LETS MAKE MONEY – Download free ebook from Ammar Zahar n learn from him..

Ok…hari ni aku nak cerita psl seorang lagi mamat tapir potato di dalam dunia internet ni..bak kata orang..tak kenal maka tak cinta..jadi aku nak kenalkan kat korang sape tuan punya blog ni..hahaha..mamat ni nak kata hensem..boleh la tahan muka dia..dia lagi hensem dari mama bangla karpet yang ada kat malaysia ni..hehehe..kenapa aku panggil dia mamat potato??suka hati aku la..aku nak panggil orang apa pun…macam biasa aku tak sempat nak conteng muka dia..kalau aku duk buh topi n misai..confirm ada iras2 mat potato mcm dlm iklan tv tu..hahahaha..ok korang tgk dulu mamat bawah ni sama ada hensem atau tidak seperti aku war2kan tu..hahaha…

hahhaa..ada hensem tak mamat nih??hehehehe..leh tahan gak kan muka dia??korang cuba bayangkan muka dia ni klu kita letak misai dgn topi yg mcm aku ckpkan tu..sama xmcm mamat potato tu??hehehehe..dah2..kita terus ke main point nyer..nama mamat potato ni adalah Ammar Zahar..Namun itu hanyalah nama ’samaran’ dia dalam bidang intenet ni.Nama betul dia ialah Muhammad Ammar bin Zaharudin, berasal dari Johor tapi menetap di Negeri Sembilan.Kira orang nogoie la ni.jom kita cakap nogoie plak..nak test aku ni power ke tak..hahaha…mamat potato ni masih belajar di UPM dan mengambil cos seni binna landskap…huhhuu..adakah dia salah seorang arkitek yg akan berjayo nnt??weh2..aku dah pening sudah..hahaha..dia ni arkitek ke??aku tak kisah..klu dia bkn arkitek..aku nak jd arkitek suatu hr nnt..heehehehe..cita2 dia juga adalah untuk menjadi IM yg berjaya suatu hr nnt..moh sama2 kita doakan supaya hajatnya tercapai..hahaha…selain dr tu potato ni menjual khidmat dia utk membangunkan laman web, mencipta logo, grafik, dan yang sederet dengannya..weh paham x apa aku cerita ni??penat nih aku tulis…baca!!!!jgn malas plak nak baca nyer..

Nampak ebook ni??wokeh..jom masuk cerita baru plak..tak silap aku ebook ni akan dilancarkan pada hujung bulan julai ni ataupun pada awal bulan ogos..jadi kalau nak tau perkembangan tentang ebook ni better korang lawat tuan punya blog ni..klik dekat sini kalau nak fly ke sana..

Apa ada kat dalam ebook ni????jom kita selongkar

  1. Ianya adalah PERCUMA..sekali lagi aku repeat PERCUMA!
  2. RAHSIA SQUEEZE PAGE ini ialah cara2 buat squeeze page , kendalikan autoresponder dan byk lagi..
  3. Sesuai untuk newbie yang baru nak belajar buat squeeze page..
  4. Untuk 5 pembaca yg download terawal akan dapat hadiah misteri…hehehe..nak tau ke apa??hmm aku rasa lebih baik korang tekan kat sini klu nak tahu maklumat lanjut dan download ebook squeeze itu secara percuma..klik!!jgn tak klik…

OK..ni plak produk mat potato a.k.a Ammar zahar yang seterusnya..hehehehe..wah..apa yang best pasal ni plak..hahaha..apa lagi kalau bukan percuma..download la..bukan susah pun kan..penat aku promote..tak nak download ke??weh orang bg free tu pun malas nak gi download??hisshhhh…gi download skrng..klik kat sini klu nak mendownload ebook tersebut..gi copek!!!

Dalam buku ni plak..tersebut al kisah yang dapat mengajar kita tentang…tentang apa??haaaaa..kali ni macam best sikit..sbb kali ni dia nak ajar kita tentang macam mana nak blajar ilmu grafik..wah bestkan??hehehe..ebook free lagi ni weh??jom2 kita download..hahahaha..ebook ni sebenarnya ajar kita pelbagai tips mengenai pembinaan grafik website yang betul..Pre Launch siri 1 KOLEKSI GRAFIK V2 ni rugi kalau korang tak dapatkannya…nak tau sebab apa??sebab ebook ni maklumat yang padat dan lebih-lebih lagi teori mengenai grafik web.Jadi rugi kalau tak download cepat2..

Hmm..nampaknya aku kepenatan hari ni..aku tak larat nak ulas banyak2..sbb folio add math aku masih tak siap lagi ni..aku tolong bagi jawapan kat orang..tapi aku sendiri tak siap2 print lagi..ahhahaha..kesimpulan yang aku dapat bagi tahu ialah..mamat potato ni a.k.a Ammar zahar sebenarnya..bg pendapat aku la..dia seorang yang ada masa depan yang cerah dalam bidang IM ni..sbb dekat blog dia byk info2 yang terkini dan aku tak ketahui..lebih senang lagi dgn kata jawanya..eh2 nogoie nyer..korang akan banyak dapek ilmu br jika korang datang dokek blog dia ni..jadi klik sini untuk terbang ala2 mcm karpet aladin tu ke bloag Ammar zahar yang aku gelarnya sebagai mamat potato..hehehehehe..gi cepat!!!

  1. farah, wakakakakaka. ko ni mesti ada ada jer gelaran ko bagi kat org. heheheheh

    • fara5
    • August 1st, 2008

    hahaha..saje2 je..klu tak..takde la lainnya..ko bila plak nak buat contest review mcm ni taukey??hahaha..klu ada aku mmg nak buat nih..ko aku saki gelaran lain plak..hi hi hi..tak nak buat review contest ke??

  2. a’ah nantila. sabar sabar. ekekeke. aku takut nanti ko gelar aku entah apa apa ekekekekek

    • fara5
    • August 3rd, 2008

    disebabkan nama sbenar ko tim..hahhaa..klu wat review psl ko ni..byk idea curah melimpah ruah ni nak namakan ko.hahaha

    • shazlinie
    • August 5th, 2008

    we…nsb bek muke mr potato ko tu agk hensem..
    kalo xx mmg dah kene da…
    ley2 plak nak promote…
    ish….

    • fara5
    • August 5th, 2008

    weh ni pun ko nak sapu ke??brp byk laki ni ko nak sapu haa??

  3. Salam memang bagus ilmu dia tu. Kongsi bersama-sama.
    apa pun syabas untuk you all yang sudi baca panduan dari dia.

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: