18hb 8 bersamaan dgn hari jadi FADHILAH HASAN..

Hahahaha..nmpknya aku ada sorang kawan yg aku boleh panggil kakak esok bila gi seminar kat Dewan setan Sri Siantan tu..hehehe..jom kita kacau dia besok..panggil dia kakak ramai2..hi hi hi..jahat aku nih..yelah kita kena bg semangat yg kuat kat Fadhilah yg bakal gi PLKN tahun dpn ni..aku bukan nak ejek ke apa..tapi aku teringin gak nak pg PLKN tu..mcm best je aku tgk..tp nama aku tak tersenarai plak..weh sedih ni..apa2 pun..HAPPY BIRTHDAY FADHILAH..cewah..nampak gayanya Fadhilah adalah org pertama yg aku sambut hr jadinya di dalam blog aku ni..hi hi hi..bertuah ko Fadhilah weh..Shaz dgn Pali..hang kena tunggu turn noh…hahaha..agak susah nak amik gmbr si Fadhilah ni..namun sepandai2 tupai melompat akhirnya dapat gak aku tangkap gambar si tupai ni..oppsss…Fadhilah la…jom kita tgk Siapakah si Fadhilah ni..wah..mcm dah xkenal kawan suda..hahaha

Aku dgn Fadhilah ni dah kwn lama dah..time skolah rendah dulu..sebenarnya selalu gak satu kelas..tp masa skolah rendah aku jarang tegur dia wlupun duk depan aku je..hi hi hi..masa tu sape tak kenal identiti aku kan??hahaha..mn lah ada org nak kwn dgn aku masa tu..aku mula rapat dgn Fadhilah ni masa tingkatan dua..masa tu satu kelas..hahaha..pastu meja diubah tempat dan aku duk sebelah dia..dan pada situ lah mulanya kerapatan aku dgn dia..kerapatan yg aku mksdkan tu kwn haaa..bkn benda lain..

Pastu satu kelas lg masa tingkatan 3..hi hi hi..masa ni aku duk sebelah dgn dia gak..dua org..bkn 3 org satu meja mcm masa form 2 dulu..weh!!paham tak apa yg aku cerita ni???ok..smbng lg..pastu smpi la ni la..aku satu kelas dgn dia..haha..kiranya dah lama gak bersama..hmm boleh dikatakan Fadhilah la kwn paling lama aku kenal yg rapat berhubung smpi skrng sejak dari sekolah rendah..

Aku x abih cerita lg psl Fadhilah ni..aku nak cerita plak psl aku gaduh dgn ddia..hehehe..kami bergaduh dlm senyap gak la..thn lps masa 2007..aku gaduh dgn dia bkn psl apa..dia agak bad mood hr tu..aku ni plak..peduli apa dgn org..dia xtegur aku hr tu..jd kunun kecik hatinya la…aku punya stail..takmo tegur dah..blah la ko..ingt aku nak tegur ko??ko yg tak nak tegur..aku plak nak bg muka kat ko..hi hi hi..hmm sape xkenal dgn sikap farah bukan??mcm tu la dia..jd sesapa nak buat hal..buat la..aku pedulik hape..lantok ko..aku maleh nak melayan..ok2..smbng balik cerita..sejak dr tu aku dah ckp dgn dia lg..lama gak la..3bulan kot klu xsilap..tp masih semeja kat kelas 4 sn 1 dulu..hahaha..

Bila plak aku baik dgn dia..ok mcm ni cerita dia.sekeras2 hati aku..ada gak lembutnya bukan??aku hntr gak kad raya kat dia..aku rasa dia dpt..hish!!mst la dpt sblm ni aku hntr dpt xkan time gado plak hntr surat xsmpi2kan..haha..dia pun hntr gak kad raya kat aku..tp aku rasa aku punya yg smpi dulu kat dia..sbb dia punya dpt lps abis bulan puasa..haha..dua2 mintak maaf..Fadhilah siap tulis surat lg..surat tu masih lg tersimpan..nak aku baca kan ke??xpayah la kot..xbaik cerita psl rahsia org ni..diam2 je la..masa aku dlm perjalanan nak pg kg belah abah aku plak..si Fadhilah kirim sms..dia tanya aku kat mn n dah dpt kad raya dia ke belum..hahaha..dia bg sms..aku plak..korang ingt aku senang2 nak bg sms kat org ke??pedulik hape aku..hi hi hi..tp aku bls la sms dia..mcm terharu pun ada ni..ok dah la tu..penat aku cerita psl dia dgn aku..korang ada cerita psl Fadhilah ke??cerita la kat bahagian ruang komen tu..haha..

Last sekali..aku nak ucapkan…HAPPY BIRTHDAY FADHILAH…dah boleh panggil ko akak ni..hehe..study smart for ur SPM n ur TRIAL..
aku nak blanja ko mkn apa ha bsk kat dewan sri siantan tu??hmm aku blanja kat gerai dpn kolam renang tu ok ke Fadhilah??haha..

p/s – aku rasa Fadhilah mst tgh kecik hati dgn aku mlm ni..nak tahu sbb apa??sbb aku tak ucapkan Happy Birthday kat dia lg ni..aku saje je bg sms lambat2 sikit..hahaha..bagi msg time dia dah tido nnt..dia mst tgh kecewa ingtkan aku xingt yg bsk adalah hr jadi dia..jadi sesapa yg ada no hp Fadhilah tu..sms la cpt2..xpun masih smpt lg nak ucapkan bsk kat dewan sri siantan tu..ok???

pss- jgn ko ingt aku xde gmbr ko Fadhilah..wlupun agak susah nak amik gmbr ko..muka dan lubang idungmu tatap ada di dalam pc ku ini..hahahahaha…

    • shazlinie
    • August 18th, 2008

    wwooooo….
    aku ponn terharuuu maaa…
    hahahaaaa…
    so…bday aku hr rabu ni ko post citer gak ker…
    aku tggu niee….
    sbb dlm byk2 date…
    date bday aku arr yg plg bezzz!!
    ntok paly…
    prepare adia taw….
    haha……
    yg fadhilah nie…
    epyyy belAted befday!!!

    • PaLySmiTH
    • August 18th, 2008

    eleh besday aku hr tuh tak smbut pon..
    huh..
    aku lg arr sedey dow..
    aku nak pgi plkn..
    tp tak dpt..
    nak bwat camner..

    • fadhilah
    • August 21st, 2008

    kuang hajar punyer farah….🙂

    • lieezzy
    • August 21st, 2008

    heeeeeeeeeeeeee……………cute rrrrrrrrrrr

    • lieezzy
    • August 21st, 2008

    pdn muke pali!!!!
    da la jahat!!!!

    • fara5
    • August 22nd, 2008

    paly – weh bila hr jadi ko??lupa plak aku..hahaha

    liza – sape yg cute??Fadhilah ke??hahahaha..

    Jannah – Tak baik guna nama Fadhilah nak bg komen…
    Aku bg tau dia nnt..ko jual nama org haaa..
    Nanti dpt kesan sampingan dia tahu la…wakakaka

    • shazlinie comel
    • August 23rd, 2008

    nak taw saper yg comel…
    aku la tu….
    hahaha…

    • fara5
    • August 23rd, 2008

    hahaha..si shaz prasan da..ko ketot la shaz..bkn comel..hi hi hi

    • shazlinie comel
    • August 23rd, 2008

    we..
    ko taw x…
    standard la org tggi aku neh…
    ko pon pendek jgak!!
    hahaha…

    xper..
    aper yg pntg…………..

    AKU COMEL…

    huuhhuu…

    • fara5
    • August 23rd, 2008

    standard apa..kalau adik aku darjah 6 tu berdiri sebelah ko..
    ko tgk dia mcm gergasi agaknya ssb ko kecik sngt..hi hi hi
    aku mn de pendek..aku la yg patut dikatakan ketinggian yg standard..
    aku tinggi dr ko apa..hisshhh

    • shazlinie comel
    • August 24th, 2008

    arh..
    aku peduli ape..
    janji aku comel..
    haha…
    tinggi2 watpe…
    ko tgok clazmate kte..
    mostly..
    pendek2 taw…
    tp sbb dorg berisi tuu yg nmpk mcm stndrd…
    laki2 pon same..
    hahaha..

    • fara5
    • August 24th, 2008

    ada ke mcm tu plak..
    org klu dah pendek tu..lg berisi..lg nmpk pendek..
    apa la..ko tu dah sah2 pendek..
    xnak ngaku ea??hahaha

    • PaLySmiTH
    • August 25th, 2008

    haha.. shaz pendek..
    =P
    liza gemok..
    =P

    • eyna valera
    • August 28th, 2008

    alaaar,nk majok ar.
    birthday aku tk de blog cm ni pun.
    haha.
    dh larh frh tk dtg!
    ;p

    • cazlien
    • August 29th, 2008

    yela aku pendek!!

    • rEy_aNa
    • September 5th, 2008

    lorr..awt korg dok gado2 sal comey2 ni..
    xpuas ati ni..
    ni the leader of pling comey!!
    ak yg comey..
    caz..ko jgn pasan..xkre2..
    hehehe
    rey COMEY..cam ssuai title 2..
    caz comey..???cam plik..hahahahaha
    jap2..try len..
    farah comey????hmm..
    lg plik!!!!!wakakakaka
    name ak gak ssuai..huhu

    • fara5
    • September 5th, 2008

    aku tahu aku tak comel n lawa..aku sedar aku sape..huhhuu
    yelah..ko yg comel..xbleh blah kan??hi hi hi..
    rey comel??hmm dia lg comel klu digandingkan dgn abg tut…
    sape abg ko tu weh??Abg F atau H??ko nak yg mn 1??
    hahhaa..both still available ma..
    pilih2..10 darham…10 darahm..
    sori la kalo jual murah sikit ea.hahaha

  1. August 30th, 2008

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: