Cadangan utk pertambah baikan blog 5 Sains 1..

Wokeh..hari ni aku nak tambah satu lagi post..tapi kali ni bukan utk apa..aku cuma nak mintak pandangan dari korang jap..kata 5 sains 1..apa kata kita bekerjasama sikit utk blog ni..apa yang aku nak korang bagi cadangan penambah baikan di bahagian ruang komen..Macam aku cakap..It’s All GOOD????

Hmm..apa lg nak cakap haa??aiseh..takde idea plak kali ni..huhhuu..hmm..hmm..hmm..hahaha..weh takmo kluar plak idea dr kpale otak aku..korang bg je la komen apa yg best dan tak best kat dlm blog ni..kang duk tanya aku..aku cakap suma ok je..

Takpun macam ni la..bagi sesiapa ada cerita yang ingin di postkan..apa kata korang bagi kat aku..dan aku akan postkan..ok x??hehehe..klu aku sorang je duk mengarang..nnt koranga bosan plak..takmo la macam tu kan..huhhuu..baik takyah wujudkan blog ni klu mcm tu..ok??bagi cadangan tau..hi hi hi..wa chow dulu beb…

    • PaLySmiTH
    • August 8th, 2008

    weh..
    aku cadangkan… ko detail kan blog nih..
    sebab dier memanjang je ke bawah..
    susah arr..
    ko detail kan satu2..
    aktiviti kte tempat len..iklan tempat len..
    cerite tempat len..
    baru tak serabut..

    • shazlinie
    • August 10th, 2008

    arr…aku stuju ngn paly boyot tuuu…
    n kalo boleh…
    kite sumbatkan muke2 studen 5sn1..
    one by one..
    tp xyh la letak besar2…
    simple2 jer…

    • PaLySmiTH
    • August 10th, 2008

    boyot tuh tande aku senang hati..
    ko tgk daddy.. perot dier sket nyer besar.. hati dier senang je memanjang..
    haha..

    • shazlinie
    • August 12th, 2008

    ehh..
    sng ati ker??
    bkn sbb byk lemak…
    hahaha…

    • fara5
    • August 14th, 2008

    mksd ko detail satu persatu mcm mn paly??

    aku bkn xnak buat mcm tu la shaz..tp..
    aku mls nak amik maklumat psl bdk2 kelas kita tu..
    hahahaha..tu aku buat time cuti je la..huhhuu..

    • PaLySmiTH
    • August 14th, 2008

    oit..
    aku on diet dow..
    elok2 sket..
    huhu..
    mmmm.. farah.. silap plak..
    ko da bwat da..
    aku je tak pasan…da ok da blog nih..

    • shazlinie
    • August 14th, 2008

    alah xyh bt dala..
    aku xnk amik taw da..
    result aku twok dah ni..
    emm…
    alang2 ni..aku nk amk ksempatan la..
    nak say sorry to all off my fwen..
    such as yg slalu kne kutuk tu…
    bt ckg2…
    arap2 ader arr ckg yg dpt cari blog ni…
    doakan SPM ak dpr result yg bek!!
    orait!!!

    • fara5
    • August 14th, 2008

    bukan xnak buat la weyh..aku buat la time cuti ni..huhhuu
    shaz terasa..hahaha..tu la slalu sngt kutuk org tua tu..oppss…cikgu..
    hahahaha..dah mcm ni br nak nyesal..lek la weh..

    hahaha..weh dah lama aku xupdate blog ni..hohoho
    time cuti aku update gler2 la..hahaha
    persoalan cepu mas aku kat ko pali..shaz pun sama..
    patutkah kita sambut hari jadi guru2 kita??
    hi hi hi..kita sambut dgn promote dorang kat sini cukup la..
    takyah la gi sambut kat sklh tu..kang len lak cerita..
    korang rasa patut x aku tulis post2 mengenai hari jd guru2 kita??

    • Aliefm
    • August 15th, 2008

    wei farah,,cadangan ko tu cam ok je…
    setakat ambik maklumat ako no hal leh tolong,,,
    ko bgth ape nak mintak kat depa suma k,,,
    pasal cadangan ko kat atas ni.. ako rasa ok jugakkk
    k ah aku cau
    peace:-)

    • PaLySmiTH
    • August 15th, 2008

    patot2…

    • shazlinie
    • August 16th, 2008

    yep…
    aku rase patot la..
    we..asal aku rase blog ni mcm aku,farah.ngn paly jee yg care..??
    yg len mcm wat xtaw je..
    pasan x???haha….

    • fara5
    • August 16th, 2008

    hahaha..xpela..biar le dorang..kita care sama2..hahaha..
    aku takat nak promote blog ni dgn org luar boleh je..
    xde hal…bab2 bloger ni pun bukan susah nak promote2 nyer..
    bdk2 kelas kita yg tak brp heran dgn blog2 ni kot..
    sbb korang masih tak tahu apa keistimewaan blog & fungsinya..
    bdk2 skolah ni aku peratikan la..bukan nak ckp apa..
    mngkin masih tak tahu sngt psl penggunaan internet ni..
    jd mrk lebih tertumpu pada myspace dah juga friendster…
    haha..betol x apa aku ckp ni??aku rasa ko ngn pali pun mcm tu gak kan??
    tp nasib baik la korang ada layan blog kat sini..hi hi hi..
    TQ weh..klu tak..dah mati blog 5 sn 1 ni..hahahaha…

  1. btol2..
    ko patot thx kat aku sbab idopkan blog nih..
    tp ko jgn riso..
    kte tgk lepas spm nanti..
    lps spm kte da tak jumpe..
    so kalo nak berhubung kompem arr kat blog nih

    • shazlinie
    • August 17th, 2008

    BETOL TU BETOLL..
    haha…ape ko pkey aku lyn ms ngn fs jer ker..
    msn skali taw..
    aku taw la cket2 pasal dunia it nie…
    dunia tanpa sempadan…kire dunia dihujung jari….
    haha…aku rase la dak2 tu smue mmg kuno arr..xmo amk taw pasal2 blog nie…haha..

    • PaLySmiTH
    • August 17th, 2008

    alah ko..
    sume aku ckp btol..

    • shazlinie
    • August 17th, 2008

    elehh..pasan plak..

    • PaLySmiTH
    • August 18th, 2008

    wehh..
    nanti aku post gamba jamuan..
    aku nak ko ltk gamba ko skali farah..
    gamba yg aku tangkap..
    hahaha..
    ko syik ltk gamba org je..
    gamba ko takder..
    maner bleh…

    • shazlinie
    • August 19th, 2008

    haaa…
    xkesah la..
    jnji jgn sumbat gamba ku kat dlm blog nie!!

    • PaLySmiTH
    • August 20th, 2008

    haaa..
    naseb arr..
    aku nak gamba sume org ader..
    bru best..

    • shazlinie
    • August 20th, 2008

    arh…

    • PaLySmiTH
    • August 21st, 2008

    eleh..
    kate blog 5sn1..
    kalo takde gamba sume satu kelas, bek takyah ltk name blog 5sn1..
    huhuu..

    • shazlinie
    • August 21st, 2008

    orait…
    jnji mke aku xder..

    • fara5
    • August 21st, 2008

    lek la paly..aku yg pegang blog ni..
    ko takyah risau..muka si shaz ni..aku tetap akan letak jugak..
    ko jgn dgr ckp si kuno shaz ni..hahaahahha..
    jgn mara aaaa..aku gurau je…
    weh klu nak hntr gmbr ko attach kat email n hntr kat aku la..
    aku tak dpt nak buka YM dlm 2 minggu ni..
    nnt customer serang..mls aku nak lyn kekadang..huhhuu

  2. ni gosip2 ape nie?
    boleh tumpang lalu x?
    hahhaa
    saje je melawat

    • ryan
    • August 27th, 2008

    wei…
    taruk ar gmb yg best…
    huhu…
    gmb jamuan x de ke…

    • fara5
    • August 27th, 2008

    aku xnak letak yg best2 skrng ni..
    hahaha..aku br je tempah hosting utk blog 5 sn 1 ni..
    tunggu la ye..hahaha..tp psl gmbr jamuan tu..
    aku akan post kan gak nnt..rilek aaa

  3. Letak yg x bper best la.haha
    aik ryan aku mintak wayar lor..
    adoyaii

    • fara5
    • August 27th, 2008

    wayar apa ni faizol??huhhuu..ni ada apa2 konspirasi diantara ko dgn ryan ke??hahaha…

  4. konspirasi terpimpin..
    aku maksudkn ryan ni wayar putus sikit.hehehe

    • ryan
    • August 28th, 2008

    kurag ajo ko pejol..
    jage ko…
    wayer lo yg putus kot..
    huhu
    hehe..

  5. Hak2.
    diam2 sudeyh..kantoi la nnt!
    wahahaha
    okeyh ryan wayar aku try okeh.cun lyan!

    • fara5
    • August 29th, 2008

    xpela..dua2 putus..hahaha…

  6. wei..
    korag da wat keje skolh blom…
    bek kowang wat…
    jgn asyik nak kome je..
    hehe..
    mcm ak punye lak…..

  7. weyh korang selamat berpose weyh!
    pose jgn x pose..

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: