Contest 2 – Topotato si Pak Cik kentang yang kental dan sentiasa busy sejak akhir2 ini.

potato

Haha..tgklah aksi2 kentang yg tgh bergaduh di atas.Dasat kan kepopuleran si Topo ni.Hi hi hi hi..Kentang pun siap nak gado..dasat gila.Hi hi hi.Jap..korang kenal tak siapa Pak Cik Topo yang aku mksdkan td tu?Haha..Ini lah Topotato. Topotato juga senang di panggil topo adalah seorang blogger di Malaysia ni. Tak pernah gi website dia?..Haaaa…apa kata korang klik sini. Nanti korang akan terbang ke blog dia mcm naik tikar Aladin..hehehehe

Topo ni sebenarnya power gak aku rasa.Cuma dia je asyik merendahkan diri je. Geram aku dibuatnya kekadang..Tu tak tahu..ni tak tahu..semua tak tahu lah.. Hu hu hu..ko nak berlakon dgn aku ye Topo?Haha.. Amik kau..Aku terima cabaran Contest ko ni.Ingat ko boleh ke selindung muka ko dgn nama Topo tu selama2nya..Cewah..aku ni nak puji ke nak kutuk sebenarnya ni. Hehehe…Alamak..terlebih suda..hahhaa..sepatutnya kena ampu lebih2 ni supaya dpt RM50 tu..ekekekeke..

OK..mula2 kita cerita pasal blog si pak cik Topo ni dulu ye..Nama sebenar dia? Alorh…TAk tahu la…dia ckp mmg dari dulu org suka panggil dia Topo.. Hmm.. kenapa mcm tu ye?Haha..mungkin pak cik tua ni topo ni suka makan ubi kentang kot..Hi hi..Alah ubi kentang yang dalam botol iklan TV tu..haha.. Tapi mcm cute plak nama topo digandingkan dgn dia.Jarang dengar org dapat nama pelik tau..haha

Topo ni..Kalau pg je blog dia..mesti cerita pasal dia..sikit2 topo..topo..topo.. dan topo..Haha..suka hati dia la kan.Aku plak yang nak marah lebih2..Hu hu hu. Tapi best…Aku suka.Mesti Traffic ko pun mencanak2 kan topo?Hihihi.. Pastu tak ngaku..Nyampah aku..Dengar cerita,si topo ni pun gila GLAMOUR kat UTEM..hi hi hi..aku tak memburukan ko aa..Bukan kenyataan ke?hehe..

Si Topo ni juga gila kan dgn smiley pack upin dan ipin…haha..Macam2 budak smiley ada kat dlm blog dia.Terutama di bahagian komen tu.Mesti korang akan nampak punya lah..Post tu jd pencarian populer tau di google.Dasat lah ko topo.Masih tak nak ngaku.Topo ni juga selalu mengeluarkan post2 dia yg gler tu.Ingat lg senaman katak puru?hi hi hi..aku suka panggil senaman tu dengan nama senaman katak puru..Ok..kalau nak tgk post yg pasal si topo tu buat klik sini.Tak pun jom la kita join jap senaman katak puru tu..hehe..best tau.Macam menjadi plak bila dah ada dalam keadaan tegang gitu tension.Hehehe


ni ala taichi sikit la…
sebagai intro dan warming up..


tiru la macam ni…

untuk melegakan bahu dan leher..


wa..wa.. aaa


gerak kekanan kemudian ke kiri..

*Amacam?best tak?kalau nak tgk senaman katak puru ni dgn lebih lanjut..klik sini!

cats1

Haha..Tanpa berselindung dgn nama lagi..Inilah abang Topotato nyer..hmm..hensem ke mamat yg pakai spec ni? Hi hi hi..dia marah kalau panggil dia pak cik..dia suruh panggil abang gitu..yelah..dia ckp yg dia ni masih lagi singgle..ekekekekekekeke..Tapi tak sangka gak ye..TAk padan dengan ubi kentang.Ada hati gak nak ajak aku dating ni..hehe..Tk percaya??Jom kita tgk komen dia kat blog aku ni..hahha.. Zasssssssssss

topo
http://topotato.com | topotato@gmail.com | 118.100.231.116

hoho maen sensored2 plak muka.. tapi nampak gaya macam cun je..

ko dok Melaka kan? single tak?? kalu single jom kuar dating pas ko habis spm… hohohohohohohoo

From 8 Hours for Add Maths Seminar!, 2008/11/18 at 9:50 PM

Lalalalala..Ho ho ho..Betul x?Kan aku dah ckp..Hi hi hi hi…Nanti bila Farah balik Melaka,kita gi dating jumpa kat Ayer Keroh ye..hehe..Mamat Topo ni kan belajar kat UTeM..Tapi lupa lak nak amik tahu dia ni amik cos apa..Huhu..dia ni pakai cakap je yg aku sensored muka mcm cun..skali aku tunjuk muka aku betul2 kang..pengsan ko..haha..Apa2 pun..Lantak le..janji dia tak pokai nak bagi aku hadiah buat review ni dah..

yubiyugath

Haaa..ni pula gambar gathering yubiyu hari tu..Hmm..ni khas utk para blogger Utem kot..Haha..Org luar leh join ke topo?Mcm best je gathering ko nih..OK.. Pada yang dah baca post nih..Boleh la gi tgk apa tu Yubiyu.Haha..Topo.. Boleh tak org luar nak join skali ni?Best gler dowh aku tgk…

Tak pun korang leh klik mana2 nama ni..sbb dorang ni pun ahli kelab Yubiyu-> razifmustapha,mohdadil,chokilala, iovantgarde\ fendy, zaren, shatilah, and etc..gi cr sendiri lah weh..haha..rmi tu..

OK lah..sampai sini je review aku utk si Topo ni..Banyak gila contest bulan ni.Ho ho ho..mati aku dibuatnya dowh!Banyak lagi review yang tak siap2..Kang aku type panjang2,kesian topo nak baca..Tak pasal2 kena tambah lg power spec dia..hehe..ok chow!!

p/s – aku dah follow twitter,dah review..tinggal komen je..huhuhu..blog ko lmbt loading la..tensen aku bila msk..knp jd lmbt mcm tu topo?

  1. hahahahha gambar intro paling xleh blah.. marah nanti nenek ko weh.. ko main dengan kentang2 tu sume.. hahahha

    ok entry anda diterima…

  2. jap2.. baru aku perasan.. xde link ke post contest tu.. sila tambah ye.. hohohoo

    • admin
    • December 4th, 2008

    pergh review topo daaa…

  3. muke aku pon ada da… tepi topo tu… kekeke….

  4. tu Ubi Badak ke Ubi keledek ke Ubi …….erk….ngeh2…..

  5. haha..ada aje yg ko nak ngomelkan ye farah..

  6. erk. topo ajak ko dating? wah wah, leh tahan gatal gak dia. tak padan dgn kentang. kehkeh. baik ko jaga2 dgn kentang miang ni. haha

    • fara5
    • December 6th, 2008

    topo – ho ho ho..mak apak potato ni tak reti ajar anak kot..hahhaa..tu yg main nama nenek2 tu..ekekeke

    admin – ko tak join ke?hehe

    mohdadil – oh..ko rupanya..kalo tak bg tahu..smpi bila pun aku tak tahu ko mohd dalil..ekekekek

    |rShah|r – ni ubi kambing rxz..hi hi hi hi

    titan – mana ada..hahhaa..saje2 je dowh..kalo tak..xde cerita nnt..hehe

    chokilala – ho ho ho..cik chokilala yg terkenal sudah dtng..slmt dtng blog ni..heheheh…miang erk pak cik kentang ni?ekekekke..tahap mn tu?PR ke brp?hahhaa

  7. patut la aku macam terpanggil je nak datang sini.. hohoh rupanya si chokilala tgah dok mngata aku kt sini rupanya.. hohohoho

      • fara5
      • December 7th, 2008

      ahakzz..topo..ehem2..gado2 ni..kadang leh bwk smpi ke jodoh..ekekekeke

  8. eiii.. tanak la aku berjodoh dgn dia. nanti dpt anak rupa mister potato. kehkeh

    • fara5
    • December 8th, 2008

    chokilala – hahhaa..xpele…pak cik kentang tu masih tak mampu menawan hari cik chokilala ke?hik hik hik..hidup bersama..anak takkan nak rupa org lain..hehehe..scandal nnt nama nyer tu..haha

    • top0
    • December 9th, 2008

    aku terlalu muda utk si chokilala ni weh.. hoho dia sama umur dengan kakak aku.. hoho siap sama kelas lagi dulu.. wahahaha

  9. wah wah wah.. ade senaman tu.. senaman lompat katak x de ke?

      • fara5
      • December 29th, 2008

      rafhz..hahha..lompat katak??tu leh tgk katak dpn rmh sndr le..hehe

  1. December 9th, 2008
  2. December 27th, 2008

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: