Lets make money – Lets Download free ebook The Internet Marketing Cure n join pay per lead program..

OK…hr ni plak aku pun berminat nak ckp lg satu program pay per lead..program ni pun aku tau dr titan..hahaha..sbb dia lah satu2 info yg aku dpt tahu mcm mn nak buat duit melalui internet..ok program ni datangnya dari Scoot Boulch.Aku rasa agak best gak..nak tahu kenapa??sebab bayaran dia tinggi utk program ni..seorang mendownload dah dpt USD0.50…wah byk tak??hahaha..kalau tukau duit malaysia tu dah jadi RM1.50..cuba korang bayangkan dpt seorang je dah burn RM1.50..best tak??hehehe..

Ebook yang bertajuk The Internet Marketing Cure ini menulis tentang:

* Kebenaran Internet Marketing dan arah tuju
* Perkataan “T”, yang memberikan janji-janji palsu
* “Gurus” vs. “DoRus” – kebenaran terungkai
* 2 Pilihan kejayaan perjalanan Internet Marketing Anda
* Kebangkitan DoRu! – bilangan IM semakin ramai yang tidak anda kenali.

Macam mana sy mau join??senang je..ikut peraturan kat bawah ni..

  1. Register kat link ni..klik sahaja dekat sini
  2. Mesti ada akaun paypal..supaya pembayaran senang nak dibuat.
  3. Pas register tu confirm kan link n buat la mcm program pay per lead biasa..
  4. Takde aktiviti spamming
  5. Kena pandai promote n promote..

Amacam senang tak??bukan susah mana pun kan..apa lagi jom la join..kalau nak dapatkan ebook free tu..klik dekat sini utk mendownload..tolong la jangan jadi malas..bukan lama pun utk ambil masa mendownload tu..tak sampai seminit pun..sekejap je..bak kata pepatah…di mana ada kemahuan di situ ada jalan…jangan banyak lak songeh korang..download je la..hehehehe..tak susah kan??hendak seribu daya..tak mau seribu dalih..wah sudah bermain peribahasa nampak gayanya aku ni.hehehe..dah2..gi download n dapatkan ebook free tu..jgn lengah2 lagi..

ps – hi hi hi..ni suma terjadi lepas aku baca kat blog titan..wlu pun aku takde akaun paypal..aku tetap nak buat jugak..hahaha..aku pedulik hape..aku just nak try je..titan..jgn marah ea..kot2 penulisan aku nak sama dgn ko..hahaha..hati tergerak nak tulis ayat sama nih..huhhuu..ok..lets download n get free ebook!!!

    • lieezzy
    • August 21st, 2008

    x best!!!!!!!!!!!

    • fara5
    • August 22nd, 2008

    ko kata xbest..bg aku best sbb dgn benda ni la aku dpt jana duit..hahaha..xpercya??cuba gi download n baca…

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: