calar..
    dah la toyota vios..langgar bunyik kuat plak tu..smpi org yg tnggu bas pndng2..
    ko plak ada kat situ time tu..hahaha..kaco ko ni…
    aku plak suh ibu aku..bu2..cpt2 cabut je la..
    pastu dlm keta aku buat2 ibu aku rasa bersalah..hahahaha
    jahat aku nih…langgar lari dowh..tp xkemek pun keta tu..

    p/s – apsal liza letak nama dia lieezzy??ada apa2 makna ke ni??hahaha

    • shazlinie
    • August 22nd, 2008

    arrr…
    itu la pasal…
    lizaaaa…
    ader paper ke nie…

    aku pon nk letak nme lenn arr..
    haha…
    ltak nme aku combine ngn nme……..
    haha…

    arr..
    yot..ko tgok la 2 eko manusia nie…
    sbokk dokk ckp kte ader scndal…
    huhu…

    farah..
    aku bkn nk jimat arr..
    kate njk celebrate befday..
    ptot korg arr blanje…
    haha…

    • fara5
    • August 22nd, 2008

    shaz mcm suka je kena scandal ngan paly ni??ekekekekeke…
    yelah kata hr jadi ko…ko la yg kena blanja…hahaha..apsal lak aku..
    ko yg nak smbut..ko kena kuarkan bajet la..hi hi hi
    ko yg 17 thn dah..bkn aku…wakakakaka

    • shazlinie
    • August 23rd, 2008

    alaaa..
    kire aku da sweet 17 la wooii..
    ko xlagi..
    bdk2 lg tu…
    hahaa…

    arh ko…
    laki aku bace jeles dier taw x..
    haha…

    • fara5
    • August 23rd, 2008

    sweet 17 atau dah tua?hi hi hi

    • shazlinie comel
    • August 23rd, 2008

    we..
    aku mude lg la…

    • fara5
    • August 23rd, 2008

    ye ke?/mcm mak cik je..
    hi hi hi..aku gurau la..

    • shazlinie comel
    • August 24th, 2008

    alang2 mcm mak cik bek ko ckp mcm mak nenek!!
    haha…

    • fara5
    • August 24th, 2008

    wah..leh aku canang nama ko dgn panggil ko nenek kat sklh..nnt..hi hi hi

    • PaLySmiTH
    • August 25th, 2008

    wowo..
    mentang2 3 hr aku tak on9 ko rang kutuk2 aku..
    huhu..
    takper..
    liza-liezzzy..?
    atau
    liza-lazy…??
    hak3…memang kene dowh name ko lazy..
    huhu…
    mmmmm.. weh..
    ape skandal2 nih..?
    takbek dowh.. dlu ye arr.. mase 2 taon lps nyer cter..
    skang member bek jek..
    btol tak don..?

    • shazlinie comel
    • August 26th, 2008

    betol tu betol..

    • fara5
    • August 26th, 2008

    ko suma betol shaz bila pali ckp..
    hahaha..ada apa2 ke ngan paly??

    • PaLySmiTH
    • August 26th, 2008

    besh fwen je dowh..
    korang pikir len plak..
    tak bek dow fitnah..
    dose..
    nanti spm ko tak berkat..
    haaa..

    • ryan
    • August 27th, 2008

    hehe…
    comel nye makcik nie…..
    huhu…

    • eyna valera
    • August 28th, 2008

    bising larh shaz ni dlm blog utk dia ni.
    bahaha.šŸ˜€

    • ryan
    • August 28th, 2008

    huhu..
    biase ar.. nak glemer 2…
    huhu..

    • cazlien
    • August 29th, 2008

    well!!
    haha…
    ehem..

    • ryan
    • August 30th, 2008

    kecoh….
    2 pun nak bangge ke..
    huhu..

    • cazlien
    • September 4th, 2008

    elehh…

    • rEy_aNa
    • September 5th, 2008

    hohohoh..klaka2 r korg ni..wei ko jgn r wat gosip liar 2..
    ak bnuh ko kang..coz da taw ko nk wat psal per..ggrrr..hehehe

    • rEy_aNa
    • September 5th, 2008

    caz comey??salah2..ak lg comey..xkre2!!!hahahaha

    • cazlien
    • September 13th, 2008

    wooii..
    pasan lorrhh…

    • fara5
    • September 13th, 2008

    ha..gado2….kasi fight itu rey..aakakakakakaka

    • rEy_aNa
    • September 13th, 2008

    eh..mslh btol sih..xkre2..hahahaha

    • Ridzwan Ex-5sn1
    • September 14th, 2008

    Nice…happy friendship!..Da lama aku x nmpak Shaz nih sejak aku pinda skool…makin comel nmpak nyer!aper2 pun,Happy Birthday To You!err…..sempat lagi ker? aku baru jer jumpa blog nih(aku cari sendiri nih)…heheh…^^V peace! (WanDex)Good Luck 4 SPM!

    • cazlien
    • September 20th, 2008

    ehh..
    ni ridzuan yg maner nie???

    • cazlien
    • September 20th, 2008

    ehh..
    ni ridzwan yg maner nie???

  1. September 17th, 2008

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: