Lets make money – Donwload free Pro Affilate ebook n joint the pay per lead program

OK..hari ni aku nak ckp pasal program pay per lead plak..sebenarnya post ni dah lama tertangguh..tapi takpe la..aku postkan jugak..hehehe..wlupun dah terlambat gler..ebook ni dilancarkan oleh Din beramboi dan Kento..laporan ni PERCUMA JE..jd kalau berminat korang boleh download kat sini..

Apa yang ada di dalam ebook ringkas PERCUMA ini?

Ebook ringkas ini akan memberikan panduan dan teknik yang betul dalam melakukan program affiliate. Kami tidak mahu anda berasa tertipu, jadi ingin menjelaskan kepada anda ebook ini adalah panduan dan langkah pertama yang selama ini ramai mengabaikannya.

Ini adalah sebahagian dari bab pertama Panduan Pro Affiliate dan akan mengajar anda tentang pencarian niche untuk market affiliate dan bagaimana ingin menguasai pasaran affiliate.

Apa yang lebih menarik adalah…anda boleh buat duit dengan laporan percuma ini !

Ya, kami menyediakan satu program affiliate Pay Per Lead di mana jika anda menjadi affiliate kami dan mempromosikan laporan percuma ini, anda akan mendapat komisyen setelah pelawat anda subscribe. Syaratnya, mereka subscribe dari link affiliate anda.

Setiap kali pelawat yang opt in (subscribe) menggunakan link anda, anda akan mendapat komisyen sebanyak RM0.25 . Hanya promosi , promosi dan promosi….semua tolls telah kami sediakan di ruangan affiliate iaitu banner-banner yang anda boleh gunakan untuk tujuan promosi.

Untuk daftar sebagai affiliate dan mula mempromosi, sila klik di sini.

Anda dinasihatkan supaya membaca terma dan syarat sebelum mula mempromosi.. Antara syarat yang terpenting adalah, anda tidak boleh melakukan penipuan dengan subscribe sendiri di laman yang mengandungi link anda. Kami boleh mengenalpasti berdasarkan IP yang dikesan. Jika anda berbuat demikian, mungkin komisyen anda tidak akan dibayar dan akaun anda akan di banned.

Jom mendaftar sebagai affiliate dan mendapat komisyen..klik di sini untuk mendaftar.

p/s – Program ini tidak akan tamat pada 13 ogos 2008..Jadi apa tunggu lagi..Jom dapatkan ebook percuma dengan segera..bkn susah pun..just download..mudah kan..jangan berlengah2 lagi..hehehe

pss – wlu pun aku tau ni blog sekolah..tapi apa kata aku selitkan sikit demi sedikit mcm mn nak buat duit..hahaha..mungkin ada yg berminat..klu tak berminat takpe la..janji baca setiap post aku dan komen!!!!!hi hi hi..
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: