Apabila guru di kartuniskan…

OK..hahaha..hari ni kita tgk plak wajah2 guru kita melalui gambaran virtual atau khayalan aku nih..huhhuu..jahat ke aku nih?hahaha..xdela..aku saje2 je test buat gambar nih..nak lain drpd yg lain sikit post kali nih..ok gambar2 kartun ni aku blajar dr blog topo..hahaha..bgs gak blog budak tu..cuma aku kekangan masa nak belek2 blog orang sekarang ni memandandangkan aku sekarang ni sibuk meneyelesaikan pelbagai perkara termasuk jugak lah masalah batin peribadi..huhhuu..leh pakai ke cakap aku ni??korang pikir la sendiri…maleh plak nak cakap lebih2..

Hmm aku tak nak cakap banyak sebenarnya..aku nak korang nilai sendiri gambar2 kartun ni..kot2 ada mengena dengan tuan punya badan tu ke kan..hahaha..kalau nak kutuk ke apa ke..korang komen je lah kat bahagian bawah tu tau..hehehe..yang untuk cikgu perempuan tu plak..tak dapek den nak pasangkan tudung..hahaha..dalam program tu takde tudung la..ni je yang ada..jadi jangan pertikaikan kenapa jadi macam tu..aku malas nak jawab!!!korang lebih arif pasal komputer dari aku..jadi aku rasa penerangan aku ni apa la sangat..berbanding korang kan..hahaha

Wokeh..ada yg tanya..kenapa letak gambar Sir Selvaraj dan Ustazah Suhaila..bukan ke dia tak ngajar kita dah???hahaha..ada orang tanye soalan tu kat aku..bg aku..mengajar atau tak…tu cikgu aku..aku pedulik hape nak letak atau tak..suka hati aku la nak letak apa…dorang pun cikgu aku gak..kalau korang rasa bukan cikgu korang..korang tutup mata dan jangan pandang gambar cikgu tu..paham tak ni??lagi 1..jgn tanye kenap cikgu2 ni pakai seluar pendek..aku takmo jawab kenapa..

Dah la tu..penat aku marah2..hehehe..komen gambar2 kartun cikgu2 kita nih..jgn lupa!!hehehe..penat aku buat tu..tak smpi 300 saat..sakit bijik mata aku dibuatnya mengahadap PC ni..hohoho..

p/s – klik kat sini kalau nak pg ke blog aku yg lg satu tu..dekat sini korang leh download ebook2 free..tak rugi pun kalau download..gi la cepat..haha..tapi blog ni aku dah takleh nak update dah sebab tangan aku yang gatal ni tah apa gi duk gondam smpi sndr pun dah takleh nak sign..

pss – nantikan post aku yang datang dengan gambar2 real guru2 kita k..kali ni bukan virtual lagi..dan nantikan post2 gosip & liar terbaru mengenai kelas kita tu..benda ni mungkin akan masa..tapi selau2 lah datang ke blog aku ni..dada..wa cau dulu beb..hehehe

    • pali
    • August 3rd, 2008

    hahha..gempak dowh..
    yg paling same aku tgk gamba yg ko lukis, abg ghazali arr..
    hehe..=P

    • shazlinie
    • August 3rd, 2008

    ko mmg farah…
    kalo xabg ghazali…abg senan!!
    sejibik doo…
    abg shabul ponn same!!
    jnji sir bio aku smat!!
    huhu…

    • fara5
    • August 3rd, 2008

    apa lak aku nih..weh..hahaha…apa suma cikgu korang duk panggil abg ni??ada scandal ke haaaa???hi hi hi…

    pali – hahaha..ni mcm ada cerita disebalik batu je nih..ko ada mengata cikgu ghazali kat blakang ke haaaaaaaaa???hi hi hi

    shaz – sir bio idola aku..hahaha..ko bleh blah..cikgu aznam pun idola aku gak..hahahaha..ko pg cr cikgu lain la shaz..aku dah cop dulu..dua2 ada cop sirim aku ni..hi hi hi..

    • eynaVALERA
    • August 3rd, 2008

    cun weyh!
    skali skala ustazah dedah aurat.
    ok larh tu!
    haha.
    cikgu teddy bear aku tu pling cute!
    syg cikgu ghazali ketat-ketat!!!!

    • eynaVALERA
    • August 3rd, 2008

    nnt masukkn larh gmbr klas pulak.
    ahaha. :D

    • fara5
    • August 3rd, 2008

    amalina – hahaha..tu la psl..alah ni kira gmbr ustazah dekat rmh la ni..hi hi hi..suma bayangan virtual atau maya aku je..hohoho..best plak ayat virtual ni..aku suka guna ayat tu..hahhaa..gmbr bdk2 kelas nnt aku mskan..sape2 ada gmbr bdk klas..bg le aku..tak payah aku nak tercari2..nnt ym dgn aku je..hantau gmbr kat aku..

    ps – sesapa ada benda yg nak diceritakan boleh post kan email dekat aku..nnt aku post kan cerita korang tu kat sini..huhhuu

    ym – farah_ao6@yahoo.com @ mrs_mysterezz@yahoo.com

    • pali
    • August 4th, 2008

    jap.. apsal gamba dady ko lukes kurus..?
    perot dier 2 kali ganda dowh..
    hahaha..

    • fara5
    • August 5th, 2008

    hahaha..gmbr bpk aznam aku tu kena la lukis kurus2..hi hi hi..knp??berat sebelah ke gmbr ni??hahaha..ini pandangan elevation..bukannya plan..klu plan nmpk le perot dia yg dua kali anda tu..weh xnak komen ke gmbr cikgu2 yg len plak?haha

    • shazlinie
    • August 5th, 2008

    aku xnak komen2 ckg len…
    aku nak ttpkan pndirian aku…
    sir bioo aku dah cop dulu…
    xder…ko xpyh nak bsirim ngn aku…
    hahaha…daddy tu pon aku pyer…
    ko sgaje nak berebut ngn aku…

    • fara5
    • August 5th, 2008

    ko ckp apa ni??haha..
    sir bio tu klu ko tgk..cop sirim farah tu dah tercop dah..hi hi hi
    yg ko nak cikgu aznam apsal plak??
    ko bkn anti dgn dia ke??weh tu aku punya tu..haha
    aku sarankan kat ko shaz..amik yg blum berpunya lg ok kot..
    hahaha..xde sape2 nak kaco ko nnt..ni amik aku punya..
    sibuk je lah..hahahahahaha

    • nurul
    • August 6th, 2008

    dah2 jgn la gado2….. tu semua aku nyer ar…… hehehe…….
    jgn mare….. sebenarnyer x tau nak komen pew ar….. tp cute gak lukisan ko ye farah….. :)

    • pali
    • August 6th, 2008

    sume cikgu pompuan pakai spek..
    tp ustazah azzah lg gempak..
    pakai spek itam tuh.. huhuhu..
    ader style arr..

    • fara5
    • August 6th, 2008

    hahaha..ustazah mmg bergaya wlu pun pki jubah..
    hihihi..weh td dorang kena rotan dgn ustazah..
    tergaman plak aku..hahaha..
    nasib baik aku baik..
    alamak..dah msk dlm bakul..sndiri angkat suda..
    hahaha

    weh janah..ko apsal poyo letak nama nurul je??
    nak sorok identiti la kunun..hahaha
    ko xkan xde komen kot??
    bkn ko ke paling byk ckp??hahaha

    • jannah
    • August 7th, 2008

    mane ade poyo la farah……. saje je takkan x le…..
    ko ltk la nama hazatul….. br best……heheheh

    • fara5
    • August 7th, 2008

    apa plak nama hazatul??klu aku letak nama tu..
    ada org kenal aku ke??hahaha..
    eleh..ko mmg poyo..takmo ngaku plak..
    weh..aku xsuka org yg suka berpura2..
    hihihihihi

    • jannah
    • August 7th, 2008

    pura2 napew lak….. lg pun nama aku kan adew nurul……sengal la hazatul ni…… hehehehe

    • jannah
    • August 7th, 2008

    :)

    • fara5
    • August 8th, 2008

    jannah tak bleh blah….hahahaha

  1. senag cte arr..
    korang due2 takleh blah..
    haha..=P

    • lieezzy
    • August 21st, 2008

    cikgu cute!!!!
    suke gilerr
    hope lps nie ko letak gamba betol plakkk…
    coz mesti luar biase punye rrr
    lain dari yang di’gambarkan’ oleh kau

    • PaLySmiTH
    • August 25th, 2008

    hahaaa…liza-lazy…!!!

    • ryan
    • August 27th, 2008

    hai..
    come nye cikgu kiter 2..
    huhu…

    • fara5
    • August 27th, 2008

    hahaha..mn 1 yg ko rasa paling comel ryan??
    cikgu #$#$L* ke??hi hi hi

  2. comel2…mcm kanak2 rebina plak…hehe

  3. ckgu shabul siap pgg baseball bat lg..ni mesti prangai bdak2 smksk skg da makin teruk =p

    • cazlien
    • September 4th, 2008

    ish2

    • fara5
    • September 5th, 2008

    apa ish2..nak kena blasah ke?hi hi hi
    bkn tu..cikgu shabol pegang kayu besbol sbb…
    sbb apa?hahaha..biar le dia..keja dia..dia kan cikgu besbol
    so letak la gmbr dia pegang kayu besbol tuh..hahaha

    • Ridzwan Ex-5sn1
    • September 14th, 2008

    korang bley tolong kirimkan salam x kt sume cikgu 5sn1….thankz!(WanDex)

  4. apsal kartun plak ni? gambar betul takde ke? mane tau ada ex-cikgu aku masa skolah dulu… :)

  5. ahaks! Cikgu lidi namenye tu! Aku pun dah lupe rupe bentuk cekgu2 aku.. Maklumlah dh lame bebenor tinggalkan jaman skolah.. Anyway what a good idea!

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: